Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah o kadar tatlıyı nasıl yiyosun
su balkabagı ne zaman bitcek sizde

inşallah sabah kalktığımda beklediğim kadar iştahlı değildim gün içinde de devam ederse böyle süper olur cumaya kadar haftaya cuma daha çok gideceğine inanıyorum ama
eğer cok dkkat eder ve abartmadan yersen böyle devam eder kuzu hafta sonu bozma yeterrrr

param olsun bnde alayım eşim cok seviyo bn hiç sevmem ama yaparım
ben sabah tatlı sevmem anca kızarmıs ekmegn üstüne çikolata olabilir o da cok nadir
Bende kahvaltıyı tatlı türü bişeyle kapatmayınca doymuş hissetmiyorum kendimi tamamen psikolojik belki ama ne zaman yenerim bilmiyorum neyse yediklerim sağlıklı en azından bugün reçeli falan koymadım sofraya bu sayede yememiş oldum

bak işte ben seviyo olsam üşenmem gider alırdım
bende kahvaltı yapmadm evde eşime sinirliydim gururma yediremedim oturup yemeyi pogaca yedim
siz oğlusunla mı yapıyosunuz kahvaltıyı

Benimkinin de eli kulağında neyse ki sabitim kilomda bugün aç karnına spor yapayım dedim yine olmadı erken yaptık kahvaltıyı
sabitsen regliden sonra birden düşer kilon süper olcak haftaya desene .. erken mi yapıyorsunuz kahvaltıyı ne güzel ben yarım domates yedim sadece bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…