- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #254.641
Kizlar yapilan sporlarin puan hesaplamasi nerede yaziyor goremedim
Bugun 30 dk yuruyus
15 dk leslie 1 yaptim
Bugun 30 dk yuruyus
15 dk leslie 1 yaptim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir konuş eşinle en kötüsü bankalara başvuru yaparsın sınavlara devam edersin hangisi olursa ona yönelirsin kuzunAçıkçası asıl hedefim memur olmak ise girersem o kalacak çok emek veriyorum sınava , çok uykusuz kaldım dersler için .. kafam öyle karışık ki düşünemiyorum ne yapmam gerek
Spor listesini bulman gerekli canım orda yazıyorKizlar yapilan sporlarin puan hesaplamasi nerede yaziyor goremedim
Bugun 30 dk yuruyus
15 dk leslie 1 yaptim
evet zamnla olacak o video kolay görünyor ama zor ben onun üstüne 100 mekik şınav çekiyordum çok iyi geliyordu
acaba seni kaybedecegini anlatsa boyle devam eder mi. Yani kotu bir sey yazmknistemiyrm seni incitmemek icin ama bu sekilde ne kadar dayabilirsin. Bunun hastalik hali var zor zamani var baya baya senden her seyi sakınıyor.Ah inşallah inşallah .. ailemin yanına gitmek aklımda ama bu sorunu çözmeyecek ki sadece bir süre ertelenecek dönünce yine kaldığı yerden devam edecek
yok artik. Kuzum bu adamla boyle nasil olacak.Anneme gidicem dediğimde de baban alsın bileti dedi bı de.. babam alır almasına ama sonu iyi olmaz bu sefer
Yok alisamam benBen hamileyken alıştın ignelerealişacahssınnn
kalp sesini duydunuz mu hersey yolunda mi
![]()
Ayy tabiki hic yemicen diye bisey yok hepimiz yiyoz ara ara ama haftada ikiyi gecirme boyle seylere sen cok alıştın bakoylesin oyle
yaa ben kurabiksiz yasayamammgunde 1 denecik kurabikin zarari olur mu ki
pilatesi denemistim o beni skiyor yaaleslieden skilmiyorum mesela pilayesten skiliyorum
![]()
Ayy he yaa bende de ayni oluyo biliyon mu tam hedefe yaklastik diyoh birden 2 3 kilo aliveriyoh ben bunca kiloyu nasil verdim acaba69 OLDUM da ne oldu kikilo verecem yine alacam kısır döngü bende ki
benim eş kişisi sürekli alıyor diyetteyim diyorum mesela ama anlamıyor işte alıyor.
hergün yapsan abs naıl olur ağır mı olur. 53 olunca al kız bollaşmasın kilo verince
BibiğimmmmKizlar nabersiniizzzzz
Abahahagajajahah benimde yaaben de tam tersi durumdayım leslieden sıkılıyorum work work diyorya sinrlerim bozuluyor
Azim edersen zayiflarsin hersey istikrar cnm. Hosgeldin bu aradaHoşbulduk170 boyunda 117 kiloyum şu anda çalışmıyorum 6 aylık bir bebeğim var emziren anneyim veeee zayıflamak istiyorum
Ossun yine de iyidirbence 62 anca![]()
Insallah kazanirdin cnm sinavi1 kızım var 7 aylık, bilgisayar programcılığı mezunuyum kuzum polisliğe hazırlanıyorum şimdi.. su an ise girsem diyorum ama kızımı bırakıp calisamam emiyor daha çok çaresiz hissediyorum
Agliyon mu igne vurulurken napiyonYok alisamam benhersey yolunds gibi duruyo yarin test sonucum cikicak iste yine eşim gidiyo almaya
![]()
Iyiyiz cnm sen nasipsin.. benimde 38 gunluk olmus.. kiz sen ne ignesi vurduruyon..Kizlar nabersiniizzzzz
Afiyet olsun bebegimÇİşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 8:00kahvaltı
