Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslıcım bugğn topiği biz bekledik bende işlerden sıyrılıp sıyrılıp geliyorum ama kimse gelmemiş :97:

herkes ceza alıcak bakınnnnnnnnn

aslı seninle bana çizik atıp duruyom kız

canım 2 ay sonra rahatlıkla girersin içine
benimkilerde basenlerde giriyo ama fermuarla diğer yarısının arasında 5 parmak ara var nerdeyse

neyse yarım saatlik ütüm kaldı onlarıda yapayımda hazır olsun

birde şal başladım kendime aklım oturup onu yapmaktan yana ama :86:

canım 2 ay sonra rahatlıkla girersin içine
benimkilerde basenlerde giriyo ama fermuarla diğer yarısının arasında 5 parmak ara var nerdeyse

canım benimde öyle bacakalr giriyo ama fermuar kapanmıyo göbekten

ya şimdi ben yoklamayı gece sonunda yayınlıycam demi :82:
ceza ne olacak kaptan

canım gece 12 olana kadar bekliyorsun istersen bugünün bildirimini yarın sabah yapabilirsin
ceza biraz hava alsınlar diyorum bütün takımlar tek tek gezilerek ben 14. takımın üyesiyim üzerime düşen görevi yapmadım diye yazsınlar

herkseler gitmiş galiba....

gelmediler ki gitsinler

Son düzenleme:
slm kızlar bende pirinç lapası duymumştum ödem için ama hiç denemedim.....................

dün antidepresana başladım öğlen saat 1 de bir yattım 4 te kalktım allahtan annem burdada misafirlerle ilgileniyor sabah 12 de kahvaltı yaptım bide akşam bir kase çorba ve et sote yedim,taş gibi tokum...

slm kızlar bende pirinç lapası duymumştum ödem için ama hiç denemedim.....................

slm canım nasılsın

hımm anlaşıldıı.. nerdesin... öğretmendin dimii

nerdesin canım.....................

sivastayım

dün antidepresana başladım öğlen saat 1 de bir yattım 4 te kalktım allahtan annem burdada misafirlerle ilgileniyor sabah 12 de kahvaltı yaptım bide akşam bir kase çorba ve et sote yedim,taş gibi tokum...

canım hap iyi değil ama bu aralar baya gerildin sen misafirin kim

aldıklarını güle glüe giy canım sıkma canını yaza kadar girersin istediğin eteği ve istediğin kıyafetleri....

malatyalı komşumdan öğrenmiştim ıspanağı haşlayıp bulgurla haşlayıp bu karışımı yoğurdun içine koyuyorlardı çok hoş bir yemek oluyor kışın hep yaprım....

hoşgeldin canım oooh ne güzel
neler var menüde

çok şükür kuş sütü eksik herşey var ama ben yarım simit peynir domates salatlık ve çay içtim...

ay ne güzel denizi olan yerlerde yaşayanlara çok özeniyorum ama gidincede 10 günden fazla kalamıyorumm

ben beylikdüzünde oturuyorum sahi arabayla5 dakaika ve ben denizi çok severim büyükçekmecede geçiyor yazımız....

ayy canım sende bana baya uzakmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…