- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #250.381
acılı sivilce çıkıyor ya normal sivilce gibi lekesi izi kalmıyor ama bende sıkarım mutlaka o anlamda dedim geçiyor diyekayboluyo muyms o zaman yolmıyaym bende bi dahakine bekliyeym
Ben İstanbul dayım annem Kahramanmaraş taayy kız bende özledim akşam eşim gidelim ddi kv den cıkısta ama uykm vardı gidemedik
AA farklı yanii bnm baya sivilce cıkıyo ya belli oluyo 5 mt ötedenacılı sivilce çıkıyor ya normal sivilce gibi lekesi izi kalmıyor ama bende sıkarım mutlaka o anlamda dedim geçiyor diye
ooyyy kıyamamBen İstanbul dayım annem Kahramanmaraş ta
insan bıkıyo dimiBu akşam da misafirliğe gitcez pof ya
İnşallah yemem inşallahinsan bıkıyo dimiyeme sakın oralarda
yine kimseler yokkkk bak ben gidiyoruuuum taaa salıya kadar yokum özlersiniz sonraaaaİnşallah yemem inşallah
keşke benim de o kdar tatilim olsaaaaaayine kimseler yokkkk bak ben gidiyoruuuum taaa salıya kadar yokum özlersiniz sonraaaa
keşke benim de o kdar tatilim olsaaaaaa
oh sahane o zaman bu hafta kesin listedesinakadaşlar regl oldum kurtuldum bu haftaya cumaya çok güzel yansıyacak
TATİL kuzum cumartesi de gelmicem kısmetse 3 gün olcakpazartesi tatil dimi
oh sahane o zaman bu hafta kesin listedesin
e tm işte benmde 4 gün vicdan yaptırıyon banaTATİL kuzum cumartesi de gelmicem kısmetse 3 gün olcak
Kız yapmayın etmeyinyine kimseler yokkkk bak ben gidiyoruuuum taaa salıya kadar yokum özlersiniz sonraaaa
şimdilik 3 cumartesi iş çıkarsa 2 gün olcak oe tm işte benmde 4 gün vicdan yaptırıyon bana
eşim geceye geçiyor 15 ocağa kadar çift günlerde geceleri burdayım ben
İyi bakalımşimdilik 3 cumartesi iş çıkarsa 2 gün olcak o
eşim geceye geçiyor 15 ocağa kadar çift günlerde geceleri burdayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?