- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #25.901
çocuklara rağmen yürüdüm
alkışlıyorum kendimii:81:
anaaa ben geldim yine kimseler yok beeeeeeeee.....................
selamlar kızlar ayyy iki arada bir derede geldim deidm şimdi bunlar kaynatır listeyi tutamam
sabah doktora gittik erkenden eşimle doktorun migreni tutmuş çok fenaymış hasta kabul etmiyomuş ayyyy bir sinir oldum hergün gidiyorum ama muayene olamadan geliyorum neyse vardır bundada bir hayır diyorum pzrtsi tekrar gidicem
eşimle alışveriş yaptık biraz sonra eve gel bahar temizliğine başla
kışlık yazlık ayırımı yap dolap düzelt herşeyi yıkat ütü yap yemek yap öldüm bittim dahada bitmedi artık devam edicem biraz dinlenip
bende alkışlıyorum canım seni
ya bugün bir türlü denk gelemedik birimiz geliyo birimiz gidiyor
artık gelin toplanalım :13:
canım kolay gelsin süper enerjin var ben olsam tükenirdim
evet kızlar kahvaltımı yazmıştım
saat 10 da bir elma
saat 12 de bir elma
saat 14 de bir elma
saat 16 da bir elma
saat 18 de bir elma
biraz önce leslie ile yürüyüşümüde yaptım şimdiye kadar 1.5 litre su içtim bugün 2.5 a tamamlarım
benim için en zor haftasonlarıdır diyette. haftaiçi okulda olunca anlamıyo insan. ama haftasonu evde tüm gün. yemek istiyo bişeyler bugünü atlattım ya sorun olmaz artık
hadi sizin haftada iki gün var evde ya benim gibi evde olanlar
bugün kendimde hep bi şişlik hissettim ben ödem felanmı yaptı acaba muhteşem füçutumm
lapa diyetleri var ödem için 2 günlük onlardanmı yapsam :26:
olabilir canım bir ara toplanıp yazda geliyo toksin atıcı bişeyler yapalım takım olarak tabi ben bir ay elma diyeti yapayımda sonra
bana hemen lazım varmı bildiğin bişiler canım yapayım yarın ebir gün ben :26:
canım ben bunu yaparımda şimdi lahana bulmak zor yahuu pazarda felan hiç görmedim ben bu ara :26:
lahana yerine ne yapılabilir acaba brokolide yok artık karnıbahar felanda yani
arkadaşım bulgur lapası yapıyodu ödem atmak için onumu yapsam acep :44:
ilk defa duydum canım bulgur iyice şişirmez mi :44:
ayy birde bugün alışverişte kendime yazlık topuklu bir ayakkabı aldım birde eşarp aldım
amaaaaaaaaa kıyafet olarak hiç bişey beğenemedim çünkü beğendiklerimde benim muhteşem füçutumu beğenmedi
sinir oldum yaaa kendime millet çıtıp çıtır geziniyo ortada alıp beğenip çıkıyolar bana olanlarda üstüme yapışıyo
canım bunuda bir çay bardağı bulguru ıslıyosun kısır yapar gibi ama içine yağ tuz koymuyosun
salatalık domates kıvırcık işte yeşillik istediğin katar katabilirsin
her öğünde bu şekil yiyosun
güle güle kullan canım
yakında oda olacak canım merak etme biraz daha sabır
arkadasın faydasını görmüşmüydü
sağol canım
ahh ahh bugün yazlıkları çıkardım 2 3 senedir hiç giymeyip sakladığım kıyafetleirm eteklerim var bir sürü
hele bi eteğimi 100 tl verip almıştım 3 sene önce o zamanda dar oluyodu giyememiştim 2 3 kilo verirsem süper olur diye aldım şimdi 2 3 kilo yerine 20 kilo oldu fazlalık
hepsini astım dolabıma bakıp bakıp hırs yapacam yaz sonunda zorlad aolsa girecem onlara inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tam uyamadım ben demişti arkdaşımda burda zayıflamak isteyenlerin topiğinden arkadşaım pzrtsi ancak sorarım ona :44:
kuzum ben kalkıyorum işlere devam edem geceye kadar bitiremde gece rahat oturayım :86:
bugün yürüyüşte yapamam herhalde ayak bileklerim bana resmen küfür ediyo o kadar yorduğum için
haydi öptüm seni kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?