Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah
Yumurta
Zeytin
Yeşillik

Öğlen
1 elma yarim ayva

Akşam
Et kavurma
Domates biber soğan salatası

Çay.
Az olmamış mı yediklerin. Diyette iki meyveyi aynı anda yeme canısı gün de 1 meyve şeker ihtiyacını karşılar yok 2 meyve diyorsan ara öğünlerde avuç içi büyüklüğü kadar yemelisin

Dunki menum
Sabah
1 has yumurta
2 kk peynir
6 zeytin
1 dl ekmek
Cay
1 yk kahvaltilij sos
1 tk tahin pekmez
Ara rezene sekersiz kayisi hosafi
Oglen
Tarhana corbasi
Aksam
10 tane hamsi
1 tane kuru dolma
3 kasik salata
cok az tursu
Ara cay ve misafirlikdeydik 3 4 catallik bi hamur tatlisi gerisini ogluma yedirdim

Ben ossam uyurdum kizim erken uyandi bugun kahve yaptim ayılmaya çalışıyom bende dedesigile gitcek bugun yarin uyurum oglene kadar
Ise gidiyorum nerde uyucam ancak yarın uyarsam . Ben listeye girdim gördün mü ? Ekstrem sebebten dolayı girebilme hakkım varmış. Ama 71.90u gördüm o ayrı karnım halen sis nasıl incek bilmiyorum

Cnm bakalim is yerine salata tarzinsa yimurta ile götürmeyi planliyorim ya da ogleyi keten tohumli yoğurtla deniycem bunlari diyeti birakmiycam
birakma canim cok uzun surede ac kalmasin miden kepekli galeta olur chiali yogurt olur krep arasina domates salatalik olur tambugdayli sandivich olur muhakkak bir sey ye uzun sure aclikta kilo vermeyi olumsuz etkiliyot.

lanet dukan

o zaman afiyet olsun yag olmasin. demek tum kuslari yiyonuz

Annen yabanci mi

valla lanet dukan doktorluk oldum halen karnımda şişlik var top gibi oldu reglide olcam .. yiyok valla bıldırcın cubbal incir kuşu
yok kız yabancı değil almanya da 6 7 sene kadar yaşamış dil biliyor

selam kizlar
bir kahvalti etmisim ki
neler yedin ki

anladim cnmm

her zamankindn acik fazla seyler yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…