- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #264.741
haftaya da aynı performansla bekliyorum bak bu hafta ilk 3 e oynuyoruz sayendeTeşekkür ederim kaptancığım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haftaya da aynı performansla bekliyorum bak bu hafta ilk 3 e oynuyoruz sayendeTeşekkür ederim kaptancığım![]()
Makarna çok çok azdı yani salatayi tek yemiyim makarna biraz tutsun dedim.Patates haşlamaya iyi alıştım birsey okumuştum kalorisiyle ilgili sizlede paylasiyim .sabha cok güzel ama makarna yemeseymişssinn onu da sabah ki patatestn dolayı diyorum yoksa sabah mesela yumurta yemiş olsan makarna göze batmazdıı
aynen canımspor listeleri sallanacak desene
acıkırsın gibi geldi ama hayırlısıKahvalti 11:30
Patates haşlama
Zeytin
Krem peynir
Birer Domates salatalik
Yeşillik bol
1 elma
Akşam yemegini erkenden bitiriyorum
16:00
4 yk makarna
Buyuk kase yeşil salata
Akşamda çay içerim birsey yersem yazarm mtlaka ama spor yapacagm su içeceğim birsey yemeyi düşünmüyorum
kabuklarını soyupta mı haslıyosun değişikmşi ben nişastadan dolayı abartmamak gerke diye biliyodumMakarna çok çok azdı yani salatayi tek yemiyim makarna biraz tutsun dedim.Patates haşlamaya iyi alıştım birsey okumuştum kalorisiyle ilgili sizlede paylasiyim .
suda haşlanmış kabuksuz patates en düşük kaloriye sahip olur. Pişmemiş bir adet patates 93 kalori iken haşlandığında bu kalori miktarı 77’ye düşer. Çünkü patates içindeki nişastayı haşlandığı suya bırakır. Ancak içerdiği vitaminleri ve lifi bünyesinde tutar. Bu bakımdan oldukça faydalı olan haşlanmış patatesi diyet yaparken korkmadan tüketebilirsiniz.
Günde 1 ya da 2 adet orta boy patates yemek ihtiyacınız olan vitamin ve minerallerin alınmasına yardımcı olacaktır.
Patatesin Kilo Vermedeki Katkısı
Diyet yaparken yenilen bir adet haşlanmış patates sindirim sistemini düzenler, bağırsakların çalışmasını sağlar, kabızlık ve ishali önler. İçerdiği lif sayesinde uzun süre sizi tok tutarak acıkmanızı engeller. Vücuttaki zararlı toksinlerin atılmasını kolaylaştırır. Kan akışını ve metabolizmayı hızlandırır. Kan şekeri ve tansiyonu dengeler. Böylece diyet yaparken kan şekerinizin düşmesini önler. İki öğün arasında tüketilen haşlanmış patates sayesinde tatlı krizlerini ve enerjinizi koruyarak bedeninizin yorulmasını engelleyebilirsiniz. Sindirimi kolaydır, gaz ve şişkinlik yapmadığı için kendinizi huzurlu hissedersiniz.
Evet soyup dilimliyorum hem çabuk hoşlanıyor hemde nişasta olayı azalıyor tabiki abartmamak gerek ben orta boy bj patates yannda kahvaltiliklarla yesillikle doyuyorumkabuklarını soyupta mı haslıyosun değişikmşi ben nişastadan dolayı abartmamak gerke diye biliyodum
yaa hadi inşallah akşama kadar sonuç değişmez. Bu hepimizin başarısıhaftaya da aynı performansla bekliyorum bak bu hafta ilk 3 e oynuyoruz sayende![]()
yaa hadi inşallah akşama kadar sonuç değişmez. Bu hepimizin başarısı![]()
Ben ayrılmadımki bildirimde bulunmadım ondan bölünmüyor diye biliyorumkaptinn ben gecen hafta ayrıldım haftaya gircvem ya ikiye bölünmesi gerekmez mi sonucun ikiye bölünse iyi olur yani
![]()
onu alıyorum alıyorum çöpe gidiyy annem kızıyobak yulaff önerisi geldi denesene sen bi bunu![]()
öğle yemeginde de güzel olur bence patates salatası yapıp yiyebilirsin limonlu baharatlıEvet soyup dilimliyorum hem çabuk hoşlanıyor hemde nişasta olayı azalıyor tabiki abartmamak gerek ben orta boy bj patates yannda kahvaltiliklarla yesillikle doyuyorum
19:30 süt nescafe 2 zero şekerli sonra uyku
12:30 sütlü omlet 3 şeker domates ( cherry galiba adı) 1 dilim tam buğday ekmeği çay(tabi şekersiz) 1 avuç fındık
Gece 1,5 lt su içmiştim sabaha kadar ama gün içinde içmeyi unutmuşum şimdi yarım litre içtim
Şu ana kadar canım hiç tatlı istemedi. (Hayret)
Zaten tatlı krizlerim yeme ataklarım hep saat 16:00 dan sonra gelir. Şimdi sizlere karşı sorumlu hissediyorum kendimi. Yemiicemmmmm
evet hepinizin basarısı ama en cok kilo veren sensinyaa hadi inşallah akşama kadar sonuç değişmez. Bu hepimizin başarısı![]()
onu kilo almadan düşüneceğiidiiinnnkaptinn ben gecen hafta ayrıldım haftaya gircvem ya ikiye bölünmesi gerekmez mi sonucun ikiye bölünse iyi olur yani
![]()
yumurtaynan denedin mionu alıyorum alıyorum çöpe gidiyy annem kızıyo![]()
En çok schonerduft vermişöğle yemeginde de güzel olur bence patates salatası yapıp yiyebilirsin limonlu baharatlı
akşam yemegini de güzel atlatırsan bugünü kazasız kapatırsın canım
evet hepinizin basarısı ama en cok kilo veren sensin
onu kilo almadan düşüneceğiidiiinnn
bu hafta tut bogazını saglam kilo ver yüzden bölüncek ona göre![]()
tek duam haftabası adet olmak öbürtürlü bozmayacağım zaten sözöğle yemeginde de güzel olur bence patates salatası yapıp yiyebilirsin limonlu baharatlı
akşam yemegini de güzel atlatırsan bugünü kazasız kapatırsın canım
evet hepinizin basarısı ama en cok kilo veren sensin
onu kilo almadan düşüneceğiidiiinnn
bu hafta tut bogazını saglam kilo ver yüzden bölüncek ona göre![]()
işte onun listeye girdiğini kabullenmek bana cok zor gelcek :d hep unutuyorum
tek duam haftabası adet olmak öbürtürlü bozmayacağım zaten söz
evet denemişleğim varrryumurtaynan denedin mi![]()
onu da mı begenmedinevet denemişleğim varrr![]()