- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #255.361
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel. Bizde o günleri görürüz inşallah.Ayy cok baskaymis gercekten cnm yaa
Bencede öyle yap. Spor yap bolbol. Evde ip atlayabilirsin. Başlarda bende çok zorlandım. Ama yaptıkça vücut alışıyor ve ter atıyorsun bolbol.günaydın kızlar ben sabitim ama moralim çok bozuk ben aslında 3 ay öncesine kadar 64 kiloydum 7 ayda 11 kilo vermiştim saçma sapan beslenmemden hepsini geri aldım şimdi de odaklanamıyorum buraya menü yazmazsam hergün beni atın olur mu çünkü öyle motive olacağım sanırım atılma korkusuyla buraya yediklerimi yazıcam o sayede de kontrol altında olacağım diye düşünüyorum sizce??
uyuduummmuyumadın mı kız dünniye ki
bende iyiyim kuzum aynı bıldıgın gibii
bide benlen dalga mı geçiyon bıravaaaBu ayrı bir yetenek işi keptinim herkes yapamaz bunu![]()
kendin niye yazmıyon kız@keptin benim degerleri yazsan kilo 62.4 fark 0.1 yuzde 0.16 hedeg 55
Seviyommm seni amaaaauyuduummmya biz gece cok uyanıyoz sebepsiz yere birimiz uyandı mı diğerini de dürtüyo ikimizde uyumaya calışıyoz fln tamamen zaman kaybı
bide benlen dalga mı geçiyon bıravaaa
kendin niye yazmıyon kız![]()
Seviyommm seni amaaaa
Bı de favelayn atansin insallahh hayirlisiyla de kız valla çok ders çalışıyom :))cuma günün bana verdiği yetkiye dayanarak
;
rabbim hepinizin gönlünden geçen duaları kabul etsin inşallahhhhh![]()
Oturmaya başlayınca biraz daha rahatlarsın inşallah bizde öyleydik :)ay masallah oglusunaa tatli kuzucukk
bende degisik oyuncak veriyorum ama 1 dk ilgileniyor sonra miz miz istiyor ki decamli oninla ilgileneyim yuzumu hep gorsunn cok nazli cokk
cokk
sreesten olabilir mii
Spor listesini etkilediğin falan yok canım ama istiyorsan çıkaralımselam kızlarLuluuu94 45 dk tempolu yürüyüş 18 puan, 45 dakika jilian 27 puan toplam 45 puan eklermisin?
bu arada ben grupta çok fazla aktif olamadığım için çıkmak istiyorum o nedenle spor etkiliğinden beni silersen sevinirim hem sizede - puan kazandırmamış olurum
ayrıca diyete devam diyetisyene başlıyacağım 15 gün sonra isteyen olursa listeyi sizlerle de paylaşırım
14. TAKİM 553. ETAP***
Bir garip (50,1///0%)
Favelayn (65///%)sabit
munter (68.5///%)
UMEYYE(69.3///%)
orkide1453 (62.5///%)
lilipit (74.9/74.6/0.30/0.40%)
14. Takim ortalamasi:
yeni evlilik halleriuyuduummmya biz gece cok uyanıyoz sebepsiz yere birimiz uyandı mı diğerini de dürtüyo ikimizde uyumaya calışıyoz fln tamamen zaman kaybı
bide benlen dalga mı geçiyon bıravaaa
kendin niye yazmıyon kız![]()
ay inşallahhh atanısın da kendini kurtarırsn kuzuumm valla memurluk en güzeliBı de favelayn atansin insallahh hayirlisiyla de kız valla çok ders çalışıyom :))
yok yeni başladı bu sıcaktan herhaldeyeni evlilik halleri![]()
Takimin en siskosu bnm14. TAKİM 553. ETAP***
Bir garip (50,1///0%)
Favelayn (65///%)sabit
munter (68.5///%)
UMEYYE(69.3/68.3/1/1.44%)
orkide1453 (62.5///%)
lilipit (74.9/74.6/0.30/0.40%)
14. Takim ortalamasi:
listenin tamamı dolu bi
yok yok asıl şişkolar liste dısında sen merak etmeTakimin en siskosu bnm![]()
bız aynı sehırde yasamıyormuyuz yaay inşallahhh atanısın da kendini kurtarırsn kuzuumm valla memurluk en güzeli
yok yeni başladı bu sıcaktan herhalde![]()
evin içi sıcak beeebız aynı sehırde yasamıyormuyuz ya![]()
bizim evde sıcak da öyle bunalcak kadar değilevin içi sıcak beeedısarsı buz gibi sabah lahane gibi giyinip cıkıyom bi gör sanırsın savasa gidiyom
![]()