Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayyy hemen günlük menülerine bakicigiiimmm
Ben hergün menümü ilk sana yazayım kuzum senin canın sagolsun kaçamak yapmazsan kazanırsın bu kadar net onun ucundan bunun kıyısından dedinmi olmuyo gırtla tutmak gerek
poncikbirgelincik ondan aldıgım süt detoksuyla kırdım şükür 2haftalık sabitin belini

Cnm benim niye listede adim ypk

Canım sen aday listesindesin daha iki hafta sonra iki kilo vermiş olursan asıl listeye gireceksin buraya kilonu yazmamışsın canım bu listeden alıntılayıp kilonu ve yüzdeni altta gösterildiği gibi hesapla bakalım
Ama o listeyi alıntılayıp üstteki alttaki [QUOTE ] yazılarını sil öyle paylaş

Senin verdiklerini poncik aldı ben seni takip ederim kusum zahmet etme hic ♡♡

neden tv yok canim? internet üzeri izleme imkanindami yok... yada en güzeli bol bol kizap oku
yüksek gerilimden tv bozuldu birkaç bişi yanmıştı tvyi sona bıraktık tamir konusunda . evet kitap okuyoruz ya da eşimle oturyoruz daha iyi oldu zaten bağlı kalamıyorum tvye sürekli

yüksek gerilimden tv bozuldu birkaç bişi yanmıştı tvyi sona bıraktık tamir konusunda . evet kitap okuyoruz ya da eşimle oturyoruz daha iyi oldu zaten bağlı kalamıyorum tvye sürekli
anladim canim, zaten pek iyi bisey degil tv:) cok sükür bizde evlendigimizden beri tv yi sürekli acik tutup izlemiyoruz öyle alistik tek aksamlari bi dizi yada film bakmak icin yoksa bagimli oluo insan resmen

14. TAKİM 552. ETAP***

Bir garip (50.6/50,1/0,5/0.99%)
Favelayn (64 /65/-1.56/%)
munter (69/68.5/0.50/ 0.72%)
UMEYYE(68.8/69.3/-0.50/-0.72%)

orkide1453 (61.6/62.5/+0,9/-1.46%)
lilipit (75.3/74.9/0,4/0.53%)

14. Takim ortalamasi:

anladim canim, zaten pek iyi bisey degil tv:) cok sükür bizde evlendigimizden beri tv yi sürekli acik tutup izlemiyoruz öyle alistik tek aksamlari bi dizi yada film bakmak icin yoksa bagimli oluo insan resmen
Biz öyleydik sürekli tlc de belgesel tarzı şeyler pastacı bady vs izlerdik alaskayı mesken tuttuk falan var birde tv bozulunca kaldık öyle pc de bozuk bilerek yaptirmiyoruz onu yabancı dizi manyagiyiz ikimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…