- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #250.481
Canım yukarda kişisel mesajlarına gir. Orda aşağıda özel başlık yazıyor ordan degisebilirsin
Kuşum 70den aşağı indinmiHoş geldin canısı
tam zamaninda gelmissin bebisimCanım yukarda kişisel mesajlarına gir. Orda aşağıda özel başlık yazıyor ordan degisebilirsin
Durun bi bdv girip iki yorum patlatiyimde. Keptin bu yıl banlanmadim demesin ahahahatam zamaninda gelmissin bebisim
Durun bi bdv girip iki yorum patlatiyimde. Keptin bu yıl banlanmadim demesin ahahaha
oyle olduu beni de kimse ovmedi hevesim kursafmda kaldiBen geldim kizlar dağıldıbi munterim var
tebrik ederim hızla devam eder inşkizlarrr 69.5 mmmmmmcok mutluyummmmm 7 ler gitiiiiii Allah immm sukurler olsunnn
geciktim kizlar kusura bakmayin kizim kustu mustu temisle emzor ancak gelebildim valla icim ocime sigmiyor hedefimi bile gectimmm
ins cnmmtebrik ederim hızla devam eder inş
Eferin guzum. Ben senin yaşında iken 1 buçuk kilo verirdim ey gidi günler ahahahahsanirim bu hafta takim birinci benimm
hadi ins cnmm. gitsn 7 ler gelmesinler bir dahaben de 59.9 u görünce senin gibi çığlık atıcammunter
haftada 1.5 muEferin guzum. Ben senin yaşında iken 1 buçuk kilo verirdim ey gidi günler ahahahah
Valla kiz kendimi parcaliyordum ahahah ac geziyordum. Birde spor. Ama sağlıksız verildiği icin hemen veri geliyordu kilocuklarhadi ins cnmm. gitsn 7 ler gelmesinler bir daha
haftada 1.5 mu
hee oyleeValla kiz kendimi parcaliyordum ahahah ac geziyordum. Birde spor. Ama sağlıksız verildiği icin hemen veri geliyordu kilocuklar
yok ya inemedim ki regli olunca düzenli başlıcam bir yapıp bir bırakmak ile olmuyorKuşum 70den aşağı indinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?