- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #250.501
az kalmış1 buçuk
kuzum ben hep yanlış hesaplıyorumLuluuu94 kaptinn SchonerDuft kizlar benim kiloyu yuzdeye cevirirmisiniz detayli bende bakayim bundn sonra kendim yapayim
Bu hafta elimden geleni yapacağım canım bakalım ama homini gırtlak yersemde olmazkibence sen zayiflamayi birak soora afirlik ver. Ogunden cok spor odakli calis o zmn incelirsin
Blackim yapmışLuluuu94 kaptinn SchonerDuft kizlar benim kiloyu yuzdeye cevirirmisiniz detayli bende bakayim bundn sonra kendim yapayim
az kalmışsaymakla geçer zaman
kuzum ben hep yanlış hesaplıyorumçaktırma benimkini de keptin hesaplıyordu
Bu hafta elimden geleni yapacağım canım bakalım ama homini gırtlak yersemde olmazki
Şimdi 45 i görmeden de olmazki yani
Blackim yapmış
yas 29
Banlanmamisim gizlaaaaar
Sabit kuzu halaNasılsın hala sabitmisin
Aynıymış boylarımızyas 29
boy 1.60
keske kilomuzda ayni olsa yani ben senin kiloda olsmAynıymış boylarımız
Banlanmamisim gizlaaaaar
Canım sen haftaya listedesin tamam cunki çok az vermişsin
Aynen canım gitsin bidahada gelmesinhee oyleeyok ben oyle istemem az gitsn oz gitsn
Canım bendr farkettim bak listede degilim mesela misafir geliyor bi kek yiyim falan diyorum bende yakında listeye giricem. Ocak 2. Haftasında doktora gitmeliyim. Yine doz ayarlanacak. Zayiflicaktim güya valla birsey gitmedi.yok ya inemedim ki regli olunca düzenli başlıcam bir yapıp bir bırakmak ile olmuyor
Aynen kuşum munterim bana laf sokmaktan hesaplayamadıBlackim yapmış
Canım bir kiloya yakın falan verdiğinde listeye gir. Bak bende öyle kilo verdim. Gaza geldim. Biz hep 3 4 kişiydik aynı kilolar veriyorduk. Bazen 1 kiloyu bile geçiyordu. O verilenler çok şükür geri gelmedi sendede öyle olur inshAllahmalesef evet 72 olmadan alma beni gruba kuzumceza bana
Black'i gecemezsinBanlanmamisim gizlaaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?