- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #254.001
Woouww harıkasın bebekkızlarrr ben geldim dünden bugüne 700 gram vermşiimbiliyiiidim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Woouww harıkasın bebekkızlarrr ben geldim dünden bugüne 700 gram vermşiimbiliyiiidim
Masallah tebrikler canimkızlarrr ben geldim dünden bugüne 700 gram vermşiimbiliyiiidim
Woouww harıkasın bebek
sağol cnaımmmMasallah tebrikler canim
Bu hafta antibiyotik aldim kusum doktora gitmem ertelendi. Sevgililer gününde nişanlımla geçiricem o haftadan sonra kesin geliyorumSelam bebegım nbrsın
Ne zaman döncen
InshAllah mashAllah
sağol cnaımmm
kaptinn beni bu hafta listeye alın 64 kiloyla çok süper etkilerim 61 olcam cumaya
sizi birinciliğe taşırım
![]()
insalllah vercem bi günde süt detoksu yapmak istiyormInshAllah mashAllahgülümse gibi 3 kilo verelim bir haftada
![]()
Cnm bu sut detoksunu nasil yapiyorsunuzinsalllah vercem bi günde süt detoksu yapmak istiyorm![]()
Bende duzeleyim asla yapmam dediğim süt detoksunu yapicam caniminsalllah vercem bi günde süt detoksu yapmak istiyorm![]()
Cnm bu sut detoksunu nasil yapiyorsunuz
inşallah birlikte yapalım kuzumBende duzeleyim asla yapmam dediğim süt detoksunu yapicam canim![]()
Himmm cnm ben hamipelik istiyorum da yesil cayin bi zarari olmasin1,5 lt sütü 2yk yeşil çayla demliyosun canım gün içinde acıktıkca onu iciyosn sadece haftada 1 kez yapabilirsin başka bişey yemiyosun bol su içiyosun
inşallah birlikte yapalım kuzum![]()
ben onu hiç bilmem canımHimmm cnm ben hamipelik istiyorum da yesil cayin bi zarari olmasin
Tmm cnm sagol
Afiyet olsun guzel menu bol bol eksiper olsunDiyetin 2.gunu: 74.4
Dünkü yediklerim
Sabah 2 kk peynir 1 dilim ekmek yesil cay
Ogle 1 kase corba 5 yk kavurma salata yogurt
Ara 1 galeta
Aksam firinda karnibahar ve kabak light besamel sosla
Su 3 lt
Mezura ileKiz neyle alacam olcuyu metre var evde olur mu ahahahahahhaha
Tamam canım alalımBalımmm benı haftaya spor lıstesıne ekler mısın
Bugun r mıl leslıe yaptım
Artık spor yapnayı ıstıyrm
Asla yapmam demistim ama yapicigim artık surda düğüne kaç ay kaldı. Zayıflamak bi yana birdr vücudun kendini toparlaması lazım okadar kilodan sonra. 10 kilo az degil. 10da geçen sene verdim zaten. Ayy hemencecik zayıflayalım ♡ cici olalım ♡ ben senin kilonda olsam göbek atarim ahabah1,5 lt sütü 2yk yeşil çayla demliyosun canım gün içinde acıktıkca onu iciyosn sadece haftada 1 kez yapabilirsin başka bişey yemiyosun bol su içiyosun
inşallah birlikte yapalım kuzum![]()
Saat kacta kahvaltı yapıyon. Ne yedin bugünTabi uzulurunmm benn ban yime vukuatsiz bi gunun olsunayy artik yiteyy hapse dustugun zati oksuruyon akilli dur
Ben anamgile gidim misafir gelecekmis yardim
15dk yurudum mecalim yoktu annemgilde is gördüm boynum agriyor usutmusum dun.bugunde annemgile geldim temizluk yaptim musafir gelcek daha kahvalti etmedim
1000 çok ama 500 olsun herkes cwkemeyebilirEn fit sensin çok fitsinnnn tam fitsinnnn
Ne yidin
İyi fikir
Ha gayret![]()
Is çıkışı eve 7.30 gubi geldim giriştim eşimde yoktuSen cslısmıyormusun cnm ne ara yaptın onları
Öyle diyorsan hiç yapmicam sen yaptın mı bugünama sen içemiceksin güzelim biliyom:
700 gram gitti bile
inşallahh
![]()
Bitki çayları içme canımTmm cnm sagol
Canım güzel yemişsin ♡Menu
Saat 11 de Iki kucuk armut
Ogle saat birde firinda karnabahar bi tabak
Aksam 16:30 1,5 kase arabasi corbasi
19:00 bagdat hurma küçük, mandalina bi kucuk portakal
yeme isi bitmistor yesil cay icerim boo su icerim yoruldum bugun annemgilde temizlij yaptik