Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bisey daha sorcam yarin sıkı bi kahvaltı yapsam oglende keten tohumli yogurt yesem aksam da normal yemek olur mi

Sen nerelerdeydin bugün bakim:duduk:
Ben bugun cok yogundum sabah sağlık ocagina gittim diyetisyen bazı tahliller istedi kan verdim.eve geldim koptur koptur is gördüm ordan kizimin ogretmenin dogum gunu kutlamaya gittik ordan annemle bir bucuk saat yürüyüş yapildi ordan eve gel çocukları banyo yaptir ve yemek hazirla 16:00 yeme isi bityiydi sonra arkadasin babasi vefat etti bas saglinna gittik ve hasatim yorgunum ve gr gitmiy yazasim gelmiy ama pes etmiyim

orkide1453 orkide1453 kız bende hemen koyuverdim ocağa bende içeceğim kaynasın. Elma doğradım, tane karabiber attım biraz, kiraz sapı attım, birde çubuk tarçın. Sende yapabilirsin. :KK39:

Ben bugun cok yogundum sabah sağlık ocagina gittim diyetisyen bazı tahliller istedi kan verdim.eve geldim koptur koptur is gördüm ordan kizimin ogretmenin dogum gunu kutlamaya gittik ordan annemle bir bucuk saat yürüyüş yapildi ordan eve gel çocukları banyo yaptir ve yemek hazirla 16:00 yeme isi bityiydi sonra arkadasin babasi vefat etti bas saglinna gittik ve hasatim yorgunum ve gr gitmiy yazasim gelmiy ama pes etmiyim
Pes etme #diren selcanmehmetcan :KK9:
Çok yoğunsun maşallah

Maşallah ne enerji var sende

Kizlar eger musaitseniz belinizi ölcüp beni etiketleyin size nekadar riskli oldunuzu söylim:)

Back
X