- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #25.921
bende bugün 2 yıl önce kuzenin düğününe bir pantolon almıştım o zamanda sıkıyordu beğenmiştim almıştım. kına geçesinde giydim bir daha giymedim giyemedim küçük geliyor çünkü. bugün onu denedim yok daha giyemem bide düşük bel o yüzden giymek daha zor. yüksek bel olsaydı zorla girerdim içine
tamam canım yoksa ben bulguru severim sorun olmaz benim için
canım 2 ay sonra rahatlıkla girersin içine
benimkilerde basenlerde giriyo ama fermuarla diğer yarısının arasında 5 parmak ara var nerdeyse
ya şimdi ben yoklamayı gece sonunda yayınlıycam demi :82:
ceza ne olacak kaptan
herkseler gitmiş galiba....
gelmediler ki gitsinler
sen hala buralardasınn :)
bekarsın galibaa
bekar ve tek başımayım
küçük bir kasabada ne yapılır ki
bekar ve tek başımayım
küçük bir kasabada ne yapılır ki
slm kızlar bende pirinç lapası duymumştum ödem için ama hiç denemedim.....................
hımm anlaşıldıı.. nerdesin... öğretmendin dimii
nerdesin canım.....................
dün antidepresana başladım öğlen saat 1 de bir yattım 4 te kalktım allahtan annem burdada misafirlerle ilgileniyor sabah 12 de kahvaltı yaptım bide akşam bir kase çorba ve et sote yedim,taş gibi tokum...
slm canım nasılsın
sivastayım
canım hap iyi değil ama bu aralar baya gerildin sen misafirin kim
napim canım annemlerdeyim oturuyorum öle bebişlerde uyudu....
e
hım sivasa hiç gitmedim.........
ayy birde bugün alışverişte kendime yazlık topuklu bir ayakkabı aldım birde eşarp aldım
amaaaaaaaaa kıyafet olarak hiç bişey beğenemedim çünkü beğendiklerimde benim muhteşem füçutumu beğenmedi
sinir oldum yaaa kendime millet çıtıp çıtır geziniyo ortada alıp beğenip çıkıyolar bana olanlarda üstüme yapışıyo
canım bunuda bir çay bardağı bulguru ıslıyosun kısır yapar gibi ama içine yağ tuz koymuyosun
salatalık domates kıvırcık işte yeşillik istediğin katar katabilirsin
her öğünde bu şekil yiyosun
hoşgeldin canım oooh ne güzel
neler var menüde
ay ne güzel denizi olan yerlerde yaşayanlara çok özeniyorum ama gidincede 10 günden fazla kalamıyorumm
aldıklarını güle glüe giy canım sıkma canını yaza kadar girersin istediğin eteği ve istediğin kıyafetleri....
inşlh canım hayalim o
malatyalı komşumdan öğrenmiştim ıspanağı haşlayıp bulgurla haşlayıp bu karışımı yoğurdun içine koyuyorlardı çok hoş bir yemek oluyor kışın hep yaprım....
valla evde sebzem kalmadı yarın için karnıyarık yapıcam
yarın vaktim olursa gidemde kendime ıspanak alam
bende soğan az bişey yağ ıspanak kalın bulgur az saça bol pul biber döküp kavuruyorum kendi suyunda çok lezzetli olyuo yoğurdun yanında
ayy karnımmı acıktı nee
çok şükür kuş sütü eksik herşey var ama ben yarım simit peynir domates salatlık ve çay içtim...
ben beylikdüzünde oturuyorum sahi arabayla5 dakaika ve ben denizi çok severim büyükçekmecede geçiyor yazımız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?