Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Açıkçası asıl hedefim memur olmak ise girersem o kalacak çok emek veriyorum sınava , çok uykusuz kaldım dersler için .. kafam öyle karışık ki düşünemiyorum ne yapmam gerek
Bir konuş eşinle en kötüsü bankalara başvuru yaparsın sınavlara devam edersin hangisi olursa ona yönelirsin kuzun

evet zamnla olacak o video kolay görünyor ama zor ben onun üstüne 100 mekik şınav çekiyordum çok iyi geliyordu
:oha:supersiniz siz ya :işsiz:
Ah inşallah inşallah .. ailemin yanına gitmek aklımda ama bu sorunu çözmeyecek ki sadece bir süre ertelenecek dönünce yine kaldığı yerden devam edecek
acaba seni kaybedecegini anlatsa boyle devam eder mi. Yani kotu bir sey yazmknistemiyrm seni incitmemek icin ama bu sekilde ne kadar dayabilirsin. Bunun hastalik hali var zor zamani var baya baya senden her seyi sakınıyor.
Anneme gidicem dediğimde de baban alsın bileti dedi bı de.. babam alır almasına ama sonu iyi olmaz bu sefer
yok artik. Kuzum bu adamla boyle nasil olacak. :eek:

oylesin oyle:rapci:
yaa ben kurabiksiz yasayamamm :mad:gunde 1 denecik kurabikin zarari olur mu ki :ıslık:
pilatesi denemistim o beni skiyor yaa :KK64:leslieden skilmiyorum mesela pilayesten skiliyorum :ıslık:
Ayy tabiki hic yemicen diye bisey yok hepimiz yiyoz ara ara ama haftada ikiyi gecirme boyle seylere sen cok alıştın bak:tokat:kilonu verirsin sonra kurabiye yicem diye geri alirsin:tokat: ayy bende leslieyi hic sevmiyom:KK70: aslinda pilates de biraz sıkıcı ama yaptim baya ben:KK51:

69 OLDUM da ne oldu ki :KK70: kilo verecem yine alacam kısır döngü bende ki :KK70:
benim eş kişisi sürekli alıyor diyetteyim diyorum mesela ama anlamıyor işte alıyor.
hergün yapsan abs naıl olur ağır mı olur. 53 olunca al kız bollaşmasın kilo verince
Ayy he yaa bende de ayni oluyo biliyon mu tam hedefe yaklastik diyoh birden 2 3 kilo aliveriyoh ben bunca kiloyu nasil verdim acaba:D benim eşimde diyette hep benim gibi o yuzden almiyo:KK53: kacamak yaparsak beraber yapiyoh yohsa hic yemiyoh:KK53: boyle olunca kolay oluyo yoksa dusunemiyom karsimda cips cerez cikolata yedigini:silah: hee ay bi 53 e duseydim düşmesem de 54 olurum herhalde :KK51:ecik dar geleni alirim :KK53:

Çİşte emziren annenin günlük menüsü...:kk77:

Sabah 8:00kahvaltı

1 cay, 5 adet siyah zeytin, 3 adet yesil zeytin,1 dilim kizarmis ekmek, kahvaltılık salatalık,kırmızı bıber 1 kıbrık kutusu suzme peynır, 1 haslanmıs yumurta

Ara ogun 1o:30

2 cevız içi
2 hurma
1 kupa rezene

Oglen 13:00
1 tabak sehrıye corbası kıymalı
2 kasık kuru fasulye
4 kasık sulu köfte
1 dılım ekmek
Yogurtlu brokolı salatası baya yedım ama
1 dılım tahın helvası
3 dılım cevızlı hurmalı kek

Ara öğün 16:00

1 kupa rezene

Aksam 18:30

Az tabak sehrıye corbası kıymalı
Az tabak kuzu haslama suyundan azıcık etınden ıkı uc patates kucuk boy
1 dılım kek

Ara ogun 21:30
Yok
Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor
Kek sut ıcın
Sutum cok az​

Cuma kilo:74.9
Güncel kilo: 74.3
Haftalık hedef: -1000
Hedefe kalan: -400

Gruba katılım tarih / kilo: 24.07.2017 / 84.9
İzne ayrılış tarih / kilo: 18.11. 2017 / 75.8
Toplam kayıp: 9.100
:nazar:

İzinden dönüş tarih / kilo: 5.01.2018 / 75.3
1. Hafta: -400
Bu hafta: -600
Toplam kayip:9.500 :nazar:
Ana hedefe kalan:1.300

Yok alisamam ben :KK70::KK70: hersey yolunds gibi duruyo yarin test sonucum cikicak iste yine eşim gidiyo almaya :KK70:
Agliyon mu igne vurulurken napiyon:D ben bacaklarimi salliyodum deliler gibi tribe giriyodum simdi hic tınlamıyom:D ayy iyi masallah iyi olsun bebisimiz:anne:

1 cay, 5 adet siyah zeytin, 3 adet yesil zeytin,1 dilim kizarmis ekmek, kahvaltılık salatalık,kırmızı bıber 1 kıbrık kutusu suzme peynır, 1 haslanmıs yumurta

2 cevız içi
2 hurma
1 kupa rezene

2 kasık kuru fasulye
4 kasık sulu köfte
1 dılım ekmek
1 dılım tahın helvası

1 kupa rezene

1 dılım kek

Yok
Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor
Kek sut ıcın
Sutum cok az​

Afiyet olsun bebegim :KK60:kekler fazla olmus kiz:tokat:

Bebegiimm:KK200:
Agliyon mu igne vurulurken napiyon:KK70: ben bacaklarimi salliyodum deliler gibi tribe giriyodum simdi hic tınlamıyom:KK70: ayy iyi masallah iyi olsun bebisimiz:anne:
Yok sglamiyorm ben kendimi kasiyom:D
Iyiyiz cnm sen nasipsin.. benimde 38 gunluk olmus.. kiz sen ne ignesi vurduruyon..
Oo masallah seninki benden onde:emir_bebek:
Test icin kuzu saglikli mi diye bakcaklsrms:deli:

2 cevız içi
2 hurma
1 kupa rezene

2 kasık kuru fasulye
4 kasık sulu köfte
1 dılım ekmek
1 dılım tahın helvası

1 kupa rezene

1 dılım kek

Yok
Kek sut ıcın
Sutum cok az​

Kiz bu kekler neee:KK4::KK4:

evet zamnla olacak o video kolay görünyor ama zor ben onun üstüne 100 mekik şınav çekiyordum çok iyi geliyordu
:oha:supersiniz siz ya :işsiz:
Ah inşallah inşallah .. ailemin yanına gitmek aklımda ama bu sorunu çözmeyecek ki sadece bir süre ertelenecek dönünce yine kaldığı yerden devam edecek
acaba seni kaybedecegini anlatsa boyle devam eder mi. Yani kotu bir sey yazmknistemiyrm seni incitmemek icin ama bu sekilde ne kadar dayabilirsin. Bunun hastalik hali var zor zamani var baya baya senden her seyi sakınıyor.
Anneme gidicem dediğimde de baban alsın bileti dedi bı de.. babam alır almasına ama sonu iyi olmaz bu sefer
yok artik. Kuzum bu adamla boyle nasil olacak.

Back
X