Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ise gidiyorum nerde uyucam ancak yarın uyarsam . Ben listeye girdim gördün mü ? Ekstrem sebebten dolayı girebilme hakkım varmış. Ama 71.90u gördüm o ayrı karnım halen sis nasıl incek bilmiyorum
Ayy sen cumartesileri calisiyodun demi iyi yarin ikimizde guzel bi uyku cekek kizim dedesigile gitti ayy he dün bi ara girdim de gocam evdeydi yazamadim hic bek iyi oldu kuzum listeye girmen hayirli ugurlu gelsin sana eksilerle gel her hafta insallah

Merhabalar sevgili arkadaşlar
5.takımın miyav kaptan yardımcısıyım ben tanıyanlarınız vardır belki.
Son zamanlarda hep konuştuğumuz "10 yıldır devam eden yarışma " başlığından yola çıkarak ne var acaba bu 10 yılda dedik. Sevgili toplight kaptanım kızlar bi fikrim var dedi sonra bütün 5.takım oturduk konuştuk.Herkes farklı bi çerçeveden baktı ve naçizane fikirler üretildi. Vakti müsait olan arkadaşlarla veri girişi yapmaya ve analizler hazırlamaya başladık. Dün akşam ilk yavru meyvelerimizi sizinle paylaştık bakınız burada
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-2430

Ama bunlar arada kaybolmasın ve yeni fikir tekliflerini daha rahat görelim diye yine güzel düşünceli kaptanlarım böyle bi sayfa açtı ve analizlerimizi buraya taşıdık
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/grafiklerle-cuma-zayiflama-yarismasi.1058619/

Müsait olduğunuzda inceleyip yeni fikirler sunmanızı çok isteriz ve çok seviniriz.
Yıllardır burada emek verenler kendilerini görüp geçmişi hatırlayıp gülümserler belki... Daha çömez biz gibi arkadaşlara da motivasyon ve ışık olur belki. Taze fikirler tazelik sunsun hayatlarımıza.
Keyifli haftasonları güzel insanlar

Dün paylaşım alanında görmüştüm helal olsun valla elinize sağlık

tatlim persembe dinlenme gunu olsun diye yazmistim onu okudun mu cevap yazdiysan gormedim.
Birde haftada 1 gun mu dinlenme gunu olacak iki gun ilsa yine sizlerede uyarsa
Olur canım perşembe tartı öncesi(hafif Yürüyüş tarzı yapın yine) cuma da tartı sonrası dinlenme olur haftasonu kaçamaklarına da iyi gelir hem spor demi

oh mis afiyet olsun simdiden.

benim canim kac gundur bol kopuklu sutlu nescafe cekiyor bu aksam icsem mi
Şey french var ya bitki çayı yapmak için ona süt ılıt koy süzgeci aşağı yukarı yap köpürt sütü latte bardağın varsa yarım çay bardağı sıcak suya kahve karıştır latte bardağına al köpüren sütü de ekle üstüne oldu sana köpüklü sütlü kahve şeker istiyorsan da kahveye eklersin . Öğlen 1 lahmacun yedim yarım tulumba tatlısı 1 saat yürüyüş yapcam ceza olarak

Bi iyi bi kötü canım idare ediyorum
Sen nasılsın
Idare eder bende wc düzeni ile uğraşıyorum düzelmedi gitti karnım balon gibi

Bugünden başladım vermeye bakalım Bu Hafta 1 kilo dan fazla hedefim var. Uyuyalım valla öğlene kadar mışıl mışıl

Olur canım perşembe tartı öncesi(hafif Yürüyüş tarzı yapın yine) cuma da tartı sonrası dinlenme olur haftasonu kaçamaklarına da iyi gelir hem spor demi
o zaman pets3mbe cuma spor tatili

okurken icmis ladar oldum varya bende tupperin bir urunu var onda yapiyordum bebekten once artik her seyim kisitli sutlu kahve yapabilirsem iyiy
lahmacun mu ne zamandir cnm cekmis afoyet olsun fazla yememissin sporla atlatirsinn

Kizlar nasilsiniz haftasonu olunca bomboş buralar poncik te yok yarisacaktik ne guzel benim hedefim de bu hafta artik 60.9 u görmek insallah
iyi canim sen nasilsin . ben yuruyus yapiyorum sen de kalk spor yap hadi 60.9 u gormek icin hareket etmelisin

sabah
ilik su 2 gunkurusu 1 yk pekmez

1 dilim yesil elma
1 yesil biber
1 kk suzme peynir
3 tk suzme yogurt
1 yagda yumurta
2 dilim tb ekmegi
5 z3ytin
1 domates
2 salatalik dunyayi yemisim be

aksam
1 dolu kase kiymali sehriye corbasi
1 porsiyon musakka
4 tane patates kizartmasi
6 yk suzme yogurt
1 yk kavurma
1 isirik tb ekmegi

sut veya cay icip kurabiye yerim
simdi spor zamani

Kız kahvaltı çok değil ya Allasen neden abartıyon
İki gündür bi tahin pekmez yiyorum ki durdurabilene aşk olsun ne zamandır yemiyordum çok özlemişim

Patates kızartması ha

Misafirlikteyim yarın acisini cikarcam ama ip cardio abs ne varsa yapicam

17-21 Şubat spor yarışması....

DOMATESLER

Bir garip:95
Favelayn:
munter:
orkide1453:
Buki_89:

PATATESLER
selcanmehmetcan:
UMEYYE:
SchonerDuft:
SekerPancarii:
GamzeK17:

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Sumo squat =>10 tane... 2puan
Twiat Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan

Kızlar çarşamba günü sonuçlar belli olacak....

Kaybeden takım 1 gün şeker orucu yapacak
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Perşembe, Cuma vücut dinlenme günü ...

Not: Haftalık 100 puan sınırı vardır altında kalan cuma günü 1000 ip atlayacak

1500 ip 20 dk abs Toplam 95puan
Masallah canim bugun ev temizledim aksam da bi tanıdık davet etti bgn yapamadim yarin karatay ve spor insallah yeniden basliycam aslinda biraz depresifim bugünlerde hevesim kacti gibi ama birakmak da istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…