- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #25.961
korkuyorum yawww
gece olunca türbe misali aydınlatıyorum evi
bazen ses duyuyorum aha hırsız kesin diyorum ekipleri dikiyorum evin çevresine
manyakça işler yapıyorum benden beklenmeyen
canım o ilacı şeker hastalarınada verdikleri için mide bulantısı yapar
aman doktor tavsiyesi dışında kullanma canım biliyosun bu ilaçlar bağımlılık yapıyo
bende atarax kullanıyorum şu an
hiç duymamaştım şeker hastalarına verildiğini ben doktor tavsiyesiyle kullanıyorum ama kendi başıma bırakmıştım ilk bir hafta mahvediyor sonra alışıyor bünye....
eşim bu gece nöbette o evde olmadığı zaman yani 2 gecede birben böyle sabaha kadar yarasalar gibi evde dolanıyom uyuyamıyorum
aynen bende öyleyim canım
dün kafam dağılsın diye herzaman gittiğim bi kitapçı amcam var oraya gittim
amcaya dedimki bana şöyle kafamı dağıtacak kitaplar ver kafamı dağıtmam lazım yoksa bu kafa bu bedene ağrı geliyo..o da bana evet güzel yolu seçmişsin ama içindekileri anlatmadıkça rahatlayamazsın
şöyle candan bi dostun varsa ona anlat veya hiç tanımadığın birine...dedim onu yapabilsem zaten bu kadar karışmıycak herşey ama işte onu yapamıyorum anlatamıyorum
selam kızlar?nabersiniz bensiz neler yaptınız bugün. ben bi güzel dinlendim gözlerimde dinlendi. hafif kızarıklık var ama kaşıntı bitti.
aynen bende öyleyim canım
dün kafam dağılsın diye herzaman gittiğim bi kitapçı amcam var oraya gittim
amcaya dedimki bana şöyle kafamı dağıtacak kitaplar ver kafamı dağıtmam lazım yoksa bu kafa bu bedene ağrı geliyo..o da bana evet güzel yolu seçmişsin ama içindekileri anlatmadıkça rahatlayamazsın
şöyle candan bi dostun varsa ona anlat veya hiç tanımadığın birine...dedim onu yapabilsem zaten bu kadar karışmıycak herşey ama işte onu yapamıyorum anlatamıyorum
bende yapamıyorum candan dost olsa ne olacak,insanlara güven olmuyo artık...................
çok samimi iki komşum vardı biri bekar, bekar olanın sevgilisi evli çıktı,kız öbürüne ağladı sızladı oda destek oldu onunla ağlıyodu valla o derece,sonra ufak bi tartışmalarında sen evli erkeklerle gezdin tozdun,sen zaten böle bi kızsın dedi çıktı hepimiz şok olduk valla......
hoşgeldin kuzumselam kızlar?nabersiniz bensiz neler yaptınız bugün. ben bi güzel dinlendim gözlerimde dinlendi. hafif kızarıklık var ama kaşıntı bitti.
kim açtı canım
ya neden korkuyon yat uyu
aahh canım bende öyleyim eskiden daha beterdim şimdi yine anlatıyom biraz
selam kızlar?nabersiniz bensiz neler yaptınız bugün. ben bi güzel dinlendim gözlerimde dinlendi. hafif kızarıklık var ama kaşıntı bitti.
kim açtı canım
ya neden korkuyon yat uyu
aahh canım bende öyleyim eskiden daha beterdim şimdi yine anlatıyom biraz
slm canım sevindim iyi olduğuna ben 1 haftadır hastayım öksürük grip bırakmıyor yakamı. sinüzitte vardı sağ göze vurdu bugün elimi gözümü değince hani bir yere vurursunda et ezilir ya öyle acıyordu anlamadım sinüzite verdim inş öyledir
bak ben sana dayanamazsın gelirsin demedimmi yavru............
annem açtı dedem varda o istedi hahaha............
geçmiş olsun kuzu.............
slm canım sevindim iyi olduğuna ben 1 haftadır hastayım öksürük grip bırakmıyor yakamı. sinüzitte vardı sağ göze vurdu bugün elimi gözümü değince hani bir yere vurursunda et ezilir ya öyle acıyordu anlamadım sinüzite verdim inş öyledir
ne açtılar uzun hava filan mı
tşk ederim
okuyorum cnaım okumammıbende yusuftan önce kalamazdım ama şimdi sarılıyorum küçük erkeğime o koruyor benii...
benimde sıpam olsa bende böyle korkmam belki
ayetel kürsiyi oku vur kafayı yat.....
çocukluğumda pek bişey yokhımmm senin çocukluğa inmek lazım...anlat bakalım.. biz seni tanımıyoruz yargılamıyoruz dışlamıyoruz. ne derdin varsa anlat. bize anlatamazsan suya anlat dök. yeterki içinde tutmaa.
bende yapamıyorum candan dost olsa ne olacak,insanlara güven olmuyo artık...................
çok samimi iki komşum vardı biri bekar, bekar olanın sevgilisi evli çıktı,kız öbürüne ağladı sızladı oda destek oldu onunla ağlıyodu valla o derece,sonra ufak bi tartışmalarında sen evli erkeklerle gezdin tozdun,sen zaten böle bi kızsın dedi çıktı hepimiz şok olduk valla......
geçmiş olsunn.ağladıdığımda olur benim öle.
oo herkesler burdaymışş.nasılsınız kızlar?
doğru dün ağlamıştım
bugün bir ara kafayı yedim moralim düzelsin diye karikatürlere bakıyordum bir karikatüre çok güldüm ama öyle böyle gülme değil hiç bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum gülerken birden ağlamaya başladım yakındır bakırköye ziyaretim
oo herkesler burdaymışş.nasılsınız kızlar?
bütün kızlar toplandık toplandık toplandık
sorduk neden yıprandık yıprandık yıprandık
biz yemekten hoşlandık hoşlandık hoşlandık
şimdi niye zorlandık zorlandık zorlandıkkk
hoşgeldin cnaım bak seni nasıl karşılıyorum
doğru dün ağlamıştım
bugün bir ara kafayı yedim moralim düzelsin diye karikatürlere bakıyordum bir karikatüre çok güldüm ama öyle böyle gülme değil hiç bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum gülerken birden ağlamaya başladım yakındır bakırköye ziyaretim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?