- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #257.141
Hee ya başka meyve aramam sanırım binan aklıma başka meyveler geldi deAy yaz gelse de garbuz yisek deemii
Sana wc de de rahat yoqqqqhani bana alıntı
bana banaaaa
Bende elmam olsun baska meyve aramamHee ya başka meyve aramam sanırım binan aklıma başka meyveler geldi de
Sana wc de de rahat yoqqqq
Sen nerelerdeydin
Ben bu takımda neciyim de bana verdiler acepMezun olanlar almıyormuş ama
Sen bizim gönlümüzün keptinisinBen bu takımda neciyim de bana verdiler acepbende mezunum kaptan da yazmamislar bana neyim ben
Hee ya başka meyve aramam sanırım binan aklıma başka meyveler geldi de
Sana wc de de rahat yoqqqq
Eve geldim kiz yumurta yedim 2 tane sulu yemek gormek istemiyom
İyi olmus aglardim yohsa ordeklenemedim diyeSen bizim gönlümüzün keptinisinkız topikte keptin yaziyorya ondan seyetmislerdir
Afiyet olsun tatlis gayet guzelMenüm
1 buçuk haşlanmış yumurta
1 domates
1 kepekli ekmek
9 zeytin
1 buçuk kk peynir
Ara
1 elma
1 dilim mandalina
Akşam
2 tabak fasulye
Turp
Ara
1 elma
1 yemek kaşığı pekmez
Ayy çok tatlı ördegimiiiz. O son kiloyu hic vermicem mezun olmamak icin ahahahİyi olmus aglardim yohsa ordeklenemedim diye
Mezun olunca aliyolar miAyy çok tatlı ördegimiiiz. O son kiloyu hic vermicem mezun olmamak icin ahahah
Ben buralardayım canimm :) yengem ameliyat olmuştu ziyarete gittimm :)disiplinli takım
bizimkiler ortalıkta yok
UMEYYE orkide1453 SchonerDuft @Blacksee55 @poncikbirgelincik Favelayn @munter ve daha sayamadıklarım
valla 1 hafta daha musade toparlandınızzz toparlandınız. yoksa ben gidicem sizi bırakıp takılın öle bi basınıza
Banada aaaaaSana özelden atcam kimseye deme
Ben içiyordum bi ara canım ama faydalı diye içiyordum ki düzenli yapamadım zaten.... İşe yaramıyor diye yorumlar okudum ama zayıflama da
O is bende tanamdir:)Misafirperver olmah da suc
Eki Görüntüle 2099888
Gizlar miulegoya kolonya cikilat tuttunuz muBuki_89 cikilata isi sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?