Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bak işte ben seviyo olsam üşenmem gider alırdım
bende kahvaltı yapmadm evde eşime sinirliydim gururma yediremedim oturup yemeyi pogaca yedim
siz oğlusunla mı yapıyosunuz kahvaltıyı
Eşimde oluyor canım bugün erken gitti o yüzden erken oldu
Oğluşun bişey yediği yokki herşeye öğürüyor

sabitsen regliden sonra birden düşer kilon süper olcak haftaya desene .. erken mi yapıyorsunuz kahvaltıyı ne güzel ben yarım domates yedim sadece bugün
İnşallah canım
Bugün erken oldu canım normalde de en geç dokuzda yapıyoruz ama
Yarım domates le nasıl duruyorsun

işe gelene kadar düzümden kalkmıştım büroya girince terse döndü
kim bilir ne oldu orda sabah sabah

yaa yemiyo muuuu
bnm bi arkadasımın kızı 2 yasına gircek hala şırıngayla zorla tıkıyolar agzına yemgi. yemek dediğimde püre veriyolar ve herşeyin içine irmik koyuyolar yoksa yemiyomş

Canım keyfi güzel olunca bide yemeği sevince yiyor şarkı falan söylüyorum dans ediyorum öylelikle yiyor bazende
Öğürüncede vermiyorum şarkı türkü çok alışmasın diye
trip atıyorum akşam ben onu 12 ye kadar bekledm gelsin uyuyalım diye. eve geldi sen yat ben oyun oynıcam dedi
bende kızdım yattım oyun oynamış sonra gitmiş tv karsısında uyuyakalmış neymiş uykusu yokmuş
Ayy ilahi ya eşimle 2senedir aynı anda yatağa gittiğimiz 10u geçmemiştir

ooo oyunlar danslar agzına üzüm vermeler şehsade yetiştiriyosun yani kız valla insan şebek oluyo bişiler yesin karınları doysun diye

yok kuzu mesele aynı anda yatmak değil zaten kızınca geldi baktı barısmıyorm geri gitti
madem oyun oynıcak söylesinde bende 12 ye kadar uykusuz kalıp beklemiyeym bide zile basıyo eve gelince

bir şey olmadı içim köpürdü sadece bir amca var sürekli buraya gelen müşavire masaj yapıyor her gün geliyor allahım cumartesi geldi dün geldi pazartesi geldi allahım isyan ettim müşavirde yok benim odanma geçiyor bugün kesin gelecek ona gerildim cumartesi günü tekim çıkıcam dedim adam ısrar ile kahve istedi 5 te gel diyorum geleceğinde çıkıyor 3 te geliyor bugünde aynısı olursa dışarı çıkıcam

trip atıyorum akşam ben onu 12 ye kadar bekledm gelsin uyuyalım diye. eve geldi sen yat ben oyun oynıcam dedi
bende kızdım yattım oyun oynamış sonra gitmiş tv karsısında uyuyakalmış neymiş uykusu yokmuş
trip ile olmaz ciddi ciddi konuşacaksın ne demek koltukta uyuyakalmak pc oynamak

Evet canım ya ama çok zorlamıyorum aç olsa yerdi herhalde dimi

Ayy kıyamam üzülme döveriz biz onu

kızlar arkdaşıma hediye göndercem karar veremedim önceden jokerden gönderdim başka site var mı güvenli alışveriş yapacağım mesela bezde gönderebilirim en ihtiyaç olan şeuy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…