- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #253.821
Kız ponçik al madalyankesinlik tüm ödüller ona gelsin
Yarasın bukisimeben aslinda negüzel yogurdumu getirmistim ama yemege gitmek zorunda kaldim biriyle Hindi eti vardi mangalda yapilmis ve yanina malesefki patateskizartmasi aldim
ahahahaha dimi amaYarasın bukisimehindiden birsey olmaz zaten canim. Lahmacun yiyenler dusunsun
Cnm benim niye listede adim ypkMaksimum 65 mibenimki gibi aç kalman lazım
Bende mersk ettim ne yaptin kizzzzYooooh ebesininkiiineeeettin giii sennnnn çok sevindim senin adına kusum
HİNDİyi pek sevmiyorum ben ya hiç almam ama kalorisi düşük onun. ödülün olsun kızartmada canım artıkben aslinda negüzel yogurdumu getirmistim ama yemege gitmek zorunda kaldim biriyle Hindi eti vardi mangalda yapilmis ve yanina malesefki patateskizartmasi aldim
ay ben cok severim hergün olsa hergün yerim vallah:) aynen öyle oldu bugün... aksam hafif bisey yerim diye düsünüyorum zaten bugün yanlizim evde bizgüzel keyif yapcam dizimde var ohhh mis:) yemek derdim yok bugün:)HİNDİyi pek sevmiyorum ben ya hiç almam ama kalorisi düşük onun. ödülün olsun kızartmada canım artık
bgn kafama göre takıldım zaten yarın spor başlıyorum videolardandüzenini değiştir şoklama yap
Hangi diziyi izliyorsun ?ay ben cok severim hergün olsa hergün yerim vallah:) aynen öyle oldu bugün... aksam hafif bisey yerim diye düsünüyorum zaten bugün yanlizim evde bizgüzel keyif yapcam dizimde var ohhh mis:) yemek derdim yok bugün:)
Nasılda öğrenmiş beni
şaka dimiçay tabağı var ya onun boyunda fındık lahmcun oluyor büyük değil
hee 59dum geçen senelerOhaaa poncik sen 59 değilmiydin giii
heeeeeeeeo vermek için değil almak için yarışıyor
geçin dalganızııı
hadi görcez bakalım hangimiz aha çok kilo vercek
hee 59dum geçen senelerhatta 56
heeeeeeee
geçin dalganızıııhaftaya 61 oliyimde görün hepiniz
hadi görcez bakalım hangimiz aha çok kilo vercek
o detoksu yapacam göreceniz bekleyinfırtına gibi gleiyorum yazamamışım bile
Dikkat ettim 2hafta veremedim gibi oldu ama azim irade spor sıkı diyet birden gitti şükür tşk ederim kuzum benimYooooh ebesininkiiineeeettin giii sennnnn çok sevindim senin adına kusum
istanbullu gelin, bayiliyorum o diziye yaaaaHangi diziyi izliyorsun ?
ahahahaha kacinciya dion kiz böyle seyler hep fazlasiyla gelio anca kilolar hic giden yoko detoksu yapacam göreceniz bekleyinfırtına gibi gleiyorum yazamamışım bile
HIII bende tv yok normal de kalp atışını izliyordum . evde de tekim bugün zaman nasıl geçecek bilmiyorumistanbullu gelin, bayiliyorum o diziye yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?