- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #262.821
Az olmamış mı yediklerin. Diyette iki meyveyi aynı anda yeme canısı gün de 1 meyve şeker ihtiyacını karşılar yok 2 meyve diyorsan ara öğünlerde avuç içi büyüklüğü kadar yemelisinSabah
Yumurta
Zeytin
Yeşillik
Öğlen
1 elma yarim ayva
Akşam
Et kavurma
Domates biber soğan salatası
Çay.
Geldim kuzum esim evdeydi erken de kalkti benimle beraber o yuzden hic gelemedimIyiyim canim sen nasilsin kızlar yok bu aksamSekerPancarii bugün hic uğramadı
Günaydın yatakta debeleniyorum sen?Eki Görüntüle 2112296 Günaydın kızlar nasılsınız
Ugrasiyoruz ayni iste bildiğin gibi canimGeldim kuzum esim evdeydi erken de kalkti benimle beraber o yuzden hic gelemedimnapiyosunuzzz
Ben ossam uyurdumGünaydın yatakta debeleniyorum sen?
Cok uykum var benimdeUgrasiyoruz ayni iste bildiğin gibi canim
Ise gidiyorum nerde uyucam ancak yarın uyarsam . Ben listeye girdim gördün mü ? Ekstrem sebebten dolayı girebilme hakkım varmış. Ama 71.90u gördüm o ayrıBen ossam uyurdumkizim erken uyandi bugun kahve yaptim ayılmaya çalışıyom bende dedesigile gitcek bugun yarin uyurum oglene kadar
Günaydın NnasilsinzzGünaydın kızlar
İyiyim canım çok şükür sen nasılsınGünaydın Nnasilsinzz
dişin nasıl oldu seninİyiyim canım çok şükür sen nasılsın
birakma canim cok uzun surede ac kalmasin miden kepekli galeta olur chiali yogurt olur krep arasina domates salatalik olur tambugdayli sandivich olur muhakkak bir sey ye uzun sure aclikta kilo vermeyi olumsuz etkiliyot.Cnm bakalim is yerine salata tarzinsa yimurta ile götürmeyi planliyorim ya da ogleyi keten tohumli yoğurtla deniycem bunlari diyeti birakmiycam
lanet dukanDukan bana da tövbe yapmam artık.
Hadi bakalım nasıl olcak görelim
Bildiğin doğa da büyüyen kuşlar varya güvercin hariç hepsini yiyokonun butu işte . Reçeli babam istedi kavanozun dibi kalmıştı ondan yedim yoksa bir daha bulamazdım bitirler hemen
Çok cişe gidiyorum diye 2 lt ok dedim
Aldım ama trye çevirmeye zaman kalmadı
valla lanet dukan doktorluk oldum halen karnımda şişlik var top gibi oldubirakma canim cok uzun surede ac kalmasin miden kepekli galeta olur chiali yogurt olur krep arasina domates salatalik olur tambugdayli sandivich olur muhakkak bir sey ye uzun sure aclikta kilo vermeyi olumsuz etkiliyot.
lanet dukan
o zaman afiyet olsun yag olmasin. demek tum kuslari yiyonuz
Annen yabanci mi
neler yedin kiselam kizlar
bir kahvalti etmisim ki
valla lanet dukan doktorluk oldum halen karnımda şişlik var top gibi oldureglide olcam .. yiyok valla bıldırcın cubbal incir kuşu
yok kız yabancı değil almanya da 6 7 sene kadar yaşamış dil biliyor
neler yedin ki
vücüt şaşırdı günü öğlen ve akşam toparlarsın bence sıkma canını akşam ne yicen bakim
anladim cnmm
her zamankindn acik fazla seyler yedim
dimi haklisinvücüt şaşırdı günü öğlen ve akşam toparlarsın bence sıkma canını akşam ne yicen bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?