- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #254.041
Selam kusum napiosunuzselam kizlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kusum napiosunuzselam kizlar![]()
k8zomi uyutmya clsyrm se napysn duzeldnmiSelam kusum napiosunuz
Eh iste canım dün arkadaşların önerdiği seyleri denedim. InshAllah duzelicek. Biliyordum bebisimle uğraştığını kuşumk8zomi uyutmya clsyrm se napysn duzeldnmi
ins ya baya uzun sürdüEh iste canım dün arkadaşların önerdiği seyleri denedim. InshAllah duzelicek. Biliyordum bebisimle uğraştığını kuşumInshAllah hemen uyur cici cici ♡ ben dizimi izleyemedim ya tekrarını izlicem
Aynen canım ya ama kızlarını değil fazilet icin izliyorumins ya baya uzun sürdü
cocuklu olunca her anin onnnla
faziletin kizlarimi![]()
entrikali diziiiAynen canım ya ama kızlarını değil fazilet icin izliyorumevet kusum uzun sürdü ama geçicek InshAllah ♡ ayyy bebişim gelsinde ben anamı çağırırım yanıma
ahahaha
Bendeeeekarnim gurulduyor cok acimm![]()
Ya benim bı kendime gelmem lazım spor falanuyumamiz lazimm yememek lazimm5
cok az sagliksz beslnyrsn cnm bu sekilde kilo veremezsin. versende kalici olmaz. hani cipsker yok burada
Bende cok acimm ve tatli istiyy midem siyrildii iceekarnim gurulduyor cok acimm![]()
Canim bügün daha yeni girdim eve sabah ilk is ölcecem:)Hani kız ölçülerBuki_89
Allah siziiBu yarim saat sonra oldu esimle tartisincaesim cekirdek citliyordu dedim ki bitirice lambayi sonduruyumde tv ye bakicamm dedim basim ağrıyor lambayi sondurec3m isik gozume batiyor dedim. kiz nerden baksa soyle oturupta diziye bakamadim uc haftadir
sonra oglan sonduruym dedi esim yanlus anladi bana git diger odaya yat dedi, bende yok gitmiyim bugun tv keyfi yapacam dedim ,cekirdek citliyom diyo eee ben ne dedim cekirdegin bitsin sondurecem dedim bak uzatma basim ağrıyor adet gerginliği var uzak dur benden dedim daha konusuyordu sendemi adet olacan haa bir defada anlayisli ol dedim maşallah benimle yaris et dedim
inatlasti gitti yatti
odun kocam
ayy bu boyle olmazdim uzerine diyette ekleninice sinirler gerildi sonra cikilat aramaya dustumm
ama elimde degil..
immm ne guzel yenir soyle 1 dilim bol cikolatali padtaaaBende cok acimm ve tatli istiyy midem siyrildii icee
Ben hergun takıgımBugün eşimle avm ye gittik. Ceket alacaktım kalın uzun bişey. Bir sürü denedim. Nasıl oldu diyorum hepsine bahane buldu. Kimi yaşlı göstermiş, kimine bilmem dedi... Sonrada ben sinirlenince ne giysem yakışırmış felan dedi.yalanı batasıca bu adam belliki beni beğenmiyor kendide brad pitt sanki. Ay bende kocama taktım 2 gündür.
![]()
İyiyim kuzum eşim işe basladi izni bitti daha duzenli oluyo ev boyle dün evi temizledim bi güzel sporumu yaptim kizim hastaydi ama duzeldi sayılır bana gecti simdi deNbr sekerım basıl gıdıyor hayat