- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #251.461
zaten salonda hocayla çalışcan iyi olmuşKızlar öldüm bittim. Hışımı çıkardı hoca
15 dk tempolu yürüyüş
15 dk bisiklet
5 dk eliptik
Kol, bacak 60
sağ sol yan
200
45 mekik
Omuz 30

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten salonda hocayla çalışcan iyi olmuşKızlar öldüm bittim. Hışımı çıkardı hoca
15 dk tempolu yürüyüş
15 dk bisiklet
5 dk eliptik
Kol, bacak 60
sağ sol yan
200
45 mekik
Omuz 30
akşam bi ip atlayayım da puanları fırlatayımBORDO ŞİŞKOLAR![]()
Bir garip:198puan+346,5+60
Favelayn:30puan
munter:3+3puan
orkide1453:28puan+16
tgb1907:0puan
KOŞAN KAPLUMBAĞALAR
selcanmehmetcan:0+28
UMEYYE:37.5puan+63,5
keptinn:6puan
Blacksee55:
SchonerDuft
Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 3puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Kızlar bu hafta böyle devam etsin haftaya 20ip 1 puan olarak değiştirilecek ona göre
Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım pazartesi günü ağzına karbonhidrat sürmeyecek![]()
Kazanan takım 20 puan önde başlayacak![]()
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü![]()
o yok onu zaten yapmanız lazımdıHiç ekmek yemeyene artı puan varmı![]()
hahahahaah fena koptummmm suan kiz milletin önünde zor tutuyorum kendimi suan![]()
kız bn bunu nası görmedim
cok haklısın bukiciğiiimmmm gercektennnn
salona yuvarlayarak sokcaklar
açılın gelin gliyo diye uyarı yapcaklar
cocukları pistten alalım gelini getiriyoruz dicekler
nikah kıyılırken nikah memuru şişkolukta obezlikte kabul ediyo musun diye sorcak
şişman mısın yoksa göbeğin takma mı diye sorcaklar![]()
Ahahahaha bende koptum ya alemsinhahahahaah fena koptummmm suan kiz milletin önünde zor tutuyorum kendimi suan![]()
Hadi bakalımakşam bi ip atlayayım da puanları fırlatayım![]()
bisküvim var suanda cekmecemdebizim burda çor ye diye bi söz vardır bilir misin
biskuvi mi yesen kuzuşş
kızdırıyollaaağğğ
ama neyse ki yemek seçen insanlara alışkınım cevremde cok var
bende 2 puan rica ediciğiiiimgerci bnmki minik bi dilim ekmek ama olsun ara öğünde olmamalıydı
![]()
poncik beni bugun guldurdun ha tatlim soguk olsun nolacak sonucta karnini doyursunda aklin yemekte kalmasın birazcik fedakarlik gosterecen nede olsa ucunda nikah var bebegimm
![]()
gülemiyorum bunlarakız bn bunu nası görmedim
cok haklısın bukiciğiiimmmm gercektennnn
salona yuvarlayarak sokcaklar
açılın gelin gliyo diye uyarı yapcaklar
cocukları pistten alalım gelini getiriyoruz dicekler
nikah kıyılırken nikah memuru şişkolukta obezlikte kabul ediyo musun diye sorcak
şişman mısın yoksa göbeğin takma mı diye sorcaklar![]()
et tavuk türleri yiyorum çorbaların hepsini içerim sebzelerden bezelye taze fasulye bide patlıcanlı bazı yemekleri yiyorumozaman sen say bakim yiyebildin seyleri
onu ben yapmıstım 2 sene öncefalan ıcememistimAyran çorbası yap soğuk içilir o. Hem zayıflatır
ama asla caydırıcı olamıyorumAhahahaha bende koptum ya alemsin
Hadi bakalım![]()
he biskuviyle duramaz mısın ki acaba ki akşama kadar kibisküvim var suanda cekmecemdekipikli
allahımmm sana geliyorum benım sulu yemek yapan biyer bulmam lazım ubrda
gülemiyorum bunlara
altı üstü 63 kiloyumzayıflamak istiyorum diyince gülüyolar
abartmayin litfin
et tavuk türleri yiyorum çorbaların hepsini içerim sebzelerden bezelye taze fasulye bide patlıcanlı bazı yemekleri yiyorum
onu ben yapmıstım 2 sene öncefalan ıcememistim![]()
hayır ben 165mişimama asla caydırıcı olamıyorum
he biskuviyle duramaz mısın ki acaba ki akşama kadar ki
bebeğim boyumuz aynı ve ben 60kiloyken nasıl oldugumu biliyorum hatta seninde su an nasıl oldugunu biliyorumsen millete bakma
