- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #250.181
Eşimde oluyor canım bugün erken gitti o yüzden erken oldubak işte ben seviyo olsam üşenmem gider alırdım
bende kahvaltı yapmadm evde eşime sinirliydim gururma yediremedim oturup yemeyi pogaca yedim
siz oğlusunla mı yapıyosunuz kahvaltıyı
İnşallah canımsabitsen regliden sonra birden düşer kilon süper olcak haftaya desene .. erken mi yapıyorsunuz kahvaltıyı ne güzel ben yarım domates yedim sadece bugün
kim bilir ne oldu orda sabah sabah
işe gelene kadar düzümden kalkmıştım büroya girince terse döndü
Eşimde oluyor canım bugün erken gitti o yüzden erken oldu
Oğluşun bişey yediği yokki herşeye öğürüyor
İnşallah canım
Bugün erken oldu canım normalde de en geç dokuzda yapıyoruz ama
Yarım domates le nasıl duruyorsun
size ne oldu ki
Aynen yine ne oldukaptinn
Bu guncel kiloyu nerde olsa tanırımsize ne oldu ki
Canım keyfi güzel olunca bide yemeği sevince yiyorkim bilir ne oldu orda sabah sabah
yaa yemiyo muuuu
bnm bi arkadasımın kızı 2 yasına gircek hala şırıngayla zorla tıkıyolar agzına yemgi. yemek dediğimde püre veriyolar ve herşeyin içine irmik koyuyolar yoksa yemiyomş
Ayy ilahi ya eşimle 2senedir aynı anda yatağa gittiğimiz 10u geçmemiştirtrip atıyorum akşam ben onu 12 ye kadar bekledm gelsin uyuyalım diye. eve geldi sen yat ben oyun oynıcam dedi
bende kızdım yattım oyun oynamış sonra gitmiş tv karsısında uyuyakalmış neymiş uykusu yokmuş
Hoşgeldin canım nasılsın eşin nasıl olduBu guncel kiloyu nerde olsa tanırımnick mi degistirdin giz
ahahahahaBu guncel kiloyu nerde olsa tanırımnick mi degistirdin giz
ooo oyunlar danslar agzına üzüm vermeler şehsade yetiştiriyosun yaniCanım keyfi güzel olunca bide yemeği sevince yiyorşarkı falan söylüyorum dans ediyorum öylelikle yiyor bazende
Öğürüncede vermiyorum şarkı türkü çok alışmasın diye
Ayy ilahi ya eşimle 2senedir aynı anda yatağa gittiğimiz 10u geçmemiştir
bir şey olmadı içim köpürdü sadece bir amca var sürekli buraya gelen müşavire masaj yapıyor her gün geliyor allahım cumartesi geldi dün geldi pazartesi geldi allahım isyan ettim müşavirde yok benim odanma geçiyor bugün kesin gelecek ona gerildim cumartesi günü tekim çıkıcam dedim adam ısrar ile kahve istedi 5 te gel diyorum geleceğinde çıkıyor 3 te geliyor bugünde aynısı olursa dışarı çıkıcamkim bilir ne oldu orda sabah sabah
yaa yemiyo muuuu
bnm bi arkadasımın kızı 2 yasına gircek hala şırıngayla zorla tıkıyolar agzına yemgi. yemek dediğimde püre veriyolar ve herşeyin içine irmik koyuyolar yoksa yemiyomş
trip ile olmaz ciddi ciddi konuşacaksın ne demek koltukta uyuyakalmak pc oynamaktrip atıyorum akşam ben onu 12 ye kadar bekledm gelsin uyuyalım diye. eve geldi sen yat ben oyun oynıcam dedi
bende kızdım yattım oyun oynamış sonra gitmiş tv karsısında uyuyakalmış neymiş uykusu yokmuş
ne zaman başlıcak işe kuzum nasıl oldu eşinGunaydin kizlarayy ben hic gelemiyom ya gocam işe baslayinca gelecem söz
Bu guncel kiloyu nerde olsa tanırımnick mi degistirdin giz
Hosbuldum canim iyi oldu bugun kontrole gidicez doktoraHoşgeldin canım nasılsın eşin nasıl oldu
Evet canım ya ama çok zorlamıyorum aç olsa yerdi herhalde dimiooo oyunlar danslar agzına üzüm vermeler şehsade yetiştiriyosun yanikız valla insan şebek oluyo bişiler yesin karınları doysun diye
yok kuzu mesele aynı anda yatmak değil zaten kızınca geldi baktı barısmıyorm geri gitti
madem oyun oynıcak söylesinde bende 12 ye kadar uykusuz kalıp beklemiyeym bide zile basıyo eve gelince
Ayy daha 10 gunluk raporu bitmedine zaman başlıcak işe kuzum nasıl oldu eşin
hee değiştirdim son kez değiştim
Eyi bağalım geçmiş olsunHosbuldum canim iyi oldu bugun kontrole gidicez doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?