- Konu Sahibi Pinarbartu
- #25.381
aslı ya paylaşım yapmasam duramıyorum.. akşam takımda birileri varken ben çıakmıyorum. yani bilgisayar başında çok zamn geçiriyorum. bir yere ait hissettimmi bırakamıyorum. sorunumdan ziyade bu son gitmeler kalmalar beni etkiledi aslıcım. çünkü birine alışıyorum gidiyor. şimdi esra gitse 1 ay sonra aysen gitse mesela ben yine üzülecem. yani bağlanmayayım alışmayayım diyorum ama karakter meselesi. neyse asıl sorun herşeyden önce bu tartışmalar vs beni yıprattı. ve içimde istek kalmadı. hem dur bakalım motivasyonun kaç hafta gidecek? hem benim daha öncede canımı sıkan şeyler olsa bile özel hayatımda ben hiçbir zaman bu kadar isteksiz olamdım. hep konu açtım hep muhabbet ettim. ama 1 kalemde silinince herşey istek filan kalmadı. ya ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilemiyorum şu an. aslında takıma ruh halimi yansıtmış olmuyorum takım benim ruh halimi değştirdi bilemm anlatabildimmi.
anlıyorum seni canım ama hayatın her döneminde buna benzer sorunlar yaşanmıyor mu sen eski okulundan arkadaşlarını bırakıp gelmedin mi mesela. yeni okulunda olmuyor ben onlara alıştım okulu bırakacam mı dedin. tabi bu ikisini bir tutamayız sadece bir örnekti. adım çıkmış dokuza inmez sekize diye bir laf var ya benimkisi de o hesap motivasyonumun ne kadar süreceğini görüp kendi gözlerinle gör canım. benimki artık istekten çok bir inata dönüştü. ben hedefime ulaşacağım. sende ulaşacaksın hep birlikte bu takımda