- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #253.801
Tamamdırtamam canim mutlaka paylascam suan isde oldugum icin ölcme sansim yok
sğlıcakla doğmus ya boşver gerisiniSon aylarda kilo alınıyormuş bende o zamanlar şekerle uğraşıyordum bide oğlumun önden gitmesi tabi az yersem belki oğlum da kilo alamaz dedim ve bir hafta aç kaldıydım nerdeyse sonuç yine aynıydı
en tehlikelisisaymadım sohbet ede ede yemişimama doymadan kalktım yine
Ohaaa poncik sen 59 değilmiydin giiisadece ve sadece 64 kiloyum
şimdi baktım allahımmm resmen simidim çıkmış kocaman buneeeeeee
Yooooh ebesininkiiiKızçem bu hafta %dem %4.59
Güncel kilo 81.1 geçen cuma 85.dim
evet neyse akşam yemicem zaten bugün ekmekte yemedimen tehlikelisi
o vermek için değil almak için yarışıyorOhaaa poncik sen 59 değilmiydin giii
hep artısın hem gülüyon mu sen@keptin 62.5 ama yüzde hesaplayamadım ekside nasıl olacak
psikolojik olabiliyor keptin poncik buki bilir bende takılıyordum ama kafam bir milyon dağınık veremiyorum falan diyorum sürekli sonra enerjim bir yükseliyor birden gidiyordu anlatabildim midün akşam diyetisyen dosyamı inceledim 26kg yağla başlamışım bıraktığımda 20 kg yağım varmış aynı kilodayım ama yağ oranım değiştimi bilmiyorum ben bu noktadan sonra veremiyorum cidden stres oldum bozsam yesem anlıycam ama nedn böyle oluyor ya
tm kuzum listenin son haline etiketlerim senikaptinn kusum ben paylaşırım
Ozaman birincio vermek için değil almak için yarışıyor
Aa güzel tek ümoş kalmış kuşum14. TAKİM 552. ETAP***
Bir garip (50.6/50,1/0,5/0.99%)
Favelayn (64 /65/-1.56/%)
munter (69/68.5/0.50/ 0.72%)
UMEYYE(68.8///%)
orkide1453 (61.6/62.5/+0,9/-1.46%)
lilipit (75.3/74.9/0,4/0.53%)
14. Takim ortalamasi:
@Blacksee55
olabilir ya bu hafta gitmemesi için hiç bi sebep yoktupsikolojik olabiliyor keptin poncik buki bilir bende takılıyordum ama kafam bir milyon dağınık veremiyorum falan diyorum sürekli sonra enerjim bir yükseliyor birden gidiyordu anlatabildim mi
ya valla ben de bi gariplik var acaba tartı mı yanlış ki gülerim ağlanacak halime ,işte kusuruma bakma bakalım haftaya cuma ne olacak bgn ruh halim hiç iyi değilhep artısın hem gülüyon mu sen
kesinlik tüm ödüller ona gelsinOzaman birinci
düzenini değiştir şoklama yapolabilir ya bu hafta gitmemesi için hiç bi sebep yoktu
ben aslinda negüzel yogurdumu getirmistim ama yemege gitmek zorunda kaldim biriyle Hindi eti vardi mangalda yapilmis ve yanina malesefki patateskizartmasi aldimevet neyse akşam yemicem zaten bugün ekmekte yemedimsen ne yein öğlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?