Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok saol canım öncelik SchonerDuft SchonerDuft da ve @selcanmehmetcan da
bu işin önceliği yok sırası yok hepimize nasip olsun canısı :dua:
öncelik yok hepinize birden :tokat:
bence de :işsiz:
ahahahaha :KK70:düşünceli arkadaşım bitanesin :KK37:
sende canısı :KK200:
nazar değirdiniz bak kimse kalmadı :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
vergi dairesine gittim geldim :( yoruldum
Grubunuza bende katılabilir miyim
176 boy 87 kilo
Daha önce forumda 1-2 mesajım var kullanmayı henüz çok iyi bilmediğimi söyleyebilirim
hoş geldin canısı bizimle konuşarak öğrenirsiin :KK50:

87 kiloyum öncelikle 67 olmalıyım gerisi gelirse iyi olur tabi
yaza kadar insallahhh :dua: tabi eğer buzdolabından arılabilirsen :tokat:

baya kalabalıklaştık hoş geldiniz arkadaşalr
sende dönersn haftaya tam olur :KK8:

bu işin önceliği yok sırası yok hepimize nasip olsun canısı :dua:

bence de :işsiz:

sende canısı :KK200:

vergi dairesine gittim geldim :KK43: yoruldum

hoş geldin canısı bizimle konuşarak öğrenirsiin :KK50:
oo hareket bereket :halay::halay:

Al valla çalışıyon sen hangi ara yapcan ben çalışsam senede iki kez büyük temizliklerde bende alirdim ay benimde zayiflamam lazim 52 olmam lazimmmmmmm:KK51:
valla bazen kıyamıyorum paraya zor kazanıyoruz bende sene de 2 çağıryorum yardımcı arada bende siliyorum temiz kalsın diye
Çok heyecanlı giriş yaptım herhalde
37 yaşındayım en küçüğü 6 aylık 3 oğlum var. Kilo almaya hamileliklerimde başladım. 56 kiloda başlayıp 98 kilo da ilk oğlumu
65 ile başlayıp yine 98 ile 2. Oğlumu
76 ile başlayıp 102 ile 3. Oğlumu dünyaya getirdim. En küçüğüm 6 aylık 2 numara ise 2,5 yaşında ikisini de emziriyorum. 6 aylık olan sadece anne sütü alıyor. Kimyagerim ve 12 yıldır ev hanımıyım ( büyük oğlumun yaşı kadar)
Şu an 87 kiloyum 60lı kilolarda olmalıyım zamanım hep evde geçtiğinden daha çok yiyorum tokluk duygumu yitirdim desteğe ve motivasyona ihtiyacım
tam aradığın yerdesin takıl bize fit hatun ol canısı

Ben o kadini pek arastirmadim aslinda yazisini okudum sadece bide konusma yapmis onu dinlediydim ama bende biraktim ses kaydini falan sadece kilo almıyorum demeye devam ediyom:KK53:
görseydin soğurdun valla gıcık şey dekolte dekolte dolanyor
yaza kadar insallahhh :dua: tabi eğer buzdolabından arılabilirsen :tokat:

sende dönersn haftaya tam olur :KK8:

oo hareket bereket :halay::halay:
yoruldum ama ya

bende çok dar giyinmemeye çalışıyorum canım ama şuan nişanlıyım malum evlilik arefesi her istediğimi beğendiğimi alamıyorum malesef kapanalı da 5,5 ay kadar oldu eşarbımı şalımı da tam yapamıyorum kendimi çok çirkin hissediyorum her istedğimi da alıp giyemediğimden sanırım yani tabiki güzellik için kapanmadık öyle çok süs püs meraklısı bi insanda değilim asla da olmadım açıkken de dikkat ederdim giyimime ama ne bileyim kendimi iyi hissedemiyorum çok beceremedğiimden ve istediğimi giyemediğimden sanırım

tamam kaptanım HoppaHoppa

benim nişanlımda van da ama hakkariye daha yakın
aksine bana hep kapanınca daha küçük gösterdiğimi söylüyor hep cevremdekiler sana resmimi atarım acık kapalı canım
aslında benim birazda nisanlım yüzünden böyle oldu ben 1 kg alsam aldım yine falan diye triplere giriyorum bana ben seni her halinle seviyorum diye diye bu hallere soktu beni :KK53:
Gormesem inanacam cirkin hissettigine beni sinirlendirme :tokat:gayet guzel giyiniyosun ve yakistiriyosun tesetturu kendine kilo alma yeter kilo aldigin icin boyle hissediyosun bence tesetturlu kiyafetler bazen daha kilolu durdurabiliyo zayifla incecik evlenir istedigini alir giyinirsin:21:

valla bazen kıyamıyorum paraya zor kazanıyoruz bende sene de 2 çağıryorum yardımcı arada bende siliyorum temiz kalsın diye

tam aradığın yerdesin takıl bize fit hatun ol canısı

görseydin soğurdun valla gıcık şey dekolte dekolte dolanyor

yoruldum ama ya
Ay dogru diyon ama her zaman almiyon yardimciyi zaten senede 1 2 kez de dip kose yapsin iyi olur:temizlik: ben bugun kırkladim evi dip kose temizledim:KK70:
Ay bide kadinin onceki sonraki resimlerini gordum kiloluyken daha seksiymisti kadin çökmüş zayiflayinca:oha:

geçen haftaki kilondan bu haftaki kilonu cıkartıyosun cıkan sonucu 100e bölüp geçen haftaki kilona bölüyosun bu kadar basitttt :halay:
sene bi istersen geçen haftaki kilon 61 olsun bu haftaki kilon 60 yap bakim hesabı
cikan sonucu yize boluyor muyim yoksa yuzle carpiyor muyum:)

Back
X