- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #265.261
Gunaydin kizlar bol eksili gunleriniz olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kuzumGunaydin kizlar bol eksili gunleriniz olsun![]()
kızlar dogrumudur sizce
meyveler cok olmus sanki cnimcim:)Hee bende menumu yaziyim
Sabak erik yedim su icildi
Bugun gec kalktik 11:30 da bi yumurtadan omlet iki dilim ekmek peynir zeytin has bal uc catal kizarmis patitiz
Ogle sonu iki elma
Ara bi avuc karışık cerez fistigi coktu
Ara yine çerez bugun cok canim cekip durdu cerezi
Ara Türk kahvesi
Aksam uc yk bamya, bi yer elmasi
Suu su
Iki elma
Bugun evde degildim eve geldim tam dinleniyim dedim usta ölçü almaya geliyordu onun ardindanda annemgilnen teyzemgil geldi yemek kaldi bende kacamaklar bunlar karnim cok siss
Afiyet olsun kuzumGunaydin kizlarr ven kahvaltimi yaptim bi kase mercimek corba bi dilim kepekli ekmek bide serinlik icin bi tane portakal birazdan yürüyüş![]()
Soğan suyu öneririm hemen söker ödem de atarsınGunaydin kizlar regl belirtulerim var insallah hemen olurum d cumaya etkisi.kalmaz
Hasta mı oldun geçmiş olsun canımGünaydııııın![]()
benmnde var cnm bir hafta oncesinden basliyor istah artisi karin agrisi duygu bozuklugu:)Gunaydin kizlar regl belirtulerim var insallah hemen olurum d cumaya etkisi.kalmaz
En zorunduygu bozukligu bende de sanki hersey yanlis gibi icime bi sikinti stres hormonlardan oluyormus ama geçince de o rahatlik paha biçilemezbenmnde var cnm bir hafta oncesinden basliyor istah artisi karin agrisi duygu bozuklugu:)
Cnm benim.bas agrim. Oldugu icin hepsinden korkuyorum yesolcaydan bileSoğan suyu öneririm hemen söker ödem de atarsın