Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Temiz çamaşır? :110:
Kirli çamaşır olacaktı o yine yıkayacak birşeyler bulurum sanırım :D

Daha dur menuyu yazcam ozanan kuzarsin :)) gecmisi okuyumda...yarin niruyin işe gidecenmi maşallah bizde bi maraton bi maraton yarin annemgile misafir gelcek arabasi yapcak bende tam bi proteinli corba icecem söz hamur tatli yokk
Menüyü gördüm yakmışsın zaten kuzum ama bir daha yapma.biz bu ay sonu reglim ile tedaviye başlıcaz 30 aralığa kadar 68i görmem lazım. Full spor yapacam ful diyet şekerli şeylerde yemicem

Senunle sohbet ederiz bebigimm biz
Uyumuş kalmışım erkenden 7 den beri uyanığım güneş yükselsin teyzeme gidecem kahvaltıya onu bekliyorum

Ya bu adam beni delirtiyor yaa. :110: Ya bir insan günde en az 1 lt kola tüketip her akşam kuruyemiş, cips, patlamış mısır, abur cubur tüketmek zorundamı :KK62: valla boğasım geliyor bazen. Nefsimle mücadele edip dururken her akşam bunları zıkkımlanmak zorunda mısın :mad: yeteeeeeeeeer
Aynı benim koca :D birde benim ki bana çikolata kek alır sen seversin der :D :D

Canim esinle konustun benim fit hatun olmam icin yardimci ol dee...
Cànim ya benimkine de ďiyorum ee bizdemi rejim yapalim dio valla bebek istoyorsan yardimci olcan dedim..aksamlar biskut cekirdek hergün yer meyveler simdi bende alistim kafada bitince aramiyom bazen sabrimm bitiyor dun cok kotiydum sadece cuma gunu canim ceken neyse kalorisine gore yicem..Allah tan annem burda bu yogunlukta evde yemek yemedik gonderiyorum esim çocukları anneme :)) bana yardim olsun die cagriyor annemm of off cok güzel yemekler dokturur..
Ayy annen yemeğe çağırıyor ise işin çok kolay bende mi annelere gondersem kocamı napsam :D güzel fikirmiş
Bugun 1461 kalori almisim :KK43:(
492kaloride yakmisim :)
Sabah
tb ekmek
1yk aci sos
Haslanmis brokoli karnabahar
Ogle
Karnabahar brokoli karabugday salatasi
5 yaprak sarma
15-20gr kakolu kek
Aksam
Cig kofte
Ayran
Marul
Soda
11:30 yesil Çaylı soda

115 dk tempolu yürüyüş
2,5su
Akşam spor yaptin mı ?

Çok az :KK43: demin yine öksürme krizin tuttu
Bi başlıyor sonu gelmiyor. Ama başağrısı falan geçti. Sen bebisemi kalktım canim
Bende geçen sene olmuştu o siyah turp iyi gelmişti birşey daha yaptık ama neydi sanırım zerdeçal ve bal karıştırdım yedim .eşime sorayım işten gelsinde

Back
X