- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #262.281
muhtemelen bende

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
muhtemelen bende
oglen corban ya da salata ya da yogut olaydi daha doyurucu olurdu az geldi gozume cnm. afiyet olsun.menümü yazayım o zaman
sabah
1 tost kepek ekemğinden olma
ara
türk kahvesi
öğlen
3 yk bulgur pilavı 2 yk tavuk sote
ara
türk kahvesi
1 portakal
akşam
patlıcan salata 1 dilim ekmek
ince bir dilim yaş pasta ve 1 sade soda ( gün içinde yendi sabah 10 gibi kestim iş çıkışına kadar )
30 dk tempolu yürüyüş
2 lt fazla su
kuzu kizimdn dolayi kalk otur kalk otur yspinca servisi gelenler yapiyr tabagi dolduryrlar e benm evim yemesem misafre ayip olack yesem gonul razi degil kendmce mumkun oldgnca az yiyorim ama yazinca cok yemis gibi oluyor yoksa az yidimmisafirse bi tanesini yersin olur biterdikısır yerine salata yapaydın onu yerdın bol bol
![]()
kuzum ben kizimla ilgilndgmdn tabagima koymuslar e ev sahibi oluncada yemek zorunda kaldm . Valla ne gozum doydu ne karni. .myerinde olsam kurabiye börek yemezdim ya yarım porsiyon mantı yada kısr yerdim tadına doyardım daha az kalori almış olurdun üstelik yediğine de doyardın gözede batmazdı
napcuk boyleeof bende yaaaa![]()
oy yavrm hasta mi olack ndn uyandiBende uykusuzum kizim gece 2 kez uyandi hic bisi anlamadim gece uykumdan![]()
sag ol cnm senindesefkilileeeğğğ gününüz kutlu olsuuuggnnn
![]()
muhtemelen bende![]()
bnde yiyemiyorum bi dün akşam yedim 3 5 tane hmsi o da zorlaCanim baligi ihmal etmem normalde hamileykende cok yedim emzirirken de haftada 1 yerim ama bu ara pek begenemedim gibi baliklari bayadir yemiyorum
dün eşim dere otu bakmş pazarda pogaca yaparız diye de bulamamışye ye o açmaları ye göbiğin açma gibi olsun kilodan tost yap yumurta yap ye yada evde poğaça yap ye
kuru kayısı almış ondan yedim bugün . ya tencere yemeği yicekmişim çiğ birşey yemicekmişim meyve yiceksem 1 tane elma yicem 3 saat sonra 2.ci meyveyi yicekmişim bulgur yemicekmişim marul domates salatalık yeşillikte yememem lazımmış pişicek herşey değişik bir şey iyi ki gittim doktora
kuzum zor yiyorum midem bulanyor kabızlıktan zaten salata yeşillikte yemicem bir süre yoğurt akşam yedim sanırım 1 kase
bu cuma kilonu yazdıgında bu yediklerini hatırlatıcam sanaoglen corban ya da salata ya da yogut olaydi daha doyurucu olurdu az geldi gozume cnm. afiyet olsun.
cnm yas padta istedi bol cikolatali
kuzu kizimdn dolayi kalk otur kalk otur yspinca servisi gelenler yapiyr tabagi dolduryrlar e benm evim yemesem misafre ayip olack yesem gonul razi degil kendmce mumkun oldgnca az yiyorim ama yazinca cok yemis gibi oluyor yoksa az yidim
kuzum ben kizimla ilgilndgmdn tabagima koymuslar e ev sahibi oluncada yemek zorunda kaldm . Valla ne gozum doydu ne karni. .m
napcuk boylee
oy yavrm hasta mi olack ndn uyandi
sag ol cnm seninde![]()
ofisin önünden cicek alan kızlar geçip duruyoEki Görüntüle 2111091 Ablam sevgililer gunu hediyelerini gosterirken ben![]()
bence de bekle hem çiçeğin burnunda hem hamilesin yapması lazım yaniinsan bekliyo be pampa![]()
evet her akşam yapalım ya herkes yaparsa gaza geliriz akşam pancar kalk demese canım hiç istemiyorduYok yok spor işini bi ele almamız lazımneyse ben azcık uyuyayım dişim ağrıyor
![]()
hayır olmazzzz herkes kendi takımını motive etsin ceza almak istemiyosanızBilmiyorum ki olur mukaptinn
bizimkinde öyle bi adet yok kuzum odundur kendsibence de bekle hem çiçeğin burnunda hem hamilesin yapması lazım yani
kuzum zor yiyorum midem bulanyor kabızlıktan zaten salata yeşillikte yemicem bir süre yoğurt akşam yedim sanırım 1 kase
Yoh sıkılmış![]()
yorgun cnm sen nasilsnKızlar nasılsınız
beni tehtit itmeeeebnde yiyemiyorum bi dün akşam yedim 3 5 tane hmsi o da zorla
dün eşim dere otu bakmş pazarda pogaca yaparız diye de bulamamışakşam sandviç yaparım kendime marul aldırdıydm peynirle marul eter domates fln yiyemiyom zaten tost gibi ısıtırım da sabah yenir herhalde
sırf üşengeçlikten acmaya sardım
bu cuma kilonu yazdıgında bu yediklerini hatırlatıcam sana
ofisin önünden cicek alan kızlar geçip duruyo5 senedir surdayım 1 kere bile cicek gelmedi bana
![]()
gecms olsim cnm karanfil isd yarar belki biliyrsundir.Yok yok spor işini bi ele almamız lazımneyse ben azcık uyuyayım dişim ağrıyor
![]()
hep bi bahaneleruyimahtn skilinirmiii yahuii
yorgun cnm sen nasilsn
beni tehtit itmeeee
cuma dime bana
psikolojik baski uygulamaaa
sonra stresten sisicigimm
gecms olsim cnm karanfil isd yarar belki biliyrsundir.
spor olayini nasil yapsakki![]()