- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #250.321
Bende bendeBana taktik ver sinir öfke yerine duygusala bağladığında ne yapıyorsunregli olsam da rahatlasam
Gider daha iki yıla anca toparlar vücut hurma ceviz badem ben emzirirken diyetisyene gitmistim bunlari listeme yazardi hep dereotu bence ye hem yesillik hem de sut yaoar ben normalde sevmezdim cocuklarim icin alistim tadina4 aylik oldu cnm. Zayif fit anne olmak istiyorumgobegimde kaldi yaglar ya
olur ins cnm ya iyi dusunelim iyi olsun. Mantar mi ben de olmustum eclendigimizdePerşembe gecesi çatlamış oluyordu cuma da oldu kısmet artık kuzum napim olmayacağına iyice alıştım sıkıntı yok .. birde mantar olmuşumsarı küçük minicik parça geliyor arada beyaz da geliyor
marketlerde satiliyir mu o cayCanım diyorum ya bizim ordada var emziren kadınlar ve hep yeşil içiyorlar
kaldı ki biz eşimle evlendiğimizden beri akşamları çay içtiğimiz 10u geçmemiştir
ayda belki iki üç bardak yeşil çay anca içiyorum
Ayran olabilir şekersiz hoşaf kayısı çayı elma ayva vb çayları hem onlar aromalı da oluyor
Bide rooibos çayı bulabilirsen hamilelikte şeker çıkınca diyetisyen önerdi kahvaltı da siyah çay yediklerimizin faydasından yararlanmamızı önlüyor alternatif bu çayı içebilirsin dedi çok güzel çay inan yanına bişey aramazsın C vitamini kaynağı sıfır kafein
İyi akşamlar
ins cnm ya zayifladikca kuculuyir ama gobek basen bolgem bildigin araba tekeri gibi kocamanGider daha iki yıla anca toparlar vücut hurma ceviz badem ben emzirirken diyetisyene gitmistim bunlari listeme yazardi hep dereotu bence ye hem yesillik hem de sut yaoar ben normalde sevmezdim cocuklarim icin alistim tadina
Tamam balim alıyorum randevugitsem mi degil hemen gitmeliyim olmali kuzum fena bu halin yemek yememe hastaligina mi yakalandin Allah korusun
Bilmiyorum ki canım bizi bi yere yönlendirmişti diyetisyen ordan almıştıkolur ins cnm ya iyi dusunelim iyi olsun. Mantar mi ben de olmustum eclendigimizdekuru tutmaya calis cnm baska gecmiyor
marketlerde satiliyir mu o caybiz cpk cayciyiz evlendigimizden bu yana belkide 10 kez icmemisizdir
ins cnm ya zayifladikca kuculuyir ama gobek basen bolgem bildigin araba tekeri gibi kocamanbiraz zayiflayip spor yapacagim ins
dereotunu severimde sade yiyemiyorum salatalarda bayiliyorum her zmnda salata yapamuyorum
bizi haberdar et ins onemli bir sey degildirTamam balim alıyorum randevu
neden bilmiyorsunn nedennnBilmiyorum ki canım bizi bi yere yönlendirmişti diyetisyen ordan almıştık
Kız aktardan sor vardır mutlakabizi haberdar et ins onemli bir sey degildir
neden bilmiyorsunn nedennn
tmm cbmKız aktardan sor vardır mutlakadiyet market miydi neydi bizi yönlendirdiği
gunydnn cnnmGünaydın bebekler
ay dogruuu sen adanadaydıınnn ben onu tamamen unuttum cok yemiyon dimiKuzum ben pazartesi paylaşmaya başlasam burda ne yediğimi anlamıyorum. Doğru düzgün internete giremiyorum
ne galetaymış koca gün yemişin bitirememişinMenum
Sabah
2 gin kurusu 1 yumurta 2 dilim kasar peyniri 3 Zeytin
Arada 2 galeta
Oglen
Sut ve 4 galeta
Ara
4dilim portakal 2 galeta
Aksam
1 kase bamya corbasi 3yk kavurma salata
ahahaahahahaha :Bence adı artık greysea olmalı Black değil o bir gri
dicek bişey bulamadm cnküNiye bozuyon şimdi
Niye yoksun gı
İlahi
Nasılsın canım
akşama bayıldımEmziren anne menüsü
Kalkınca
Kuru kayısı 2tane
Kahvaltı
Ton balıklı Salata
7 zeytin
Bir dilim t.b ekmek
Susam ezmesi şekersiz 1tatli kaşığı
Ballı fıstık ezmesi 2tatlı kaşığı
Öğle
Sebzeli taze börülce yemeği (1tabak)
Şekersiz hoşaf (küçük bir kase)
Akşam
Bir tabak mercimek çorbası
2/3 alabalık
2 istavrit
3 hamsi
Salata
Karpuz
Şekersiz türk kahvesi
Bir kk kadar çikolatalı Kavun kurusu
tabikide detoks fln yoksag ol cnm.
