Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

koşuşturma işte ya benim eşim gececi olduğunda rahatça uğrayabiliyorum buraya ama gündüze döndüğünde vaktim hiç olmuyor bi oturuyor pc başına kalkmıyor yatana kadar onun için paylaşımlarım 1 daha daha az 1 hafta daha çoktur.. şuan gündüzcüde :1:

eşini hemen gececi yap canım :52:
okulda ne evrak işin vardı

sırtından vurana kızma,ona güvenip arkanı dönen sensin,arkandan konuşana da darılma,onu insan yerine koyan yine sensin....

arkadaşımın msn iletisi hoşuma gitti yazdım..........................

kızlar babam annem kızkardeşim ve 2 küçük yeğenim geldiler yemek yedik oturuyoruz,akşama doğru bir hüzün bastı yine beni :43::43:

kız annen baban gelmişler ne güzel niye hüzün basıyor. anladım ben seni eşini özledin değil mi :74:
az kaldı canım

sırtından vurana kızma,ona güvenip arkanı dönen sensin,arkandan konuşana da darılma,onu insan yerine koyan yine sensin....

arkadaşımın msn iletisi hoşuma gitti yazdım..........................

güzelmiş gerçekten

az kaldı pazartesi dönüyor geceye
önümüzdeki bir yıl için okulla anlaştm ama müdüre onaylatamadım bugun bir türlü hanım yerinde yoktuda

ne işi varmış acep yerinde durmuyor biraz dedikodu yapalım :52:

kızlar bu arada ben en son işteyken bir tane elma yemiştim daha hiç bişey yemedim acıkmadım da halaaa acaba psikolojik mi:44:
zaten akşam 18:30 dan sonra hiç bişey yememeyi düşünüyorum artıkk:18:

kızlar bu arada ben en son işteyken bir tane elma yemiştim daha hiç bişey yemedim acıkmadım da halaaa acaba psikolojik mi:44:

canım olabilir 18.30 dan sonra yememen iyi bir karar bende 3 gündür 18 den sonra yemiyorum. gündüz yediğinden daha önemli bu saat 7 den sonra hiçbişey yememek

olabilir ama kendini aç bırakma kilo veremezsin tecrübeyle sabit:76:

aynalar vitamin alıyordu :1:
yani sigara içiyordu :1::1::1:

bende istiyorum bebişleri uyutunca..................

canım bekarken çok cazip geliyo ama evlenince daha çok ihtiyaç duyuyo insan ailesine...............

valla canım şimdi banada çok cazip geliyor büyük konuşmuş olmayım ama ankara dışından biriyle evliliği düşünmüyorum. aileme yakın olmak istiyorum

hoşbulduk canımm ben hukuk okuyorum ve avukat yanında asistanlık yapıyorum inş. seneye staja başlıycam:64:
yani çoğunlukla ofiste oluyorum yani masa başı işimmm:84:

canım kusura bakma söylemiştin şimdi hatırladım aklımdan gitmiş

bende istiyorum bebişleri uyutunca..................

cızz içmeyin şunu ya :20:

kızlar sonunda indirdim videoyu eğer bunu yapabilirsek var ya biz süper oluruz

link şu
10 Günde 10 Yaş Gençleşin Türkçe Dublaj (Tek Link) » (TeknoMobil) Tam Sürüm Yazılımlar, Full Program İndir, Full Yazılımlar

bunu tıklayın resimlerin altında alttaki linkten indirin yazıyor onu tıklayın

çıkan sayfada slower dowland ı tıklayın . çıkan yazıyı oraya yazın entere basın. geriye doğru sayma başlayacak. sıfır lunca artık pc nize indirebilirsiniz.

bu arada kızlar yoğunluktan dolayı slower dowlanda bastığınız halde yazı çıkmayabiliyor. o zaman durmadan sayfayı kapatıp açın ben 4-5. denemede indirdim. indirme uzun sürüyor 2 saatte indirdim.

Son düzenleme:
gizem nabersin. sen de mi öğretmendin? ya benim bi sorum olacak öğretmenler size. bep planını siz mi hazırlıyosunuz yoksa rehber öğretmen mi? bizim okulda rehber yok. ben mi yapacam yani.idaremiz sağolsun bişe bilmez.

canım sen hazırlayacaksın. zaten nette bulabilirsin bak iyi hatırlattın bende hazırlayacaktım ya :52:

Back
X