Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

nazar etme ne olur ye seninde olur :KK70: cok mutevazi gordum kendimi:KK70:

Yarin diyetisyem yagi kasa dönüştürdüğünü bu yuzden tattida eksi goremedigini bunun daha iyi oldugunu soyleyecek :)

Kabizliga gun kurusu ile care buldum sen ara ogun olarak yiyorsun menulerinde goruyorum. Sabah ilik liminlu su ile 2 tane yemeyi denesene sana da faydasi olur belki

evet canım bugünde geceden suda bekletip öle içtim sonrada yedim bakalım beklemedeyim :KK70:

ya aslında tartıyı çok önemsemiyorum yağdan gittiğini ve inceldiğimi farkediyorum ( kemersiz pantolan giyemiyorum) ama tartı moral açısından güzel geliyor neyse bozmak yok sonuçta bi kaç senedir üzerime yapışan kilolar öle haa diye vermemem normal Hoppa

bende de o döngü 70 te oldu :KK70: demek kestane yedin hemde perşembe günü .. kaçamaklara ceza var şimdi sana vermezsek olmaz diğer arkadaşlara ayıp olur dünkü menüyü paylaşmışmıydın peki ?
Paylaştım tabii :)
Fakat kestane dışında anlatılacak bir zararım olmadı :)
Bugün ne yediğimi de yazarım akşam. Öğleni de sağlıklı atlattık çok şükür. Kaldı akşam yemeğim.
Salata yemeği düşünüyorum bol yeşillikli.
Haftasonu hem Cumartesi hem pazar yemeğe davetliyiz ama hafif atlatmaya çalışacağım.

evet canım bugünde geceden suda bekletip öle içtim sonrada yedim bakalım beklemedeyim :KK70:

ya aslında tartıyı çok önemsemiyorum yağdan gittiğini ve inceldiğimi farkediyorum ( kemersiz pantolan giyemiyorum) ama tartı moral açısından güzel geliyor neyse bozmak yok sonuçta bi kaç senedir üzerime yapışan kilolar öle haa diye vermemem normal Hoppa
kesinlikle motivasyon com onemli moral bozuk olunca yemesende kilo verilmiyor. Haftaya iyi vermis olacaksin emin ol canim. Hem inceliyorsun tartiyi cokta takmamak lazim.
kayisi etkisini gosterir :D

evet yaa ama bende 61 im :işsiz: sağlık ocagında 62 cıktm ama kahvaltı yapmştm montumda üstümdeydi fln filan bahaneler :kahve:
kiz beni yetistin bu ne hiz saglikli beslen pogaca hamur isi yeme son 3 ay varya dehset kilo artiyor. Bebek o donem buyuyor zorlanirsin yaza gelecek hamisliginin o donemleri:(

kaptinn kaptinn SchonerDuft SchonerDuft kizlar bir aksilik cikmazsa ben 2 haftaua 65 olurum ve mezuniyeti hak etmis olurumm :KK73:
nana parti yapinn hee:rolleyes:
65 de paydos mu dicin peki 60 olmak verken :deli:
Paylaştım tabii :)
Fakat kestane dışında anlatılacak bir zararım olmadı :)
Bugün ne yediğimi de yazarım akşam. Öğleni de sağlıklı atlattık çok şükür. Kaldı akşam yemeğim.
Salata yemeği düşünüyorum bol yeşillikli.
Haftasonu hem Cumartesi hem pazar yemeğe davetliyiz ama hafif atlatmaya çalışacağım.
gördüysemde gözümden kaçmış . neyse bu seferlik affola onları yemeseydin 200 gram daha giderdi ama :KK51:

kiz beni yetistin bu ne hiz saglikli beslen pogaca hamur isi yeme son 3 ay varya dehset kilo artiyor. Bebek o donem buyuyor zorlanirsin yaza gelecek hamisliginin o donemleri:KK43:
ilk zamanlar sadece makarna yiyebildm ondan oldu hep su an almıyorm hissediyorm da geçti tabi:işsiz:

ilk zamanlar sadece makarna yiyebildm ondan oldu hep su an almıyorm hissediyorm da geçti tabi:işsiz:
anliyorum kuzum. Kendini kasmadan saglikli beslenmeye devam. Saglikla kilo al hamur isi ile alma onu diyorum. Yoksa hamilelik cok guzel bir donem tadini cikara cikara ye verirsin o kilolari hic merak etme. Bak ben kac kilo aldim kac kilo verdim vermeye devam eduyorumm

mezunlara kep veriollamiss bende kep isterimm kepim ossun burada once 63 e sonra 60 acekecegim hedefimi kep isterimm Buki_89 Buki_89 nin kepi var benimde olcekkk baneydimm :KK8:
SchonerDuft SchonerDuft goruntude paydos ama aynen devamm edicigimm
ahahahaha kep cok güzel dimiiii nede yakisti ismimin altina:) acik hava atimda özeninnnn

anliyorum kuzum. Kendini kasmadan saglikli beslenmeye devam. Saglikla kilo al hamur isi ile alma onu diyorum. Yoksa hamilelik cok guzel bir donem tadini cikara cikara ye verirsin o kilolari hic merak etme. Bak ben kac kilo aldim kac kilo verdim vermeye devam eduyorumm
verme konusunu düşünmüyorum simdilik kendimi strese sokamam:KK53:
ama cok fazla da almamaya calışcm yürüyşe fln başlıcam da bnm sorunum kendime ara öğün bulamıyorm meyve de sürekli ye ye bıktırdı

Back
X