Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarrr hepinize günaydınn :8:
dün baya kararlar alınmış sanırım ne güzel oley oleyy:13: kararlardan sadece günde 7 mesaj atmak zorunlu olanı gördüm başka neler var kusura bakmayın kızlar ama burayı kullanmayı daha yeni öğreniyorum:38:

2 kere üst üste kilo vermeyincede ceza var bütün takımlara yine bi uğrayacaksınız

kızlar günaydın ya desenize ben diskalifiye olucam o zaman bütün takımlar beni tanır:1::1::1::1:

canım sende elinden geldikçe kurallara uymaya çalışacaksın başka çaresi yok malesef

arkadaşlar öğlen çaya çağırıyo beni bu arkadaşlar yakacak beni hehehehe..............

biride tutturdu isveç diyeti yapalım diye,yazıp getirmiş çok az yeniyo yapan varmı ya deniycem ama yapamıycam sanırım.............

canım ben hep diyorum rejim yapacaksan ıssız bir adaya gideceksin :27:

kızlar sabah kahvaltımı paylaşıyorum sizinle:42:

tabiki uyanır uyanmaz 2 bardak ılık suyum:)
1 k.k kadar beyaz peynir
2 adet köy biberi
2 dilim kepek ekmeği
1 adet çeri domatesi
şekrsz çay
kızlar bu arada 40 dakikada yürüdüm işe gelmek için :64::64::64::64:

süper bir kahvaltı

güzzel canım ben daha yapmadım geç kaldım yine hehehh................

seni etkileyen bence bu geç kahvaltılar :20:

canım yaa bu arada ben biberi çok yerim çokta severim muhakkak her kahvaltıda tüketirim yeşillik acaba kilo yaparmı:44:

yeşil biber kilo yapmaz canım hatta iştahı kesermiş bir uzmanda duymuştum diyet yapanlara tavsiye ediliyor

kızlar herkese günaydınn.. dünkü menümü yazayım size hemen.

sabah
3 dilim tt ekmek
kk peynir
1den az tavada yumurta
domates salatalık

ara
1 elma+1 wanted

öğle
3 dilim tt ekmek+1 porsiyon menemen+5 zeytin+kk peynir+1 şekerli çay

ara
hatırlayamadım :1::1::1:

akşam
1 dilim beyaz ekmek+yarım kase mercimek çorbası+1 porsiyon tavuklu sebzeli güveç+ayran+salata

dün çok su içtim.. ama buhafta vermek şöyle dursun almışım.. hep hafta sonundan dolayı.. ama pes etmek yok. daha sıkı sarıldım

bu hafta az uğradığın için kilona etki yaptı canım bence
daha sık uğramalısın

ben kilo aldım kızlar galba ya pis boğazımı tutamadım

aynı sorun sende de var canım bu hafta takıma az uğradığın için kilo almış olabilirsin. motive eksik

kızlar size bişey sorucam şimdi ben burada sadece kilo ve dietle ilgili şeylerimi paylaşıcam:44:

ne bilim hani mesela çok moralim bozuk mutsuzum yada mutluyum v.s .v.s bunlarıda sizinle paylaşabilirmiyim :61:

yok canım burda herşeyi paylaşıyoruz

ya ben boğazımı tutamıyorum bide bu ara stres var üstümde yükleniyorum yemeğe sinirden :61:

aaa bu bana birini hatırlattı bil bakalım kim :27:

esselam geleceğin çıtır hatunları nasılsınız bakalım

sabah namazdan sonra yattım yarım saat önce kalktım daha doğruru kalkmam lazımdı

bir bardak limonlu su içtim

kahvaltı canım istemiyo
bir bardak az şekerli çayla şu tahta gibi altınbaşaklardan yemeyi düşnüüyorum bi paket

mevlüt var nasıl yapacam bilmiyorum yaaaa :25:

aysenciğim yarım tabak yiyeceksin oldu mu canım bak yarın bildirim günü süpriz olmasın :20:

