Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

korkuyorum yawww
gece olunca türbe misali aydınlatıyorum evi
bazen ses duyuyorum aha hırsız kesin diyorum ekipleri dikiyorum evin çevresine
manyakça işler yapıyorum benden beklenmeyen

bende yusuftan önce kalamazdım ama şimdi sarılıyorum küçük erkeğime o koruyor benii...

ayetel kürsiyi oku vur kafayı yat.....

hımmm senin çocukluğa inmek lazım...anlat bakalım.. biz seni tanımıyoruz yargılamıyoruz dışlamıyoruz. ne derdin varsa anlat. bize anlatamazsan suya anlat dök. yeterki içinde tutmaa.

selam kızlar?nabersiniz bensiz neler yaptınız bugün. ben bi güzel dinlendim gözlerimde dinlendi. hafif kızarıklık var ama kaşıntı bitti.

slm canım sevindim iyi olduğuna ben 1 haftadır hastayım öksürük grip bırakmıyor yakamı. sinüzitte vardı sağ göze vurdu bugün elimi gözümü değince hani bir yere vurursunda et ezilir ya öyle acıyordu anlamadım sinüzite verdim inş öyledir

bende yapamıyorum candan dost olsa ne olacak,insanlara güven olmuyo artık...................

çok samimi iki komşum vardı biri bekar, bekar olanın sevgilisi evli çıktı,kız öbürüne ağladı sızladı oda destek oldu onunla ağlıyodu valla o derece,sonra ufak bi tartışmalarında sen evli erkeklerle gezdin tozdun,sen zaten böle bi kızsın dedi çıktı hepimiz şok olduk valla......

evet canım bu zamanda dost bulmakta zor dost olmakta

selam kızlar?nabersiniz bensiz neler yaptınız bugün. ben bi güzel dinlendim gözlerimde dinlendi. hafif kızarıklık var ama kaşıntı bitti.
hoşgeldin kuzum
iyi bari geçmiş gözlerin
kim açtı canım

ya neden korkuyon yat uyu

aahh canım bende öyleyim eskiden daha beterdim şimdi yine anlatıyom biraz

eskiden daha çok korkardım bu dediklerimin çoğunu önceden yapardım şimdi sadece aydınlatma olayını yapıyorum
sabaha karşı dalıyom koltuğun üstünde

bak ben sana dayanamazsın gelirsin demedimmi yavru............

kim açtı canım

ya neden korkuyon yat uyu

aahh canım bende öyleyim eskiden daha beterdim şimdi yine anlatıyom biraz

annem açtı dedem varda o istedi hahaha............

geçmiş olsun kuzu.............

kızlar ya şu avatar resmimizin ordaki yazıyı nasıl değiştiriyorduk ben unuttum baktım bulamadım

geçmiş olsunn.ağladıdığımda olur benim öle.

bende yusuftan önce kalamazdım ama şimdi sarılıyorum küçük erkeğime o koruyor benii...

benimde sıpam olsa bende böyle korkmam belki

ayetel kürsiyi oku vur kafayı yat.....
okuyorum cnaım okumammı
hımmm senin çocukluğa inmek lazım...anlat bakalım.. biz seni tanımıyoruz yargılamıyoruz dışlamıyoruz. ne derdin varsa anlat. bize anlatamazsan suya anlat dök. yeterki içinde tutmaa.
çocukluğumda pek bişey yok
sen fazla öte gitme yakın geçmişe gel
valla canım açıldıkça anlatıyorum birde bir sebep olmuyo ki bazı şeyler birikiyo birikiyo işte birden çıkıyo

benimde dayımın karısı var arkadaş gibiyiz benden 15 yaş büyük ama bacı gibiyiz sağolsun
herşeyi konuşuruz onunla bişey olsa hemen tele sarılırız ilk birbirimizi ararız
bacım yok ama onu bacı yerine koydum ölesine seviyorum yengemi

ayyy edepsizzmiş gerçektende yaaa
işte böyllerini görünce güven duygusunu yitiriyoruz
ama güvenememek çok kötü bişi gerçekten ya

bende küçüklüğümden ebri hırsızdan çok korkardım . her gece koltukların arasına bakardım birden bire ışığı yakar hırsızı yakalayacağımı sanaırdım. ama artık Allah güç verdi tek bşımayım. ama sitemiz çok güvenli. komşularımızda hep asker .o yüzden rahatım galiba yüksek katta olunca.

geçmiş olsunn.ağladıdığımda olur benim öle.

doğru dün ağlamıştım
bugün bir ara kafayı yedim moralim düzelsin diye karikatürlere bakıyordum bir karikatüre çok güldüm ama öyle böyle gülme değil hiç bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum gülerken birden ağlamaya başladım yakındır bakırköye ziyaretim

Son düzenleme:

haa gördüm face e eklemişsin. ama ben anlamadım galiba o kadar gülmedim.ama püskevit süperdii. pona çok güldüm.

kız sende izdivaç programındaki kadın gibi şarkı yazıyon hemencik. bizim takıma da bi şarkı bestelesene. arada bir derce alınca sölerikk.

depresyon belirtileri , bende bazen kahkahayla gülerken ağlamaya başlıyorum geçen annemin yanında öle oldum anamda ağladı valla ne derdin var diye oysaki hiçbişe yok hahha iki çocuk büyütüyorum yetmezmi depresyona girmeye...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…