- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #250.361
maşallah ona biraz daha büyüü mü seninle yapmaya çalışır belki sende daha keyifli yparsın sporunuEvet canım 10 dk mesafe
Evet canım üşenmem ben aslında bebeğim iki aylıkken namazı kılınca oğlum uyanmadan jillian yapıyordum hemen ama sonra oğlum benimle bir uyanmaya başladı başlarda bana baktı bir iki gün ama sonra müsade etmedi beyefendi ve bende arada fırsatını yakalasamda üşendim yapmadım :) artık iyice oturmayı öğrendi ve oyuncak elinde bana baktı bugün :)
biz bizeyizEvet yaUMEYYE adanada
@Blacksee55 banlı
@SekerPancarii malum cee dedi gitti
@Buki_89 nerdesin
@selcanmehmetcan
orkide1453
sen dün gittin mi kvdiiğmiiii
e onlara gidip geliyo musunuz peki ?
valla bnm iki tarafta aynı mesafede ama cok fazla gidesim yok anneme de annesine de
oyacaba nnem napıyo bakışı
ödem olmuştur sabah bugün 1 bardak kimyonlu su iç 2 bardakta limonlu iç atarsın ödemleriGünaydın kızlar canim cok sikkin bir hafta oldu kondisyon bisiklet süreli ve nasil oluyoda kg aldimm delirecem spor yapmazken hep ayni kgdaydim.yanlis spormu yaptim kaslarimi sisirdim acep..hadi yiyorum diyeli eee bu spor kalori yakip ayni kg da niye degill(( yarin sabah hic bisey yemeden tartilacagim bi
hee yemek yedim döndüm evemaşallah ona biraz daha büyüü mü seninle yapmaya çalışır belki sende daha keyifli yparsın sporunu
biz bizeyizponcikbirgelincik de bu hafta yeni işe başladı pc si tamirdeymiş onun haftaya katılabilcek ancak
sen dün gittin mi kv
ödem olmuştur sabah bugün 1 bardak kimyonlu su iç 2 bardakta limonlu iç atarsın ödemleri
İnşallah canımayy cok heyecanlı
onlar yegenlerini görcek sen anne babanı
İnşallah az daha büyüse bütün işlerimde rahat olacam galiba yani inşallahmaşallah ona biraz daha büyüü mü seninle yapmaya çalışır belki sende daha keyifli yparsın sporunu
biz bizeyizponcikbirgelincik de bu hafta yeni işe başladı pc si tamirdeymiş onun haftaya katılabilcek ancak
sen dün gittin mi kv
ödem olmuştur sabah bugün 1 bardak kimyonlu su iç 2 bardakta limonlu iç atarsın ödemleri
eşinle niye küssünüz kihee yemek yedim döndüm eve
kız cok komikti cayı kv demledi o getirdi eşimde küs oldugumuz için bişey diyemedi ikisininde suratı düştü hiç kalkmadm yerimden
inşallah canımİnşallah canım
İnşallah az daha büyüse bütün işlerimde rahat olacam galiba yani inşallah
işte dünden vardı gece tv karsısında uyudu diyeeşinle niye küssünüz ki
inşallah canım
kuzuss sende de mi sivilce oluyo bnde de cok cıkıyomerhaba arkadaşlar regl olacam sanırım kaşımda sivilceler patladı bide vücudumda bir ağırlık yorgunluk
KIRK YILLIK EVLİLER GİBİişte dünden vardı gece tv karsısında uyudu diye
kuzuss sende de mi sivilce oluyo bnde de cok cıkıyo
olsn haketti bak bu gece de yatcktı ama ben yatınca hemen geldi peşimdenKIRK YILLIK EVLİLER GİBİ
Dikkat etmeye çalışıyorum ama menüler bana pek uymuyor.ay dogruuu sen adanadaydıınnn ben onu tamamen unuttum cok yemiyon dimi
ne galetaymış koca gün yemişin bitirememişin
ahahaahahahaha :
dicek bişey bulamadm cnkü
izin alcam ya kuzu evdeym işlerim var
akşama bayıldımbütün balıklar bi arada
yarın cuma liittfeennn artı olmaaaa liiittfeeeeennnnnnnnDikkat etmeye çalışıyorum ama menüler bana pek uymuyor.Neyse pazartesi döneceğim inşallah gidince bir detoks yaparım ya da karabuğday diyeti uygularım inşallah
yarın cuma liittfeennn artı olmaaaa liiittfeeeeennnnnnnn
Kocamla hafta 2 defa anca aynı masada yiyoruz kuzum polis eşim evde olduğu zaman nadirkocanda mı demiyo bu kadarla doyulr mu diye hiç mi farketmiyo
kuru meyve al onlardan ye kuzum cay seviyosan vazgeçemezsn tabikide
o zaman sen kendine dikkat ediceksinKocamla hafta 2 defa anca aynı masada yiyoruz kuzum polis eşim evde olduğu zaman nadir
Tamam anneciiiim ahh annemi özledimo zaman sen kendine dikkat ediceksinbebeğin var senin ona öyle mi örnek olcaksın sus cvp verme
evet sivilceden bilirim zaten acılı çıkar geçince kaybolurişte dünden vardı gece tv karsısında uyudu diye
kuzuss sende de mi sivilce oluyo bnde de cok cıkıyo
ayy kız bende özledim akşam eşim gidelim ddi kv den cıkısta ama uykm vardı gidemedikTamam anneciiiim ahh annemi özledim
kayboluyo muyms o zaman yolmıyaym bende bi dahakine bekliyeymevet sivilceden bilirim zaten acılı çıkar geçince kaybolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?