2 kere üst üste kilo vermeyincede ceza var bütün takımlara yine bi uğrayacaksınız

süper bir kahvaltı

yeşil biber kilo yapmaz canım hatta iştahı kesermiş bir uzmanda duymuştum diyet yapanlara tavsiye ediliyor

yok canım burda herşeyi paylaşıyoruz

canım benim yaa cevapların için teşekkürler:71:

aslı canımm burdasın ne güzel ne güzel:64:

bu arada kızlar ben size bişey sormak istiyorum
yaa ben aşırı su tükettiğim için cildim çok kuru yani yüzüm yanak çevrem pul pul dökülüyo ve kaşınıyo inanın denemediğim krem ve yıkama jeli kalmadı ama bir türlü doğru ürünü bulamadım:84:
dünn akşamda aktardan aldığım üzüm çekirdeği kremini yüzüme sürüyüm dedim kız iyi gelir dedi ve sonuççç suratım kıpkırmızı oldu sanırım tahriş oldu yanık yanık duruyoo:84:
kızlar benimle aynı sorunu olan varmı acaba yani cildim için ne kullanmalıyım yardımlarınızı bekliyorumçok moralim bozulduuu aynada tekrar bakim dedim ama yok geçmemiş yaa:84:

merhaba canım nasılsın
su aşırı tüketildiği için kuruluk yapmaz ki bence bir cildiyeciye görün öyle krem kullan canım iyi olsun derken daha kötü olmasın sonra allah korusun

of yaaa.. ne dişli rakip.. gün de bile diyetine devam etmiş. selinay bu hafta sen beni geçicen herhalde.. bugün tartıda iğrenç bi sonuç gördüm.. hep hafta sonunun bana armağanı.:59::59::59::59:

aslı sen bu hafta en az 4 kilo vercen galiba :44::44::44:

kaptan bence 7 mesaj çok fazla.. birbirimizi dikkate almaktan çok sırf 7 olsun diye saçma şeyler yazmak istem,iyorum.. sonuçta işimiz olabiliyor yazamayabiliriz.. bence menüleri paylaşmak zorunlu olsunve günde en az 3 mesaj zorunluluğu olsun.. kırmızıyısen kullan ama ben de bazen kullanmak istiyorum.. önemli acil şeyler için.. bi de yarın kimse topiğe yazmasa da sana özel mesaj atsak kilolarımızı.. hepimize sürpriz olsun

fdm canım hemen kendine geliyorsun hafta sonları daha sık uğruyoruz hepimizin hatası bu haftasonu çok fazla kendimizi bırakıyoruz

4 kilo olmaz canım elma diyetine pazartesi başladım bakalım

bence 7 mesaj çok değil canım dün çok fazla paylaşım oldu herkes 10-15 in üstünde mesaj yazdı ve güzel paylaşımlardı. bu kural uygulanacak. katılım için şart. çoğunlukta destekliyor. uygulayacağız

kız sende pembe rengi kullan :52:
canım gerçekten bu kırmızı renk konusu uygulansın
bir şey yazıyorum cevap gelmiyor sonra ben görevimi yapamıyor oluyorum yani bende insanım 1-2 defa söylüyorum sonra benimde aklımdan çıkıp gidiyor ve sorun yaşanıyor. o yüzden bu kuralda geçerli olcak
kızlar kırmızı yazıya dikkat :27:

bildirimleri özel mesaj atmak güzel fikir hem sürpriz olur hemde benim zaman kıtlığında tek tek arayıp bulmak zor oluyor özel mesaj gelirse daha kolay olacak

o zaman yeni kural her cuma saat öğle 12 ye kadar bildirimler kaptana özel mesaj olarak atılacak

merhaba canım nasılsın
su aşırı tüketildiği için kuruluk yapmaz ki bence bir cildiyeciye görün öyle krem kullan canım iyi olsun derken daha kötü olmasın sonra allah korusun

canım iyi deilim moralim çok bozukk :84:
daha önce güzel bi hastanenin cildiye uzmanına gittim oda hem strese bağlı hemde çok su tüketiyorum ben 3 lt buluyodur ee öyle olunca ph değeri mi dengesizleşiyormuş öyle bişiler sölemişti:44:
bana bi krem verdi ama o markayla çalışıyormuş meğer onun için vermiş yani:47: oda suratımı dahada berbat yaptı.
yaa benim böyle sorunlarım yoktu hiç hatta bu seneye kadar hiç sivilce yada cildimde bi bozukluk olmamıştı . ve ben bu sıralar inanılmaz kafama takıyorum napıcam bilmiyorum hanii bulsam güzel bi ürün yada ne bilim bitkisel hemen alıcam . yüzümü yıkamak için güzel bi ürün ve krem istiyorummm inş. suratım geçer yarına kadar kırmızı kırmızı geziyorum babam görse walla çok kızar akşamdagörücek büyük ihtimalle ufff:84:

