- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #250.301
oooAz yemeyi öğreniyorumöv beni
4 aylik oldu cnm. Zayif fit anne olmak istiyorummunter bebegin kac aylik kucukse cok da takma zayiflamayi nasilsa zayiflarsin bu zamanlar cabuk bitiyor
ben onu denemistm ama bir kac gun bir faydadi olmamisti dene bakalm cnmmArkadaskar yogutda zencefil zerdecal ve tarcin karistirarak 4 kasik yedim simdi bakalim iki hafta deneyecegim insallah faydası olur
Canım akşamları yoğurt meyve tercih et kuruyemiş hamur işi çok yavaşlatır kilo vermeni artı gece vucut yakamayacağı için yağa dönüşürSabah
2 gun kurusu+ilik su
1 buyuk psrca ramazn pidesi
5 zeytin
1.5 kk beyaz peynir
1 ad. kirmizi biber
1.5 haşlanmış yumurta
2 catal tahin helva
ara
1 kuru hurma
4 ceviz
yarim avuc fistik
aksam
1 dolu kase merimek corbasi
1 dolu tabak firinda balik
salata
dizi izlerken
1 ad. saglikli kurabiye
kuruyemis
1 kucuk cikolta ( Tatlii cekyr cnmm )
Teveccühünüz efenimooocok iyii basarmissinn zaten miden minnackk cok fitsinnnn
Yemek yiyorum dediğin bumuydu yani 2yk barbunyaMenüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Öğlen
Mantı 2 kaşık
Ara
1 elma
Akşam
Barbunya 2 y.k
Yine berbat bir menü yine ben
begenmedimmMenüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Öğlen
Mantı 2 kaşık
Ara
1 elma
Akşam
Barbunya 2 y.k
Yine berbat bir menü yine ben
Canım akşamları yoğurt meyve tercih et kuruyemiş hamur işi çok yavaşlatır kilo vermeni artı gece vucut yakamayacağı için yağa dönüşür
litfen yani
Teveccühünüz efenim
Yemek yiyorum dediğin bumuydu yani 2yk barbunya
Kuru kuru iç çayı canımbegenmedimmbu menu mu kuzum sen emziriyorsun bir de boyle olmaz geo depolarin bosalacak kendine gel
kuzum cayin yanina yogurt gitmiyor kiben bu kuruyemis ve hamur islerini cayin yaninda yiyorum
bir cayim varKuru kuru iç çayı canımhem hergün hergün içmesende olur bak emzirirken öyle sık kafein alınmaz hele ilk altı ay yarın perşembe hele hiç olmaz no no no
Keşke elimde olsa ya hiç acikmiyorum yemek yemeyi unutuyorum resmen bir doktora mi gitsembegenmedimmbu menu mu kuzum sen emziriyorsun bir de boyle olmaz geo depolarin bosalacak kendine gel
kuzum cayin yanina yogurt gitmiyor kiben bu kuruyemis ve hamur islerini cayin yaninda yiyorum
Açlık hissim kayboldu resmen benimCanım akşamları yoğurt meyve tercih et kuruyemiş hamur işi çok yavaşlatır kilo vermeni artı gece vucut yakamayacağı için yağa dönüşür
litfen yani
Teveccühünüz efenim
Yemek yiyorum dediğin bumuydu yani 2yk barbunya
gitsem mi degil hemen gitmeliyim olmali kuzum fena bu halin yemek yememe hastaligina mi yakalandin Allah korusunKeşke elimde olsa ya hiç acikmiyorum yemek yemeyi unutuyorum resmen bir doktora mi gitsem
Bende açık içerim hatta siyah çayı iki senedir içiyorum Türkiye ye gelince başladım bizim oralarda hep yeşil çay içilirbir cayim varacik iciyorum sekersiz oda mi zararli ne iceyim cayin yerine alternatif lazimm icmeden duramiyorum
Depresyondamısın kiAçlık hissim kayboldu resmen benim
ay ben o caylari hic sevmiyorum ya sut icin icitorum ara sira yesip cay hamileligimden beri icmiyorum emzirirkende icilmemesi gerekiyirmus sen nasil iciyorsunBende açık içerim hatta siyah çayı iki senedir içiyorum Türkiye ye gelince başladım bizim oralarda hep yeşil çay içilirbir senedir kahvaltı da rezene içiyorum akşamları da eşimle içersek ben yeşil o siyah :) sadece misafirlikte siyah açık şekersiz çay
Depresyondamısın ki
oyle de iste abur cubur cok guzelCanımmm inan bende senin kadar düşkünüm abur cubura ve bir günde bir tepsi kek yiyebilme kapasitesi ne sahibim ama yemenin sonu yok pişmanlık hep
Çünkü onları yemeyince aç kalmayız ve bu dünya yiyince de geçiyor yemeyince de Allah ın verdiği bedene iyi bakalımmunter
Ve bunların hepsi seni sevdiğimden
Perşembe gecesi çatlamış oluyordu cuma da oldu kısmet artık kuzum napim olmayacağına iyice alıştım sıkıntı yok .. birde mantar olmuşumsag ol cnm.
Dusundum de emziritorum ya cesaret edemedim denesem mi
oo superyalniz olan o geceye oldu dediydim sana dinlemedin
a.s nasilmis
sag ol cmmm
Canım diyorum ya bizim ordada var emziren kadınlar ve hep yeşil içiyorlaray ben o caylari hic sevmiyorum ya sut icin icitorum ara sira yesip cay hamileligimden beri icmiyorum emzirirkende icilmemesi gerekiyirmus sen nasil iciyorsun
ayran mi icsem
oyle de iste abur cubur cok guzelhayallerim hep abur cubur yemek cok guzel
İyi akşamlarNaptınız tızlarım benim
Bana taktik ver sinir öfke yerine duygusala bağladığında ne yapıyorsunCanım diyorum ya bizim ordada var emziren kadınlar ve hep yeşil içiyorlar
kaldı ki biz eşimle evlendiğimizden beri akşamları çay içtiğimiz 10u geçmemiştir
ayda belki iki üç bardak yeşil çay anca içiyorum
Ayran olabilir şekersiz hoşaf kayısı çayı elma ayva vb çayları hem onlar aromalı da oluyor
Bide rooibos çayı bulabilirsen hamilelikte şeker çıkınca diyetisyen önerdi kahvaltı da siyah çay yediklerimizin faydasından yararlanmamızı önlüyor alternatif bu çayı içebilirsin dedi çok güzel çay inan yanına bişey aramazsın C vitamini kaynağı sıfır kafein
İyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?