- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #262.841
kv barbunya yapmış ondan yerim yanına 1 kase yoğurt öğlen 200 ml süt yanına meyve düşünüyorum ara öğünde de ceviz ya dsa kuru kayısıdimi haklisinspor yapabilirsem yakarim ki
aksam balik yemek istiyorum ama evde musakka var kararsizim sen ne yiyeceksin
oh mis afiyet olsun simdiden.kv barbunya yapmış ondan yerim yanına 1 kase yoğurt öğlen 200 ml süt yanına meyve düşünüyorum ara öğünde de ceviz ya dsa kuru kayısı
Bi iyi bi kötü canım idare ediyorumdişin nasıl oldu senin
tatlim persembe dinlenme gunu olsun diye yazmistim onu okudun mu cevap yazdiysan gormedim.Kızlar spor listesi başlamıştır yayınlarım akşam inşallah yapın sporlarınızı emi
Ayy sen cumartesileri calisiyodun demi iyi yarin ikimizde guzel bi uyku cekekIse gidiyorum nerde uyucam ancak yarın uyarsam . Ben listeye girdim gördün mü ? Ekstrem sebebten dolayı girebilme hakkım varmış. Ama 71.90u gördüm o ayrıkarnım halen sis nasıl incek bilmiyorum
Dün paylaşım alanında görmüştüm helal olsun valla elinize sağlıkMerhabalar sevgili arkadaşlar
5.takımın miyav kaptan yardımcısıyım ben tanıyanlarınız vardır belki.
Son zamanlarda hep konuştuğumuz "10 yıldır devam eden yarışma " başlığından yola çıkarak ne var acaba bu 10 yılda dedik. Sevgilitoplight kaptanım kızlar bi fikrim var dedi sonra bütün 5.takım oturduk konuştuk.Herkes farklı bi çerçeveden baktı ve naçizane fikirler üretildi. Vakti müsait olan arkadaşlarla veri girişi yapmaya ve analizler hazırlamaya başladık. Dün akşam ilk yavru meyvelerimizi sizinle paylaştık bakınız burada
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-2430
Ama bunlar arada kaybolmasın ve yeni fikir tekliflerini daha rahat görelim diye yine güzel düşünceli kaptanlarım böyle bi sayfa açtı ve analizlerimizi buraya taşıdık
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/grafiklerle-cuma-zayiflama-yarismasi.1058619/
Müsait olduğunuzda inceleyip yeni fikirler sunmanızı çok isteriz ve çok seviniriz.
Yıllardır burada emek verenler kendilerini görüp geçmişi hatırlayıp gülümserler belki... Daha çömez biz gibi arkadaşlara da motivasyon ve ışık olur belki. Taze fikirler tazelik sunsun hayatlarımıza.
Keyifli haftasonları güzel insanlar
Olur canım perşembe tartı öncesi(hafif Yürüyüş tarzı yapın yine) cuma da tartı sonrası dinlenme olur haftasonu kaçamaklarına da iyi gelir hem spor demitatlim persembe dinlenme gunu olsun diye yazmistim onu okudun mu cevap yazdiysan gormedim.
Birde haftada 1 gun mu dinlenme gunu olacak iki gun ilsa yine sizlerede uyarsa
Şey french var ya bitki çayı yapmak için ona süt ılıt koy süzgeci aşağı yukarı yap köpürt sütü latte bardağın varsa yarım çay bardağı sıcak suya kahve karıştır latte bardağına al köpüren sütü de ekle üstüne oldu sana köpüklü sütlü kahve şeker istiyorsan da kahveye eklersin . Öğlen 1 lahmacun yedim yarım tulumba tatlısı 1 saat yürüyüş yapcam ceza olarakoh mis afiyet olsun simdiden.
benim canim kac gundur bol kopuklu sutlu nescafe cekiyor bu aksam icsem mi
Idare eder bende wc düzeni ile uğraşıyorum düzelmedi gitti karnım balon gibiBi iyi bi kötü canım idare ediyorum
Sen nasılsın
Bugünden başladım vermeye bakalım Bu Hafta 1 kilo dan fazla hedefim var. Uyuyalım valla öğlene kadar mışıl mışılAyy sen cumartesileri calisiyodun demi iyi yarin ikimizde guzel bi uyku cekekkizim dedesigile gitti ayy he dün bi ara girdim de gocam evdeydi yazamadim hic bek iyi oldu kuzum listeye girmen hayirli ugurlu gelsin sana eksilerle gel her hafta insallah
o zaman pets3mbe cuma spor tatiliOlur canım perşembe tartı öncesi(hafif Yürüyüş tarzı yapın yine) cuma da tartı sonrası dinlenme olur haftasonu kaçamaklarına da iyi gelir hem spor demi
okurken icmis ladar oldum varya bende tupperin bir urunu var onda yapiyordum bebekten once artik her seyim kisitli sutlu kahve yapabilirsem iyiyŞey french var ya bitki çayı yapmak için ona süt ılıt koy süzgeci aşağı yukarı yap köpürt sütü latte bardağın varsa yarım çay bardağı sıcak suya kahve karıştır latte bardağına al köpüren sütü de ekle üstüne oldu sana köpüklü sütlü kahve şeker istiyorsan da kahveye eklersin . Öğlen 1 lahmacun yedim yarım tulumba tatlısı 1 saat yürüyüş yapcam ceza olarak
Idare eder bende wc düzeni ile uğraşıyorum düzelmedi gitti karnım balon gibi
iyi canim sen nasilsin . ben yuruyus yapiyorum sen de kalk spor yap hadi 60.9 u gormek icin hareket etmelisinKizlar nasilsiniz haftasonu olunca bomboş buralar poncik te yok yarisacaktik ne guzel benim hedefim de bu hafta artik 60.9 u görmek insallah
Kız kahvaltı çok değil ya Allasen neden abartıyonsabah
ilik su 2 gunkurusu 1 yk pekmez
1 dilim yesil elma
1 yesil biber
1 kk suzme peynir
3 tk suzme yogurt
1 yagda yumurta
2 dilim tb ekmegi
5 z3ytin
1 domates
2 salatalik dunyayi yemisim be
aksam
1 dolu kase kiymali sehriye corbasi
1 porsiyon musakka
4 tane patates kizartmasi
6 yk suzme yogurt
1 yk kavurma
1 isirik tb ekmegi
sut veya cay icip kurabiye yerim
simdi spor zamani
Misafirlikteyim yarın acisini cikarcam ama ip cardio abs ne varsa yapicamo zaman pets3mbe cuma spor tatili
okurken icmis ladar oldum varya bende tupperin bir urunu var onda yapiyordum bebekten once artik her seyim kisitli sutlu kahve yapabilirsem iyiy
lahmacun mu ne zamandir cnm cekmis afoyet olsun fazla yememissin sporla atlatirsinn
iyi canim sen nasilsin . ben yuruyus yapiyorum sen de kalk spor yap hadi 60.9 u gormek icin hareket etmelisin
Masallah canim bugun ev temizledim aksam da bi tanıdık davet etti bgn yapamadim yarin karatay ve spor insallah yeniden basliycam aslinda biraz depresifim bugünlerde hevesim kacti gibi ama birakmak da istemiyorum1500 ip 20 dk abs Toplam 95puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?