teşekkür ederim emidaf takıma nasıl giriliyo bide belli bir programmı var herkes yaptığı diyetlerimi paylaşıyo yoksa:49::49::49:

canımm bende inan daha yeni üye oldum buraya hatta takıma bile alınmadım şimdilik deneme aşamasındayım ama bildiğim kadarıyla azimli olup nelr yaptığını (diet) paylaşıyorsun mesela sabah kahvaltını v.s ama şimdi yeni kurallarda oluştu aslı gelince ona soralım istersen :66:

kızlar ara öğünü olarak birtane elma yemiş bulunmaktayım:39:
sabah saat 9 da kahvaltı yapmıştım 3'er saat arayla yiyim diorum saat 3'te öğle yemeğimi yiycem :56:
kuzu kahvaltı işini daha erken bi satte halledersen çok fayda görrsün.. metabolizma ne kadar erken çalışmaya başlarsa o kadar iyi.. kahvaltıyı o satte yiyemem diyorsan bir bardak sütle güne başlayabilirsin

teşekkür ederim emidaf takıma nasıl giriliyo bide belli bir programmı var herkes yaptığı diyetlerimi paylaşıyo yoksa:49::49::49:
öncelikle hoşgeldin canım.. kilosu tam ideal ama bölgesel sıkıntıları olan birisin anşalışaln..takıma girdin bile. kaptamn akşam sana kuralları söyler..ama senin diyettem çok spora ihtiyacın var gibi geliyo

kızlar duydunuz değilmi yarın ki bildirimler saat 12ye kadar kaptanın özeline yapılacak..özele mesaj yazma hakkı olmayanlar yani 100 mesaj altında olanlar sadece topiğe yapsın. böylece hepimize sürpriz olacak

kızlar öğle yemeğimi paylaşıyorum sizinle:42:
1 kase mercimek çorbası
1 adet çeri domates
2 adet yeşil biber
2 dilim kepek ekmeği

yani yine biberimi yedim:81: ama bu arada fazlasıylada su tüketiyorum bugün kahvede içmedim:64:

arkadaşlar şimdi aklıma bi fikir geldi.. kendimce çok güzel bulduğum bu fikri sizinle paylaşmak istiyorum.. böylece takım ruhunu çok iyi yakalamış oluruz.. diyorum ki her gün birimiz bi örnek menü yayınlasın ve o gün menüye uyalım.. elbette olması gerekenler ve olmaması gerekenler konusunda uyaralım birbirimizi. akşam da bu menünü dışında yediğimiz yasakları yazalım. birbirimize karşı daha sorumlu oluruz böylece.. ne dersiniz var mısınız aynı menüyü uygulamaya???????????????????????????

kuzu kahvaltı işini daha erken bi satte halledersen çok fayda görrsün.. metabolizma ne kadar erken çalışmaya başlarsa o kadar iyi.. kahvaltıyı o satte yiyemem diyorsan bir bardak sütle güne başlayabilirsin

hımmm :44: doğru söylüyosun canım aslında evdede yapabilirim çünki erken kalkıyorum 8 de evden çıkıyorum o saate kadar da yapmış olurum .
walla şimdi senden duydum canım kilolarda artık yarın sölenicekk ayy heyacanlıyım daha bi kaç gün oldu ama olsun :64:

arkadaşlar şimdi aklıma bi fikir geldi.. kendimce çok güzel bulduğum bu fikri sizinle paylaşmak istiyorum.. böylece takım ruhunu çok iyi yakalamış oluruz.. diyorum ki her gün birimiz bi örnek menü yayınlasın ve o gün menüye uyalım.. elbette olması gerekenler ve olmaması gerekenler konusunda uyaralım birbirimizi. akşam da bu menünü dışında yediğimiz yasakları yazalım. birbirimize karşı daha sorumlu oluruz böylece.. ne dersiniz var mısınız aynı menüyü uygulamaya???????????????????????????

