Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah
2 gun kurusu+ilik su
1 buyuk psrca ramazn pidesi
5 zeytin
1.5 kk beyaz peynir
1 ad. kirmizi biber
1.5 haşlanmış yumurta
2 catal tahin helva

ara
1 kuru hurma
4 ceviz
yarim avuc fistik

aksam
1 dolu kase merimek corbasi
1 dolu tabak firinda balik
salata

dizi izlerken
1 ad. saglikli kurabiye
kuruyemis
1 kucuk cikolta ( Tatlii cekyr cnmm )

Canım akşamları yoğurt meyve tercih et kuruyemiş hamur işi çok yavaşlatır kilo vermeni artı gece vucut yakamayacağı için yağa dönüşür
litfen yani
ooo cok iyii basarmissinn zaten miden minnackk cok fitsinnnn
Teveccühünüz efenim

Menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek

Öğlen
Mantı 2 kaşık

Ara
1 elma

Akşam
Barbunya 2 y.k

Yine berbat bir menü yine ben
Yemek yiyorum dediğin bumuydu yani 2yk barbunya

Menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek

Öğlen
Mantı 2 kaşık

Ara
1 elma

Akşam
Barbunya 2 y.k

Yine berbat bir menü yine ben
begenmedimm bu menu mu kuzum sen emziriyorsun bir de boyle olmaz geo depolarin bosalacak kendine gel

kuzum cayin yanina yogurt gitmiyor ki ben bu kuruyemis ve hamur islerini cayin yaninda yiyorum

begenmedimm bu menu mu kuzum sen emziriyorsun bir de boyle olmaz geo depolarin bosalacak kendine gel

kuzum cayin yanina yogurt gitmiyor ki ben bu kuruyemis ve hamur islerini cayin yaninda yiyorum
Kuru kuru iç çayı canım hem hergün hergün içmesende olur bak emzirirken öyle sık kafein alınmaz hele ilk altı ay yarın perşembe hele hiç olmaz no no no

Kuru kuru iç çayı canım hem hergün hergün içmesende olur bak emzirirken öyle sık kafein alınmaz hele ilk altı ay yarın perşembe hele hiç olmaz no no no
bir cayim var acik iciyorum sekersiz oda mi zararli ne iceyim cayin yerine alternatif lazimm icmeden duramiyorum

Keşke elimde olsa ya hiç acikmiyorum yemek yemeyi unutuyorum resmen bir doktora mi gitsem

bir cayim var acik iciyorum sekersiz oda mi zararli ne iceyim cayin yerine alternatif lazimm icmeden duramiyorum
Bende açık içerim hatta siyah çayı iki senedir içiyorum Türkiye ye gelince başladım bizim oralarda hep yeşil çay içilir bir senedir kahvaltı da rezene içiyorum akşamları da eşimle içersek ben yeşil o siyah :) sadece misafirlikte siyah açık şekersiz çay
Açlık hissim kayboldu resmen benim
Depresyondamısın ki

Canımmm inan bende senin kadar düşkünüm abur cubura ve bir günde bir tepsi kek yiyebilme kapasitesi ne sahibim ama yemenin sonu yok pişmanlık hep
Çünkü onları yemeyince aç kalmayız ve bu dünya yiyince de geçiyor yemeyince de Allah ın verdiği bedene iyi bakalım munter
Ve bunların hepsi seni sevdiğimden

ay ben o caylari hic sevmiyorum ya sut icin icitorum ara sira yesip cay hamileligimden beri icmiyorum emzirirkende icilmemesi gerekiyirmus sen nasil iciyorsun
ayran mi icsem

oyle de iste abur cubur cok guzel hayallerim hep abur cubur yemek cok guzel

sag ol cnm.
Dusundum de emziritorum ya cesaret edemedim denesem mi

oo super yalniz olan o geceye oldu dediydim sana dinlemedin

a.s nasilmis

sag ol cmmm
Perşembe gecesi çatlamış oluyordu cuma da oldu kısmet artık kuzum napim olmayacağına iyice alıştım sıkıntı yok .. birde mantar olmuşum sarı küçük minicik parça geliyor arada beyaz da geliyor

Canım diyorum ya bizim ordada var emziren kadınlar ve hep yeşil içiyorlar
kaldı ki biz eşimle evlendiğimizden beri akşamları çay içtiğimiz 10u geçmemiştir
ayda belki iki üç bardak yeşil çay anca içiyorum
Ayran olabilir şekersiz hoşaf kayısı çayı elma ayva vb çayları hem onlar aromalı da oluyor
Bide rooibos çayı bulabilirsen hamilelikte şeker çıkınca diyetisyen önerdi kahvaltı da siyah çay yediklerimizin faydasından yararlanmamızı önlüyor alternatif bu çayı içebilirsin dedi çok güzel çay inan yanına bişey aramazsın C vitamini kaynağı sıfır kafein
Naptınız tızlarım benim
İyi akşamlar

Bana taktik ver sinir öfke yerine duygusala bağladığında ne yapıyorsun regli olsam da rahatlasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…