Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ağrıyor canım oturdummu kalkamıyorum kalktımmı oturamıyorum :KK70:

Ooo rakipler güçleniyor :KK66:
Geçmiş olsun canım.
Eskiye dönüyorum full time spor :D :D evimde temiz çamaşırda yok rahatım 1 hafta.

:bicak::ıslık::KK35::confused: gunduz arkadasa gittim yuruyerek tam 45 dk orda kucuk 20gr kek yedim benim icim yagsini az koymus bildigin kakolu ama agir kakolu tam sevdigimden, onun uzere tam bi saat yurudum
Aksamda babannem ve annanem ici cigg kofte yaptik oyle hâzirlardan degil bütün malzemeleri baharatlarini ben tek tek alip eşime yogurduyom tam 35-40 dk organik kofte yani ince bulgurdan yogruluyor...:kk77: kiz bugun yedimki cumaya kadar toparlaniyim iki hafadi tatli diye oldum ama bugun yediklerim nedense mutlu etti beni yemedigimdede mutluyum ama canim cok çekiyordu ya:olamaz::KK43:
Kız çok değil afiyet olsun . Bende çok şey yedin sandım toparlarsın

Geçmiş olsun canım.
Eskiye dönüyorum full time spor :KK70: :KK70: evimde temiz çamaşırda yok rahatım 1 hafta.

Kız çok değil afiyet olsun . Bende çok şey yedin sandım toparlarsın
Daha dur menuyu yazcam ozanan kuzarsin :)) gecmisi okuyumda...yarin niruyin işe gidecenmi maşallah bizde bi maraton bi maraton yarin annemgile misafir gelcek arabasi yapcak bende tam bi proteinli corba icecem söz hamur tatli yokk

Ya bu adam beni delirtiyor yaa. :110: Ya bir insan günde en az 1 lt kola tüketip her akşam kuruyemiş, cips, patlamış mısır, abur cubur tüketmek zorundamı :KK62: valla boğasım geliyor bazen. Nefsimle mücadele edip dururken her akşam bunları zıkkımlanmak zorunda mısın :mad: yeteeeeeeeeer

Ya bu adam beni delirtiyor yaa. :110: Ya bir insan günde en az 1 lt kola tüketip her akşam kuruyemiş, cips, patlamış mısır, abur cubur tüketmek zorundamı :KK62: valla boğasım geliyor bazen. Nefsimle mücadele edip dururken her akşam bunları zıkkımlanmak zorunda mısın :mad: yeteeeeeeeeer
Canim esinle konustun benim fit hatun olmam icin yardimci ol dee...
Cànim ya benimkine de ďiyorum ee bizdemi rejim yapalim dio valla bebek istoyorsan yardimci olcan dedim..aksamlar biskut cekirdek hergün yer meyveler simdi bende alistim kafada bitince aramiyom bazen sabrimm bitiyor dun cok kotiydum sadece cuma gunu canim ceken neyse kalorisine gore yicem..Allah tan annem burda bu yogunlukta evde yemek yemedik gonderiyorum esim çocukları anneme :)) bana yardim olsun die cagriyor annemm of off cok güzel yemekler dokturur..

ne cektik bu kocalari. bogazindan:işsiz:

Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
1 dilim.ekmek
4 zeytin

Öğlen yok
Ara 1 elma

Aksam
Tantuni
1 bardak ayran
1 tabak salata
tantuni heee:tokat:aksam aksam he:tokat:ati cikmisken hemde hee :tokat:

Bugun 1461 kalori almisim :((
492kaloride yakmisim :)
Sabah
tb ekmek
1yk aci sos
Haslanmis brokoli karnabahar
Ogle
Karnabahar brokoli karabugday salatasi
5 yaprak sarma
15-20gr kakolu kek
Aksam
Cig kofte
Ayran
Marul
Soda
11:30 yesil Çaylı soda

115 dk tempolu yürüyüş
2,5su

Canim esinle konustun benim fit hatun olmam icin yardimci ol dee...
Cànim ya benimkine de ďiyorum ee bizdemi rejim yapalim dio valla bebek istoyorsan yardimci olcan dedim..aksamlar biskut cekirdek hergün yer meyveler simdi bende alistim kafada bitince aramiyom bazen sabrimm bitiyor dun cok kotiydum sadece cuma gunu canim ceken neyse kalorisine gore yicem..Allah tan annem burda bu yogunlukta evde yemek yemedik gonderiyorum esim çocukları anneme :)) bana yardim olsun die cagriyor annemm of off cok güzel yemekler dokturur..
Çok konuşuyorum. Ama nafile.:bicak: ruhunu satmışın bunlara diyorum. Bağımlı gibi her akşam tüketmek zorundamısın dedim. :tokat:merak etme önce giderim diyor.

@Blacksee55 cnm oncelikle gecmis olsun. Oksuruk icin siyah turpu soymadan basini kes oy bir kac catal batirip del ve icine bal koy bir bardaga koy sabaha kadar o turp un suyuyla birlikte bal asagi akacak ve sende sabah aksam 1 kasik ye..3 aksam yada 4 aksam yap. Oksuruge birebir geliyor. Her aksam turpu degistir ama insallah ilaca ihtiyac duymazsin
Antibiyotik aldim hafif düzelme var gibi ama geçmedi:( canım çok sağol deneyeceğim mutlaka. Içim dışım ilaç oldu. Yemek yetmediğinde sürekli ağzımda ilaç tadı var :( çok sağol Allah razi olsun :KK200::KK15:

Back
X