- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #252.181
Evet canim son gündü dün zaten dahada evlenme teklifi etmez demis bugun sözleri varKızın tepkisi ne oldu şaşırdı mı ? Olsun önemli olan dusunmekti
Hee bagaa yapildi hemde ikinci kezGunaydin bebik noldu kime yapildi evlilik teklifi sağa mi
Evet ya birde beğenmiyor ya
3ayda 45 olurmuyum senceAyy bi yaz geleydi kişi sevmiyom ben accik gunes açınca bile insan enerji doluyoyaz gelmeden kilolari vermeliyik
Senin almancani yerim ben
Ne güzel yaa Allah tamamına erdirsin.Sagol ümoş. Evet canim cok şaşırdı birde biz sınırda oturuyoruz yan ülkedeydi yani hayatta aklina gelmicek biyerde yaptık
Geçmiş olsun canim sen yaparsinda güzel olmazmi ellerine saglik..papatya zencefil çörek otu limon kaynatip icsen ice hatta once 3elmayi 4de bolsen 15dk kaynat diger malzemeleri iki dk kaynat 20 dinlendir boğaza iyi gelir. .Günaydın beybilerrr ♡ anca kendime geldim. Yılın evlenme teklifini yaptık dün ahahahahah yağmur altında hastaydım daha kötü oldum. Umarım değmiştir
Amiiinnmn ♡♡Ne güzel yaa Allah tamamına erdirsin.
Geçen sene de öyle didik yaz gelmeden verek diyeAyy bi yaz geleydi kişi sevmiyom ben accik gunes açınca bile insan enerji doluyoyaz gelmeden kilolari vermeliyik
Canım denicem mutlaka cunki ilaç içmekten icin de böyle ağzında çok kötü bir tat varGeçmiş olsun canim sen yaparsinda güzel olmazmi ellerine saglik..papatya zencefil çörek otu limon kaynatip icsen ice hatta once 3elmayi 4de bolsen 15dk kaynat diger malzemeleri iki dk kaynat 20 dinlendir boğaza iyi gelir. .
Sanki 70 yaşındasın HaEvet canim son gündü dün zaten dahada evlenme teklifi etmez demis bugun sözleri var
Hee bagaa yapildi hemde ikinci kezbunadın sende zayiflicam diye yok kusum kuzenim yaptı yani ben onun icin yaptım kardeşimle birde iki kuzenle ♡
Evet ya birde beğenmiyor yaben 55 olsam dünyanın en mutlu insanı olucam. Gerçi ben sizin yaşınizdayken ohooo neyse baslamicam ahahahha
Hee ağırlık çalışacuh acikNein
Hadi bağalım bekliyorum
Beraber mi ne güzel ya
Senin boyun uzun bi keresen 55 olunca benim 50 kilo halim gibi olacaasın işte
Yaaa çok romantikEvet canim son gündü dün zaten dahada evlenme teklifi etmez demis bugun sözleri var
Hee bagaa yapildi hemde ikinci kezbunadın sende zayiflicam diye yok kusum kuzenim yaptı yani ben onun icin yaptım kardeşimle birde iki kuzenle ♡
Evet ya birde beğenmiyor yaben 55 olsam dünyanın en mutlu insanı olucam. Gerçi ben sizin yaşınizdayken ohooo neyse baslamicam ahahahha
Kız öyle deme yemin ederim ben 25 yaşına kadar iki gün yemiyorsun hemen kilo veriyordum. Birde yaş geçtikçe mesela aynı kiloda kalamıyorsun. Yani vucudun çok degisiyor. Anlatamiyom derdimi kimseye ahahahaSanki 70 yaşındasın Habizim zamanımızda çamaşır makinesi yoktu evladım elde yıkıyorduk neler gördük neler pek zordu
Hani foto
Ayy ne bilim teklif edilmemisse yeni mi edildi diyom beyin yandiEvet canim son gündü dün zaten dahada evlenme teklifi etmez demis bugun sözleri var
Zayıfsın fitsinnnn zayıfsınHee ağırlık çalışacuh acikbenim gibi yapamaz hayatta eskiden sporcuydu ama 1 saat yapmaz sıkılır iki kol çalışıp karin hareketleri yapip bırakir eşim işe baslayana kadar hedefim 54 olmak sonra spora asılırım iyce hee oyle diyon yani övüyon beni heğ zayifim hee uzun sayilirim heee belim 64 cm di benim yine olacah he belki 62 cm olar 50 olunca mankenim hee
Son kilolar zor gidiyii birakmadan devam et gidecek hepsi3ayda 45 olurmuyum sence
Ay inşallah veririz. Geçen yaz kıyafetlerin çoğunu giyemedimAyy bi yaz geleydi kişi sevmiyom ben accik gunes açınca bile insan enerji doluyoyaz gelmeden kilolari vermeliyik
66Ayy ne bilim teklif edilmemisse yeni mi edildi diyom beyin yandiSen kac kilosun bahalim
Ben yazin 52 kiloydumGeçen sene de öyle didik yaz gelmeden verek diyesonuç artı kilolar geldi 71.90 olmuşum 74u bile gördüm
ZayifaaaammmmZayıfsın fitsinnnn zayıfsınbenim 73 göbek 80 herhalde kemik yapımla ilgili bi kısmı
Okulda beş sene hep beginner okuttular das ist, Nein, ich bin, du bist falan filanSenin almancani yerim ben♡♡
Kız öyle deme yemin ederim ben 25 yaşına kadar iki gün yemiyorsun hemen kilo veriyordum. Birde yaş geçtikçe mesela aynı kiloda kalamıyorsun. Yani vucudun çok degisiyor. Anlatamiyom derdimi kimseye ahahaha
İnşallah ya üç haftadır nerdeyse yerimde sayıyorum regl dönemi dikkat edince gider dediler Cıks gitmediSon kilolar zor gidiyii birakmadan devam et gidecek hepsiyaza istedigimiz kilolarda olalimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?