Dusundum de emziritorum ya cesaret edemedim denesem mi
oo superyalniz olan o geceye oldu dediydim sana dinlemedin
a.s nasilmis
sag ol cmmm
herkesler balık yemişSabah
2 gun kurusu+ilik su
1 buyuk psrca ramazn pidesi
5 zeytin
1.5 kk beyaz peynir
1 ad. kirmizi biber
1.5 haşlanmış yumurta
2 catal tahin helva
ara
1 kuru hurma
4 ceviz
yarim avuc fistik
aksam
1 dolu kase merimek corbasi
1 dolu tabak firinda balik
salata
dizi izlerken
1 ad. saglikli kurabiye
kuruyemis
1 kucuk cikolta ( Tatlii cekyr cnmm )
nası yedin onuArkadaskar yogutda zencefil zerdecal ve tarcin karistirarak 4 kasik yedim simdi bakalim iki hafta deneyecegim insallah faydası olur
kocanda mı demiyo bu kadarla doyulr mu diye hiç mi farketmiyoMenüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Öğlen
Mantı 2 kaşık
Ara
1 elma
Akşam
Barbunya 2 y.k
Yine berbat bir menü yine ben
kuru meyve al onlardan ye kuzum cay seviyosan vazgeçemezsn tabikidebir cayim varacik iciyorum sekersiz oda mi zararli ne iceyim cayin yerine alternatif lazimm icmeden duramiyorum
bebeğiiiim yanlız değilsin oğlusun var bak bizde varız deme öyle şeylerBende bendehatta ağlıyorum şu an
Biliyormusun buraya eşim diye geldim ve onunla biraz kötü oldukmu kendimi hepten yalnız hissediyorum aile mi çok özledim
Yani tek yapabildiğim ağlamak
tok kalmak önemli tabi ama onunda bi kalorisi avr sonucta abartmamak lazım zaten cerez gibi gidiyo anlamıyosn bile@keptin acıktıkça galeta yedimzararlı mı acaba
devam etseydm görürdm eminim cünkü cok iyi yorumlar okudum ama tadı kokusu@keptin tadı kötü değildi sen fayda göremedin mi yoğurttan
İvet hepsinden accık accıkay dogruuu sen adanadaydıınnn ben onu tamamen unuttum cok yemiyon dimi
ne galetaymış koca gün yemişin bitirememişin
ahahaahahahaha :
dicek bişey bulamadm cnkü
izin alcam ya kuzu evdeym işlerim var
akşama bayıldımbütün balıklar bi arada
Cansınızbebeğiiiim yanlız değilsin oğlusun var bak bizde varız deme öyle şeyler
tok kalmak önemli tabi ama onunda bi kalorisi avr sonucta abartmamak lazım zaten cerez gibi gidiyo anlamıyosn bile
devam etseydm görürdm eminim cünkü cok iyi yorumlar okudum ama tadı kokusu
Günaydınnnnnnnveee uykulu bi sabahtan günaydıııınnnnnn
sabah sabah spor muİvet hepsinden accık accık
Cansınız
Günaydınnnnnnn
Jillian level 3 tamamdır uzun zamandır ilk defa sabah sporu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?