Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Eki Görüntüle 2111450

Kızlar zamanımızı değerlendirelim!!!
yeter Cıss larla cossslar la yolumuzu uzattığımız....
az kaldı yaza.... bir an önce hedefe ulaşalım, rahat edelim, burdan kopmayalım, destek olalım birbirimize...
Gerekirse aramızda yarışalım ikili ikili şekilde olmazmı? mesela kilosu yakın iki kişi yarışsın yanlarına da birer arkadaş alsınlar hafta boyu tatlı atışmalarla gaza getirelim birbirimizi
suoer olur aslindabiz UMEYYE UMEYYE ile yapiyorduk gibi gibi
Nordunuz bakem bende hastayim bronşit azdi birazcik..
Bugun yarim gun süt detoksu yaptim acim usuyom acligim gecti gibi 79 görmek istiyorum sıkıldım 80 lerden
kuzim gecmis olsun dikkat et kendine

Eki Görüntüle 2111450

Kızlar zamanımızı değerlendirelim!!!
yeter Cıss larla cossslar la yolumuzu uzattığımız....
az kaldı yaza.... bir an önce hedefe ulaşalım, rahat edelim, burdan kopmayalım, destek olalım birbirimize...
Gerekirse aramızda yarışalım ikili ikili şekilde olmazmı? mesela kilosu yakın iki kişi yarışsın yanlarına da birer arkadaş alsınlar hafta boyu tatlı atışmalarla gaza getirelim birbirimizi
Olur kuzu en sisko benim burda ben yavas verim kg olsun yagdan gitsinde
Pazartesi kontrolüm var

Çok geçmiş olsun canım eşin nasıl oldu
Sağol canim esim daha iyi olmadi ama iyilesiyor sol akciger iltihaplanmis iki ay once iyi usutmustu onun eseri dr iyuki karacigere inmemiş demis buna sukur olsun ilaç la atlatiyor simdi.
Senin diş noldu..ihmal etme cektir ya yapilacaksa yaptir cekme ağrı

Sağol canim esim daha iyi olmadi ama iyilesiyor sol akciger iltihaplanmis iki ay once iyi usutmustu onun eseri dr iyuki karacigere inmemiş demis buna sukur olsun ilaç la atlatiyor simdi.
Çok geçmiş olsun tekrardan...
Canım çocukla bi yere çıkılmıyor ki gittiği yere kadar idare ediyorum işte arada bir ağrıyor geçiyor bakalım nereye kadar...

Bence sekerpancarin dedigi dusunce gucu ise yariyy regl doneminde azcik kacamagim oldu sadece 200 gr arti cikti yarin bundan kurtulacagim ben yyedim kg almiyorum simdi midem acliga alışık zayif fit hatun olacagim yarin 79 ,4 gorcemm ins
(81,3)

Evet canım ya mesela senle UMEYYE UMEYYE bir olsanız orkide1453 orkide1453 ile GamzeK17 GamzeK17 (kilolarınız yakın ya ondan) ye karşı :KK53:
Atışmak serbest şişko falan diye :KK45: alınmak yok hepsi bizim fit olmamız için :KK53:
olur cnm aynen alinma gucenme yok sonucta espri saka hepsi zayiflamak icin

cnm bende dr ne dedi diye sordim etiketledim iki kez seni gormedin sanirim. Cok gecmis olsun Baska bir sey cikmadi sukurler olsu . Rabbim acil sifalar versin

Bence sekerpancarin dedigi dusunce gucu ise yariyy regl doneminde azcik kacamagim oldu sadece 200 gr arti cikti yarin bundan kurtulacagim ben yyedim kg almiyorum simdi midem acliga alışık zayif fit hatun olacagim yarin 79 ,4 gorcemm ins
(81,3)
oo siper cnm hadi 7 lere in artikk

***14. TAKİM 498. ETAP***
SekerPancari71 (52.4/ / /%)kendi istedigiyle listeden ayrildi
kova01 ( 65.2/ 64.6/0.8 / %1.23)
hedef52 ( 58,2 /56.9 / 1.3/%2.23)
selcanmehmetcan(75.0 /74.8/0.2/0.26%)
moonlii(61.9// /%)472. Etapta izne ayrilan uye geri döndü yuzdesi 26 ya bölündü ""moon8187 adli uye nick degistirdi
htc71( 67.8/ / / %)494. Etapta izne ayrilan uye geri döndü yuzdesi 5 e bölündü

14. Takim ortalaması:%
Ahhh 74 ahhh beni bekle

olur cnm aynen alinma gucenme yok sonucta espri saka hepsi zayiflamak icin

cnm bende dr ne dedi diye sordim etiketledim iki kez seni gormedin sanirim. Cok gecmis olsun Baska bir sey cikmadi sukurler olsu . Rabbim acil sifalar versin

oo siper cnm hadi 7 lere in artikk
Gormedim kuzu kusura bakma sagol canim benim. .
Inicem kiz inicem bakalim sabah nasil süpriz olucak

sabah
ilik liminlu su 1 yk pekmez 2 ad. gun kurusu

4 ceri domates
1 kk peynir
2 tk suzme yogurt
1 dilim tb ekmegi
2 haslanmis yumurta
1 kapya 1 yesil biber 1 salatalik
1 zeytin

ara
1 yesil elm 1 isirik kurabiye

aksam
1 dolu kase yayla corbasi
1 porsiyon ispanak
2 yk kavurma 3 yk yoğurt

sut icerim 1 kurabiye yerim
belki kuruyemiste yerim
Senin kurabiklere o kadar alistik ki gormuyorum :KK45: menu guzel begendim :nazar:

günaydın arkadaşlar hacamat bitti dün ama ctesi başlıycam protein yemeye yanı karatayla devam edicem spora da deveam yaptırmak isteyenlere tavsiye ederim kronik yorgunluğu bile aldı diğeri nisanda yapılacak ben o zamana 55 kg olacağım inşallah kaptinn kaptinn hamilelerde yaptırıyormuş ama bence sen doğumdan sonra mutlaka yaptır canım inanılmaz faydalı inan yüzüme bile renk geldi uyku hali geçti

Back
X