gelinlik zaten yeteerince kilolu gösteriyo seni 53 54 anca kurtarır yoksa cok pişman olcaksın fotolara her baktıgındaaaaaaa![]()
gülemiyorum bunlara
altı üstü 63 kiloyumzayıflamak istiyorum diyince gülüyolar
abartmayin litfin
![]()
et tavuk türleri yiyorum çorbaların hepsini içerim sebzelerden bezelye taze fasulye bide patlıcanlı bazı yemekleri yiyorum![]()
bence de sen biran evvel ol düğüne rahat et hatta nikaha kadar bi fark olsun bak pişman olma gel yeme şu dürümlerihayır ben 165mişimboyumu ölçtürdüm yeni
ama benim en kötü 57 olmam gerekiyo düğüne kadar![]()
ama asla caydırıcı olamıyorum
he biskuviyle duramaz mısın ki acaba ki akşama kadar ki
bebeğim boyumuz aynı ve ben 60kiloyken nasıl oldugumu biliyorum hatta seninde su an nasıl oldugunu biliyorumsen millete bakma
gelinlik zaten yeteerince kilolu gösteriyo seni 53 54 anca kurtarır yoksa cok pişman olcaksın fotolara her baktıgındaaaaaaa![]()
tamam ben haftada 1 -2 bunu yapabilirim ama hergünde bunu yiyemem ki benim buralarda sulu yemek yapan biyer bulmam lazım biyer varmıs ama hiç güzel değil dedilerboy kacti canimcimmm hatirlatim aramizda 3 kilo kalmis zamaninda aramizda 20 kilo vardi nerdeyse biara sen 59larda bende 79larda geziodum... ve hatirlatim benim boy 179(acik seni gicik edim belki motive olursun)
ozaman tavuk gögusu hasla aksamdan bide sevdigin sebzelerden küp küp dogra sebzelere limon ve yag tuz kat tavuklarida icine karistir al sana harika sogukda yenen yemek, yada bezelyeden salata yap mis gibi ohhhh icine patates hasla ve soguk corbalara yönel bence... ben ciddiyim sürekli disardan söyleyerek 63 ün üstüne cikarsin yani kendimden biliyorum günde iki ögün sicak ve agir yemek cok kötü ve tehlikeli kilo problemleri yasayanlar icin
ben nisanlıkla gayet iyi duruyodum olduğumdan daha zayıfponcikbirgelincik aynen tatlim katiliyorum ben gelin oldugumda zar zor 69 kiloya düsmüstüm keske ozamanlar az daha azimli olsaydimda suanki kilomda olsaydim diorum ister istemez daha iri duruosun gelinlikle
niye yiyemezmissin canikom ben koca bi yazi peynirli sandvicle gecirdim hicde biseycik olmadi tam tersi manken gibi oldum ohhh iyikide yemisim hergün onu diorum simditamam ben haftada 1 -2 bunu yapabilirim ama hergünde bunu yiyemem ki benim buralarda sulu yemek yapan biyer bulmam lazım biyer varmıs ama hiç güzel değil dediler
ya ben isteyerek yemiyorum ki mecbur onu söyldim bakıyorum menüye en masum o ekmek arası döner mi söyliyim yada bi porsiyon iskender en masum oydu onu söyledimbence de sen biran evvel ol düğüne rahat et hatta nikaha kadar bi fark olsun bak pişman olma gel yeme şu dürümleri
ben tam tersi yapıcam öğlen iyi yicem akşam çorba içicem sabahta ekmek yememeye karar verdim böylelikle kilo almam yani öğleni sağlam yerim sabah ekmeksiz kahvaltı akşam çorbaniye yiyemezmissin canikom ben koca bi yazi peynirli sandvicle gecirdim hicde biseycik olmadi tam tersi manken gibi oldum ohhh iyikide yemisim hergün onu diorum simdiögleni öyle gecistir iste aksamda negüzel istedigin sulu yemegi yersin
he bi anda 6cm cohh mantıklı yahayır ben 165mişimboyumu ölçtürdüm yeni
ama benim en kötü 57 olmam gerekiyo düğüne kadar![]()
adanayı da porsiyon söyleya ben isteyerek yemiyorum ki mecbur onu söyldim bakıyorum menüye en masum o ekmek arası döner mi söyliyim yada bi porsiyon iskender en masum oydu onu söyledim
kesinlikleeee bunu denesene arayınca bi sor ben porsiyon istiyorum de belki getirileradanayı da porsiyon söyleDD
he bi anda 6cm cohh mantıklı ya
o zaman 57ol hadi görim seni
menünü kendin düzenle sporunuda yap eve gidince![]()
o çok pahalıydı utanıdımadanayı da porsiyon söyleDD