Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yumurta yiyorm ben sabahları kuzum diğer öğünler düzgn beslenmedigimden bari sabahın faydası olsun diye :KK51:
Evet cnm bmde zaten yumurta ve yulafla omlet yapiyorum yumirtasiz olmuyor o yuzden hem ikisi yag yakiyor hem de wc ye cikiyorsun yulaf kepegi ama un gbi olandan 2 kasik yulaf ve 1 yumurta cipip yapiorum ustelik ikisi 100 kalori:)

Evet cnm bmde zaten yumurta ve yulafla omlet yapiyorum yumirtasiz olmuyor o yuzden hem ikisi yag yakiyor hem de wc ye cikiyorsun yulaf kepegi ama un gbi olandan 2 kasik yulaf ve 1 yumurta cipip yapiorum ustelik ikisi 100 kalori:)
aa omlet şeklinde olabilr aslında ama eşim yer mi bilmiyorum bi denemek lazım:KK51:

Kahvalti 11:30
Patates haşlama
Zeytin
Krem peynir
Birer Domates salatalik
Yeşillik bol

1 elma

Akşam yemegini erkenden bitiriyorum
16:00
4 yk makarna
Buyuk kase yeşil salata

Akşamda çay içerim birsey yersem yazarm mtlaka ama spor yapacagm su içeceğim birsey yemeyi düşünmüyorum

Kahvalti 11:30
Patates haşlama
Zeytin
Krem peynir
Birer Domates salatalik
Yeşillik bol

1 elma

Akşam yemegini erkenden bitiriyorum
16:00
4 yk makarna
Buyuk kase yeşil salata

Akşamda çay içerim birsey yersem yazarm mtlaka ama spor yapacagm su içeceğim birsey yemeyi düşünmüyorum
sabha cok güzel ama makarna yemeseymişssinn onu da sabah ki patatestn dolayı diyorum yoksa sabah mesela yumurta yemiş olsan makarna göze batmazdıı

Bende yulaf kepeğini biraz sütle şişirdikten sonra yumurtaları ekleyerek yapıyorum. Kesinlikle doyurucu düşük kalorili ve kabızlığı olanlara uygun

Back
X