Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Esıme tost yaptım azcık yedı kalanı ye dıye ısrar ettı yedım pısmanım
Bı dahada ona kahvaltı hazırlayanınnn
Hep aynı ıkı parca sey yer sıgaraya kosar
Sen tost ile kurtarmışsın bizde pişi var sucuklu kaşarlı bende yedim çok pişmanım

59 güzel bir rakam ...ben 57yi görmüştüm ne güzel günlerdi o günler . Kız eşin başlasın işe sen hızla verirsin 53e düşersin hemencik

Annenlerle çok takıldın mı kilo veremiyon sen ama
Kiz gezmede takiliyimda yemekte takilmam ins annemde biliyor zorlandigimi yardimci olur yok yok ven dikjat edicigim kalori sayıyorum hoşuma gitmeye basladi bide kg verirsem super olucak..bu cumaya keskem supriz olsa bakalimm

Kiz gezmede takiliyimda yemekte takilmam ins annemde biliyor zorlandigimi yardimci olur yok yok ven dikjat edicigim kalori sayıyorum hoşuma gitmeye basladi bide kg verirsem super olucak..bu cumaya keskem supriz olsa bakalimm
Kalori saymak iyi oluyor ben hep öyle verdim ama şimdi zor geliyor saymak haftaya 1 kilo vermiş olursun bence günlük 1100 1200 arası aliyordun dimi

Arkadaslar bireysel de ikinci olmusum
Oooo tebrikler kuzum

O zaman aksam yemeyelım tatlım cok hafıf yıyelım
Havuçlu yoğurt yapasım var ya da karnıbahar haşlarım senin fikrin var mı

Nasıl basardın tebrıkler sırlarını anlat bıze yafrum
Gecen hafta iki gun karabugday detoksu yaptim ustune regl oldum regl iken protein diyeti yaptim ayni zamanda spor ve 3lt su ve yesilcay bu kadar canim ben bu kilodan sinra cok zorlaniyorum insallah bu sefer kirarim

Metve nerde
Çok şekerli birgün olmuş krizin geliyorsa 1 bardak tarçınlı süt ekle ara ogune tarçın zararlı mı bilmiyorum ama emziriyorsun diye... kahvaltı da çok az
cnm yazmayi unutmusm 1 tane ananas yedimtarcinli bir sey icemiyorum midem bulanyr

Günaydın beybilerrr ♡ anca kendime geldim. Yılın evlenme teklifini yaptık dün ahahahahah yağmur altında hastaydım daha kötü oldum. Umarım değmiştir
ins kotu olmzsn kuzm
Muhallebi, tatlı, çikolata bir değil iki değil

Bence güzel tatliyi arada yemen iyi olmus aslinda canin cektiginde oglenleyin yesende olur..emzirdigin icin canin tatli istiyordur canim sifa olsun..

Anammmm bir porsiyon kabak tatlisini gormemusimm munter elinden geldigi kadar ogle yemeye calissan..

Yok cnm ınan
Havuc aslında sekerlı bısey
Dıyete uygun degıl
Kbaharhasla bol lımonlu ye

İyiyim canım bende oğlum la uğraşıyorum ek gıda ları sevmiyor zorla yediriyorum bazen ama çok üsterlemekte istemiyorum

Arkadaslar bireysel de ikinci olmusum
Tebrikler canım

cnm yazmayi unutmusm 1 tane ananas yedimtarcinli bir sey icemiyorum midem bulanyr

ins kotu olmzsn kuzm

Sana ne bulabiliriz krizlerin için arada ye ama sende benim gibisin gözün dönüyor boldan yiyorsun bitter çikolata yiyebilirsin damağında tut onu yutma hemen geçiyor gün de 4 minik kare hakkın var normalde 2 ama sana 4 emziriyorsun

ben tatliya dayanamyrm yaa ne olacak sonummm
bitteri oyle yerm hemen bitmesn diye her tatliyi oyle yerm diyebilirmama doymuym tstlidn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…