- Konu Sahibi Pinarbartu
- #25.521
kızlarrr hepinize günaydınn
dün baya kararlar alınmış sanırım ne güzel oley oleyy:13: kararlardan sadece günde 7 mesaj atmak zorunlu olanı gördüm başka neler var kusura bakmayın kızlar ama burayı kullanmayı daha yeni öğreniyorum![]()
2 kere üst üste kilo vermeyincede ceza var bütün takımlara yine bi uğrayacaksınız
kızlar günaydın ya desenize ben diskalifiye olucam o zaman bütün takımlar beni tanır![]()
canım sende elinden geldikçe kurallara uymaya çalışacaksın başka çaresi yok malesef
arkadaşlar öğlen çaya çağırıyo beni bu arkadaşlar yakacak beni hehehehe..............
biride tutturdu isveç diyeti yapalım diye,yazıp getirmiş çok az yeniyo yapan varmı ya deniycem ama yapamıycam sanırım.............
canım ben hep diyorum rejim yapacaksan ıssız bir adaya gideceksin

kızlar sabah kahvaltımı paylaşıyorum sizinle
tabiki uyanır uyanmaz 2 bardak ılık suyum:)
1 k.k kadar beyaz peynir
2 adet köy biberi
2 dilim kepek ekmeği
1 adet çeri domatesi
şekrsz çay
kızlar bu arada 40 dakikada yürüdüm işe gelmek için![]()
süper bir kahvaltı
güzzel canım ben daha yapmadım geç kaldım yine hehehh................
seni etkileyen bence bu geç kahvaltılar

canım yaa bu arada ben biberi çok yerim çokta severim muhakkak her kahvaltıda tüketirim yeşillik acaba kilo yaparmı:44:
yeşil biber kilo yapmaz canım hatta iştahı kesermiş bir uzmanda duymuştum diyet yapanlara tavsiye ediliyor
kızlar herkese günaydınn.. dünkü menümü yazayım size hemen.
sabah
3 dilim tt ekmek
kk peynir
1den az tavada yumurta
domates salatalık
ara
1 elma+1 wanted
öğle
3 dilim tt ekmek+1 porsiyon menemen+5 zeytin+kk peynir+1 şekerli çay
ara
hatırlayamadım
akşam
1 dilim beyaz ekmek+yarım kase mercimek çorbası+1 porsiyon tavuklu sebzeli güveç+ayran+salata
dün çok su içtim.. ama buhafta vermek şöyle dursun almışım.. hep hafta sonundan dolayı.. ama pes etmek yok. daha sıkı sarıldım
bu hafta az uğradığın için kilona etki yaptı canım bence
daha sık uğramalısın
ben kilo aldım kızlar galba ya pis boğazımı tutamadım
aynı sorun sende de var canım bu hafta takıma az uğradığın için kilo almış olabilirsin. motive eksik
kızlar size bişey sorucam şimdi ben burada sadece kilo ve dietle ilgili şeylerimi paylaşıcam:44:
ne bilim hani mesela çok moralim bozuk mutsuzum yada mutluyum v.s .v.s bunlarıda sizinle paylaşabilirmiyim![]()
yok canım burda herşeyi paylaşıyoruz
ya ben boğazımı tutamıyorum bide bu ara stres var üstümde yükleniyorum yemeğe sinirden![]()
aaa bu bana birini hatırlattı bil bakalım kim

esselam geleceğin çıtır hatunları nasılsınız bakalım
sabah namazdan sonra yattım yarım saat önce kalktım daha doğruru kalkmam lazımdı
bir bardak limonlu su içtim
kahvaltı canım istemiyo
bir bardak az şekerli çayla şu tahta gibi altınbaşaklardan yemeyi düşnüüyorum bi paket
mevlüt var nasıl yapacam bilmiyorum yaaaa![]()
aysenciğim yarım tabak yiyeceksin oldu mu canım bak yarın bildirim günü süpriz olmasın