walla balımm ben varım herşeye ama şöyle bi sorunum var ben vejeteryanım hani öğle yemeğinde kızarmış tavuk v.s yiyemem :63:

canım iyi deilim moralim çok bozukk :84:
daha önce güzel bi hastanenin cildiye uzmanına gittim oda hem strese bağlı hemde çok su tüketiyorum ben 3 lt buluyodur ee öyle olunca ph değeri mi dengesizleşiyormuş öyle bişiler sölemişti:44:
bana bi krem verdi ama o markayla çalışıyormuş meğer onun için vermiş yani:47: oda suratımı dahada berbat yaptı.
yaa benim böyle sorunlarım yoktu hiç hatta bu seneye kadar hiç sivilce yada cildimde bi bozukluk olmamıştı . ve ben bu sıralar inanılmaz kafama takıyorum napıcam bilmiyorum hanii bulsam güzel bi ürün yada ne bilim bitkisel hemen alıcam . yüzümü yıkamak için güzel bi ürün ve krem istiyorummm inş. suratım geçer yarına kadar kırmızı kırmızı geziyorum babam görse walla çok kızar akşamdagörücek büyük ihtimalle ufff:84:

canım ilk önce moralini bozmuyorsun bak doktorda strese bağlamış. o doktora güvenmiyorsan başka bir hastaneye git canım. benim bu konuda çok bilgim yok ama bilgisi olanların tavsiye ettiği kremleride kullanma derim. kişiye göre değişebilir bu durum. sonra daha kötü bir sonuçla karşılaşma canım

merhaba canım hoşgeldin. belli kuralalr var takıma girmek için. ama ben baştan açık konuşmak istiyorum. sonra sorunlar yaşanmasın. senin vermek istediğin kilo çok az. bir ay boyunca akşam 7 den sonra yemeyip, bol su içip ve hergün yürüyüş yaparsan bu sorununun kalkacağını düşünüyorum.
motive eksikliğinden dolayı takıma girmek istiyorsan kapımız açık herkese. ama şunu belirtiyim. vermek istediğin kilo az olduğu için kilo vermende çok yavaş olacak belki her hafta vermeyeceksin. bizim kurallarımızda 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye oluyor. bu kuraldan daha önemlisi bu durumlar takımın moralini, motivasyonunu bozuyor. bu durumu iyi düşün öyle karar ver. takıma girmesen bile burda bizimle paylaşımda bulunabilirsin canım.

kızlar öğle yemeğimi paylaşıyorum sizinle:42:
1 kase mercimek çorbası
1 adet çeri domates
2 adet yeşil biber
2 dilim kepek ekmeği

yani yine biberimi yedim:81: ama bu arada fazlasıylada su tüketiyorum bugün kahvede içmedim:64:

fadik süper bi menü böyle gidersen çok güzel sonuçlar alacaksın canım

canım bunu uygulamak zor olur bana göre. çünkü herkes kendisini bildiği için kendine uygun bir diyet uyguluyor. ve her bünyenin aynı diyete verdiği tepki farklı. sende görmüşsündür geçenlerde bilim adamları bir açıklama yaptı kilo yapmaz dediğimiz besinler herkes için geçerli değilmiş.
ben daha önce bahsetmiştim burda çok fazla sebze bulma olanağım olmadığı için elma diyeti kolayıma geliyor. mesela ben elma diyeti yapalım dediğimde bu diyeti herkesin kolay kolay yapacağını düşünmüyorum. gerçekten ağır bir diyet

yok ya benim dert kocadan kaynaklanan stres sinirlerimi bozuyor bu ay nedense
o önemli değil düzelir nasıl olsa....

anam senin arkadaşlarda seni kötü amellerine alet ediyolar
ama neyse diyete girersen onlarla böylelikle kurutlmuş olursun :27:

valla hiçbirinin niyeti yok diyete girmeye hele bu günkü arkadaş 10 çeşit hazırlamıştı şok oldum valla...........

Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum ama yeniyim çok bi bilgim yok 1 65 boyunda 60 kiloyum ,54-55 düşmek istiyorum,oturarak çalıştığım için bölgesel kilolarım fazla aranıza nasıl katılıcam beni bilgilendirirmisiniz:74::74:
bol paylaşım yap alınıp alınmayacağına kaptan karar versin heheh.........

bana uyar 1000 kalorilik bi diyet mesela...................

canım ilk önce moralini bozmuyorsun bak doktorda strese bağlamış. o doktora güvenmiyorsan başka bir hastaneye git canım. benim bu konuda çok bilgim yok ama bilgisi olanların tavsiye ettiği kremleride kullanma derim. kişiye göre değişebilir bu durum. sonra daha kötü bir sonuçla karşılaşma canım

canımm biraz önce aradım başka bi doktoru evimin orda zaten özel bi hastane iyi dediler doktor için pztesi gidicem göstericem ve bidaha gerçkten suratıma yok bitkisel bu iyi bişeymiş deselerde sürmüycem:84:
bu arada halaa acıkmadım normalde acıkmam lazımdı ama yok işte bugün henüz acıkmadım :64:

canımm biraz önce aradım başka bi doktoru evimin orda zaten özel bi hastane iyi dediler doktor için pztesi gidicem göstericem ve bidaha gerçkten suratıma yok bitkisel bu iyi bişeymiş deselerde sürmüycem:84:
bu arada halaa acıkmadım normalde acıkmam lazımdı ama yok işte bugün henüz acıkmadım :64:

süpersin canım öğünlerin güzel. ama ara öğün olarak bir meyve, yoğurt vb. bişeyler mutlaka ye. açıkmayabilirsin ama ara öğünler önemli

fadime gördüm seni hoşgeldin :9:

Son düzenleme:
KURALLAR

1. Her gün paylaşım yapmak zorunludur.

2. Her gün menü, yapılan spor ve su miktarı yazılacak.

3. Paylaşımın takibi için sırayla her üye 1 hafta boyunca her gün diğer üyelerin paylaşım yapıp yapmadığını kontrol edecek ve her cuma günü en geç cumartesi açıklayacak

DEVAM TAKİP LİSTESİ
7 -13 mayıs fdm
14 – 20 mayıs selinay2002
21 -21 mayıs aynalar
28 mayıs – 3 haziran pincat87
4 -10 haziran triptofan
11 – 17 haziran roseberry
18 – 24 irras

4. Her gün 7 mesaj yazmak zorunludur. Yapılmadığı taktirde her takım gezilerek üstüme düşen görevi yapmadım cezalıyım yazılacak.

5. Haftada en az 3 gün paylaşım yapmayan diskalifiye olacak.

6. Her cuma saat öğlen 12 ye kadar kaptana özel mesaj ile kilo bildirimi yapılacak. Eğer bu saate kadar giremeyecek olanlar perşembe akşam kilosunu bildirecek.
Siteye yeni üye olanlar özel mesaj yazma hakkına sahip olana kadar bildirimlerini topiğe yazacak.

7. Üst üste 2 hafta bildirim yapmayan diskalifiye olacak.

8. Her hafta gramda olsa kilo verilecek 2 kere üst üste kilo verilmediğinde ya da alındığında her takıma gidip ‘ben 14. takımın üyesiyim pisboğazın tekiyim bu hafta kilo veremedim ya da aldım.’ ifadesini yazacak.

9. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olacak.

10. İzne ayrılmak isteyenler hangi gün döneceğini kesin olarak bildirilecek. Söylediği tarihten 1 gün bile geç gelirse diskalifiye olacak.

11. Kaptan ve yardımcısı takımla ilgili önemli mesajlar için kırmızı yazı kullanacak. Diğer üyeler bu rengi kullanmayacak. (Geçmişi okumaya zamanınız olmadığında en azından sayfalar arasında göz gezdirip kırmızı renkli yazıyı okumanız takımın işleyişinde kolaylık sağlar.)

12. Kaptanı ilgilendiren bir durum olduğunda ( takımdan ayrılma, izine çıkma vs.) son bir kaptanla birebir iletişime geçilecek. Durumdan kaptanın haberi olunacak.

Back
X