- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #253.841
Olamazsin kiiii
hee 59dum geçen senelerhatta 56
heeeeeeee
geçin dalganızıııhaftaya 61 oliyimde görün hepiniz
Ayyy hemen günlük menülerine bakicigiiimmmDikkat ettim 2hafta veremedim gibi oldu ama azim irade spor sıkı diyet birden gitti şükür tşk ederim kuzum benim
Seni kaptanıma şikayet ederim 14.takımdan Blacksee55 benim menü casusluguna geliyo derimAyyy hemen günlük menülerine bakicigiiimmm
Ben hergün menümü ilk sana yazayım kuzum senin canın sagolsun kaçamak yapmazsan kazanırsın bu kadar net onun ucundan bunun kıyısından dedinmi olmuyo gırtla tutmak gerekAyyy hemen günlük menülerine bakicigiiimmm
Cnm benim niye listede adim ypk
Canım sen aday listesindesin daha iki hafta sonra iki kilo vermiş olursan asıl listeye gireceksin buraya kilonu yazmamışsın canım bu listeden alıntılayıp kilonu ve yüzdeni altta gösterildiği gibi hesapla bakalımminnak adaycıklarımız
takıma ugramayan arkadaslar bildirimde bulunmazsanız listeden cıkartılıcaksınız
@tgb1907 (73.8/74,50/+0,70/+1,16%)5 aralık. Başlangıç kilo:75.2 hedef kilo:65
poncikbirgelincik (62.4/64/+1,6/%-2,56) listeye giriş kilosu 58.4
SchonerDuft (72.1/71,60/0,50/0,70%) listeye giriş kilosu 68.7
@Nehir60 (73.4/74.4/+1/%) 2oaralık başlangıç kilo75 hedef:60
@selcanmehmetcan (82/81,5/0,50/0,60%) listeye giriş kilosu 76,5
Kmsl Hnd (61///%) 7ocak başlangıç kilo:61 hedef:55
yüzde hesaplama formülü;
keptinn üye kilosu 60 diyelim;
geçen hafta 60
bu hafta 59
aradaki fark:1kg
yüzde:60-59=
1*100=100
100/60=1,6667
(7 yukarı yuvarlar 1,67 olur)
sonuc:
keptinn(60/59/1/1,67)
Vay beee unuttun biziSeni kaptanıma şikayet ederim 14.takımdan Blacksee55 benim menü casusluguna geliyo derim
Senin verdiklerini poncik aldıBen hergün menümü ilk sana yazayım kuzum senin canın sagolsun kaçamak yapmazsan kazanırsın bu kadar net onun ucundan bunun kıyısından dedinmi olmuyo gırtla tutmak gerek
poncikbirgelincik ondan aldıgım süt detoksuyla kırdım şükür 2haftalık sabitin belini
Anladm cnm :)Doğal süt bulamıyorum annemler köyden getirtiyor ondan alıyorum. Benim evim de merkezden uzak olduğu için burya pek sütçü gelmiyo
sen nerelerdesin kuzum yoğunluk azalmadı mı ?Anladm cnm :)
neden tv yok canim? internet üzeri izleme imkanindami yok... yada en güzeli bol bol kizap okuHIII bende tv yok normal de kalp atışını izliyordum . evde de tekim bugün zaman nasıl geçecek bilmiyorum
Allah kolaylık versin lilimmm özledik ♡Kızlar cok fena calısıyrm sınır oldum gıtemıyrm hıc aklım burada
yüksek gerilimden tv bozuldu birkaç bişi yanmıştı tvyi sona bıraktık tamir konusunda . evet kitap okuyoruz ya da eşimle oturyoruz daha iyi oldu zaten bağlı kalamıyorum tvye süreklineden tv yok canim? internet üzeri izleme imkanindami yok... yada en güzeli bol bol kizap oku
anladim canim, zaten pek iyi bisey degil tv:) cok sükür bizde evlendigimizden beri tv yi sürekli acik tutup izlemiyoruz öyle alistik tek aksamlari bi dizi yada film bakmak icin yoksa bagimli oluo insan resmenyüksek gerilimden tv bozuldu birkaç bişi yanmıştı tvyi sona bıraktık tamir konusunda . evet kitap okuyoruz ya da eşimle oturyoruz daha iyi oldu zaten bağlı kalamıyorum tvye sürekli
Biz öyleydik sürekli tlc de belgesel tarzı şeyler pastacı bady vs izlerdik alaskayı mesken tuttuk falan var birde tv bozulunca kaldık öyle pc de bozuk bilerek yaptirmiyoruz onu yabancı dizi manyagiyiz ikimizdeanladim canim, zaten pek iyi bisey degil tv:) cok sükür bizde evlendigimizden beri tv yi sürekli acik tutup izlemiyoruz öyle alistik tek aksamlari bi dizi yada film bakmak icin yoksa bagimli oluo insan resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?