Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba..uzun zamandir okuyorum ama hic yazmadim cok acemiyim diyet gruplarindan birine katilmak istiyorum 2015 yilinda evlendim 1ay sonra hamileydim 59kiloyla..82kiloyla doguma girdim 72 kiloyla ciktim kendi cabalarimla 64kiloya dustugum gun tekrar hamile oldugumu ogrendim yine 86kiloyla doguma girdim 74.5kiloyla ciktim suan bebegim 4 aylik 72.5 kiloyum artik kilolarimi vermek istiyorum hedefim 56kilo..bu takima girebilirmiyim
Hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun. Bizimle birlikte verirsin inşallah.

Yok kız sürekli yapmıyorum. Dün fazla yedim onlar çıksın yeter. :KK53: ay yine poktan muhabbete döndü :KK48: ben :temizlik: temizliğe devam edeyim.
pok mevzusu bitmez burda :D eline sağlık
cık yemem bugün güzel kilo verirsem ödülüm fırın sütlaç olsun demiştim yarın ondan yerim güzel verirsem tabi

kızlar bgn 5. günüm bitiyor ama regl de olacağım i,çin psikolojım alt üst sanki içimde bi sıkıntı 16 gün daha inşallah dayanırım ya akşamları hakim oluyorum kendime aslında ama bu sefer tamamlarsam 58 görürüm gibime geliyor inşallah bozmam aşırı meyve isteğim var

kuzum yazıcm yazamadım sana bi . cok sevindim tedaviye başlıcakmıssınız :KK200: inşallah rabbim size de nasip etsin mis kokulu birer evlat :emir_bebek: SchonerDuft SchonerDuft
tugbaFB tugbaFB
Aynen kalp kalbe karsiymis bende sana yaziyim dedim bi turlu yazamadim Sağol canim ins rabbim bizede nasip eder sende sağlıkla kucagina alirsin ins.evet kuzum nisanda bi aksilik cikmazsa inş tedaviye baslicagiz rabbim salih evlatlar versin bize SchonerDuft SchonerDuft

Aynen kalp kalbe karsiymis bende sana yaziyim dedim bi turlu yazamadim Sağol canim ins rabbim bizede nasip eder sende sağlıkla kucagina alirsin ins.evet kuzum nisanda bi aksilik cikmazsa inş tedaviye baslicagiz rabbim salih evlatlar versin bize SchonerDuft SchonerDuft
cnm o zaman nisana kadar sıkı bi diyet lazım sana ne kadar kilo verirsen tedavin o kadar iyi geçer demi

AYY mşallah benim alt karın top gibi :KK70:

eşim ve arkadaşı 19 :00 da işten çıkıyor onların evi daha yakın börek yapınca gelin beraber yemek yiyelim demiş eşimde ok demiş birdekdaın çalışıyor işten gelmiş pattadanak gittik ben öyle takılmam tam bizim kafadalar kadında mahçup oldu gibi erkekler işte :KK70:

ayy selcan inşllah biz verelim onlr vermesede olur :KK70: bizim tedaviler önemli tugbaFB tugbaFB de versin onunda transferi var :KK70:

aminnnn

lahmacun öyle ayran çorba ekmek yememişsin zaten tavuk gelse yanında patetes ve pilav olcak onlar daha çok cız
Dimi biz verelimde gorsunler :)) tugbaFB tugbaFB tedavimi goruyordu bilmiyordum rabbim salih evlatlar versin inş ne dilegi varsa gonlunun muradi olsun..

ayy bende kocaama yapaym bariyaa istiyo baayadırr
yap yap bende yapcam inşallah
kızlar bgn 5. günüm bitiyor ama regl de olacağım i,çin psikolojım alt üst sanki içimde bi sıkıntı 16 gün daha inşallah dayanırım ya akşamları hakim oluyorum kendime aslında ama bu sefer tamamlarsam 58 görürüm gibime geliyor inşallah bozmam aşırı meyve isteğim var
KURU meyved e mi yasak ? . organik bal pekmez bulsam tarçınlı süt yapıp içsen ? akşam ben öyle ypacam bende de var kriz meyve yediğim halde
inşallah kuzum sık dişini 71 73 arası bile olbilirsin

cnm o zaman nisana kadar sıkı bi diyet lazım sana ne kadar kilo verirsen tedavin o kadar iyi geçer demi
evet aynen o yüzden ona jest yapıp yakından takip edelim ki çok versin 3 yerine 5 versin :dua:
Dimi biz verelimde gorsunler :)) tugbaFB tugbaFB tedavimi goruyordu bilmiyordum rabbim salih evlatlar versin inş ne dilegi varsa gonlunun muradi olsun..
onun 1 evladı var dondurulmuşlar var onları transfer olcak onun hazırlığı var ondan rabbim uysun sesimizi :dua:

canım sen meyvede mi yemiyordun

bence dayanırsın az daha sabret regl ol geçicek zaten sonrası daha kolay gelicek:halay::halay:

kuzum o zaman nisana kadar dikkat ediyosun hergn buraya ugrsuyosun misafir geldi yok o vardı gittik yedik fln kabul etmiyorm. diceksn gittiğin yerlere tedavi görcm zayıflamam lazım diye onlarda ısrar etmicek. ediyolar mı o zaman nisana kadar gitmiceksn oraya bi dha
lütfen artık dikkat et ver su kiloları

Ben bi ilkkez diyetisyenin verdigi listeyi istikrarla yapiyimda kuzu 3 cu ayin 20 sine kadar baktim kg veriyorum devam buna.ben cok zor kg verenlerdenim birazda yumurtaliklarimdan kaynaklaniyo olsun sağlıklı kg veriyimde hem saglikki yumoslarim olsun..
Ne zaman kendi basima diyet yaptim hep kan degerlerim düşüyor sonra tekrar ksn degerlerimi yukseltiyim dedim hopo geri kg lar geldi.yoksa abur cubur hamur islerine duskun biri degilim ben yaparim hep misafirlerime yapardim tatlilara hic girmiyorum seviyorum ama şöyle ohh yedim diyemedim hep korkuyla.ins bu sefer olacak gidecek bu kg lar

bence dayanırsın az daha sabret regl ol geçicek zaten sonrası daha kolay gelicek:halay::halay:

kuzum o zaman nisana kadar dikkat ediyosun hergn buraya ugrsuyosun misafir geldi yok o vardı gittik yedik fln kabul etmiyorm. diceksn gittiğin yerlere tedavi görcm zayıflamam lazım diye onlarda ısrar etmicek. ediyolar mı o zaman nisana kadar gitmiceksn oraya bi dha
lütfen artık dikkat et ver su kiloları
+1 katılıyorum :mapus:

Back
X