1 cay, 5 adet siyah zeytin, 3 adet yesil zeytin,1 dilim kizarmis ekmek, kahvaltılık salatalık,kırmızı bıber 1 kıbrık kutusu suzme peynır, 1 haslanmıs yumurta
Ara ogun 1o:30
2 cevız içi
2 hurma
1 kupa rezene
Oglen 13:00
1 tabak sehrıye corbası kıymalı
2 kasık kuru fasulye
4 kasık sulu köfte
1 dılım ekmek
Yogurtlu brokolı salatası baya yedım ama
1 dılım tahın helvası
3 dılım cevızlı hurmalı kek
Ara öğün 16:00
1 kupa rezene
Aksam 18:30
Az tabak sehrıye corbası kıymalı
Az tabak kuzu haslama suyundan azıcık etınden ıkı uc patates kucuk boy
1 dılım kek
Ara ogun 21:30
Yok
Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor
Kek sut ıcın
Sutum cok az
Cuma kilo:74.9
Güncel kilo: 74.3
Haftalık hedef: -1000
Hedefe kalan: -400
Gruba katılım tarih / kilo: 24.07.2017 / 84.9
İzne ayrılış tarih / kilo: 18.11. 2017 / 75.8
Toplam kayıp: 9.100
İzinden dönüş tarih / kilo: 5.01.2018 / 75.3
1. Hafta: -400
Bu hafta: -600
Toplam kayip:9.500
Ana hedefe kalan:1.300
BebegiimmBibiğimmmm![]()
Yok sglamiyorm ben kendimi kasiyomAgliyon mu igne vurulurken napiyonben bacaklarimi salliyodum deliler gibi tribe giriyodum simdi hic tınlamıyom
ayy iyi masallah iyi olsun bebisimiz
![]()
Oo masallah seninki benden ondeIyiyiz cnm sen nasipsin.. benimde 38 gunluk olmus.. kiz sen ne ignesi vurduruyon..
Kiz bu kekler neeeÇİşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 8:00kahvaltı
1 cay, 5 adet siyah zeytin, 3 adet yesil zeytin,1 dilim kizarmis ekmek, kahvaltılık salatalık,kırmızı bıber 1 kıbrık kutusu suzme peynır, 1 haslanmıs yumurta
Ara ogun 1o:30
2 cevız içi
2 hurma
1 kupa rezene
Oglen 13:00
1 tabak sehrıye corbası kıymalı
2 kasık kuru fasulye
4 kasık sulu köfte
1 dılım ekmek
Yogurtlu brokolı salatası baya yedım ama
1 dılım tahın helvası
3 dılım cevızlı hurmalı kek
Ara öğün 16:00
1 kupa rezene
Aksam 18:30
Az tabak sehrıye corbası kıymalı
Az tabak kuzu haslama suyundan azıcık etınden ıkı uc patates kucuk boy
1 dılım kek
Ara ogun 21:30
Yok
Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor
Kek sut ıcın
Sutum cok az
Cuma kilo:74.9
Güncel kilo: 74.3
Haftalık hedef: -1000
Hedefe kalan: -400
Gruba katılım tarih / kilo: 24.07.2017 / 84.9
İzne ayrılış tarih / kilo: 18.11. 2017 / 75.8
Toplam kayıp: 9.100
İzinden dönüş tarih / kilo: 5.01.2018 / 75.3
1. Hafta: -400
Bu hafta: -600
Toplam kayip:9.500
Ana hedefe kalan:1.300
evet zamnla olacak o video kolay görünyor ama zor ben onun üstüne 100 mekik şınav çekiyordum çok iyi geliyordu
acaba seni kaybedecegini anlatsa boyle devam eder mi. Yani kotu bir sey yazmknistemiyrm seni incitmemek icin ama bu sekilde ne kadar dayabilirsin. Bunun hastalik hali var zor zamani var baya baya senden her seyi sakınıyor.Ah inşallah inşallah .. ailemin yanına gitmek aklımda ama bu sorunu çözmeyecek ki sadece bir süre ertelenecek dönünce yine kaldığı yerden devam edecek
yok artik. Kuzum bu adamla boyle nasil olacak.Anneme gidicem dediğimde de baban alsın bileti dedi bı de.. babam alır almasına ama sonu iyi olmaz bu sefer