- Konu Sahibi Pinarbartu
- #25.541
ben spor yapacam kızlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr ara öğün ve akşam yemeği olarak ne yediklerimi söliyim size
1 kase light yoğurt
1 dilim etimek
1 tane badem
sabaha kadar daha birşey yemek yok
bu arada bugün yaklaşık olarak 2.5 lt su tükettim![]()
merhaba kızlar,yeni geldim bugün yine koşuşturmayla geçti sabah koli yaptım yine pazara gittik hurç falan aldım........
menüm
sabah saat 8
müsli
ara elma +yoğurt
öğlen
50 gr et
çorba
salata
ara yeşilçay kuru kayısı
daha yemedim
şimdi uzandım dinleniyorum....
kızlar burda havalar cok ktü yaa..mayısın ortasına geldik ama donuyorum ben.sulu kar yagdı bugün izmiteben baharı cok severim ama bu sene bahar olmadı
![]()
canım az değil mi
ben geldim hatunlar ya yarın ki kilo bildirimimi özeldenmi yolluyoruz sana aslı
hoşgeldin canım
evet artık heyecan olsun istedik sürpriz olsun![]()
canım walla inan onu bile zor yedim
canım istemiyo şimdide çıkıyorum eve yürüyerek gidicem gidincede ev topla v.s ve hemennnn ardından yaklaşık 1 saat spor yaparımm zaten ev toplamak ta bi spor ya :84:
hepinize iyi akşamlar kızlar tekrar gelicem yine inş. kararlıyım takıma giricem![]()
canım bu koşuşturmaya rağmen diyetini bozmuyorsunun menün süper tebrik ederim seni
ya bu sene yaz gelmeycek heryer böyle. geçen cumartesi sivasa kar yağdı inanamadık![]()
bugun yediklerim
sabah 2 dilim çavdar
1 yumurta
1 şekerli çay
kaşar
öğlen
1 tabak çorba
1 tabak fırında patates yemeği
1 bardak yeşilçay
kaçamak
2 kk pasta
akşamı daha yemedim belli deil
hahaha içimden bir ses diyorki takımın yüz karasısın bu hafta![]()
cnm yaz gelse de bir anda gelcek tahminimce ve cok sıcak olcak gibi geliyor bana:/
bu arada cnm yrn özelden msj atıcaz ya sana msj kutunu boşalt geçen de başkan yrdmcısı için atarken sorun cıkmıstı.ben bu gece atarm muhtemelen sana.çünkü yrn okulda olcam