- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #250.161
Iyiyom sen nasılsın... dün eve gelince çok sakindim yastık planı tutmadı bu akşama kısmet
Günaydın canım nasılsın
Bende iyiyim canım kuru kayısı kaynattım onu içiyorumIyiyom sen nasılsın... dün eve gelince çok sakindim yastık planı tutmadı bu akşama kısmet
sabah o kadar tatlıyı nasıl yiyosunEmziren anne menüsü
Kalkınca
1kuru kayısı
Kahvaltı
1,5 dilim ekmek
1dilim sağlıklı kek
2tatlı kaşığı Labne peyniri
Zeytin
Susam ezmesi şekersiz 1tatli kaşığı
Ballı fıstık ezmesi 2tatlı kaşığı
Reçel (1tatli kaşığı)
Tahin helva 1kk kadar (çok oldu farkındayım)
Ara
Yarım dilim sağlıklı kek
Öğle
6 kaşık etli nohutlu Karabuğday pilavı
Yoğurt
Fırında sade balkabagikaptinn
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Bir avuç fıstık
Akşam
Bir tabak kapuska
Salata
Ayran
2 bardak cay
10 tane çekirdek
sonuc ne kadar gittigünaydınn detoksum bitti herkese tavsiye ederim
canım pazartesi sabahla bu sabah arasında 1.200 fark var cumaya göre de 900 gittisonuc ne kadar gitti
ha gayret cumaya daha da fazla olcak farkcanım pazartesi sabahla bu sabah arasında 1.200 fark var cumaya göre de 900 gitti
inşallah sabah kalktığımda beklediğim kadar iştahlı değildim gün içinde de devam ederse böyle süper olur cumaya kadar haftaya cuma daha çok gideceğine inanıyorum amaha gayret cumaya daha da fazla olcak fark
eğer cok dkkat eder ve abartmadan yersen böyle devam eder kuzu hafta sonu bozma yeterrrrinşallah sabah kalktığımda beklediğim kadar iştahlı değildim gün içinde de devam ederse böyle süper olur cumaya kadar haftaya cuma daha çok gideceğine inanıyorum ama
Çok ta zor değil şimdi biliyoruz hepimizsabah o kadar tatlıyı nasıl yiyosun
su balkabagı ne zaman bitcek sizde
param olsun bnde alayım eşim cok seviyo bn hiç sevmem ama yaparımÇok ta zor değil şimdi biliyoruz hepimiz
Çok daha balkabagi ama bi müddet yapmam herhalde
Bende kahvaltıyı tatlı türü bişeyle kapatmayınca doymuş hissetmiyorum kendimi tamamen psikolojik belki ama ne zaman yenerim bilmiyorumparam olsun bnde alayım eşim cok seviyo bn hiç sevmem ama yaparım
ben sabah tatlı sevmem anca kızarmıs ekmegn üstüne çikolata olabilir o da cok nadir
iş yerine geldim içim köpürdü yineBende iyiyim canım kuru kayısı kaynattım onu içiyorum
sen sakin ol da
Benimkinin de eli kulağındaiş yerine geldim içim köpürdü yinekesin regli olcam pazar ya da pazartesi onun gerginliği
bak işte ben seviyo olsam üşenmem gider alırdımBende kahvaltıyı tatlı türü bişeyle kapatmayınca doymuş hissetmiyorum kendimi tamamen psikolojik belki ama ne zaman yenerim bilmiyorumneyse yediklerim sağlıklı en azından bugün reçeli falan koymadım sofraya bu sayede yememiş oldum
sabitsen regliden sonra birden düşer kilon süper olcak haftaya desene .. erken mi yapıyorsunuz kahvaltıyı ne güzel ben yarım domates yedim sadece bugünBenimkinin de eli kulağındaneyse ki sabitim kilomda bugün aç karnına spor yapayım dedim yine olmadı erken yaptık kahvaltıyı
size ne oldu kibak işte ben seviyo olsam üşenmem gider alırdım
bende kahvaltı yapmadm evde eşime sinirliydim gururma yediremedim oturup yemeyi pogaca yedim
siz oğlusunla mı yapıyosunuz kahvaltıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?