Sen dogumlarda cok kilo aliyosun ama bak diyetsiz bile guzel inmis kilon canim zor verecegim diye beynine bunu inandirma kolayca 65 e inicem de hep

bende dogum yapmadan 51 kiloya inmistim zamaninda canim sonra cok zayif gelince o kilo bana 57 ye ciktim ve hamile kaldim 84 kiloyla doguma gittim çıktığımda 72 kiloydum 1 bucuk sene sonra diyete basladim 75 le ve 57 ye indim ama eskisi gibi duzgun degildi vucudum ben 23 yasindayim ve ic bacaklarim karnim cok yumusakti bingil bingil olmustu

57 kiloyla spora basladim squatlar abs videolari falan sonra 55 e indim vucudum da yavastan toparlanmaya basladi devam ettim spora jillian 30 day shread yaptim 2 hafta asil vucudum sekillenmeye bu sporla baslamisti ama bileklerimi sakatlayip birakmak zorunda kaldim iyilesince insanty max 30 yaptim vucudum istedigim gibi olmaya basliyodu ama 2 hafta sonra yine bileklerimi sakatlayip biraktim daha sonra p90x yapip ayni seyi yine yasadim ve o siralar 51 e inmeye karar verip indim kendi capimda squatlar absler yapmaya devam ettim bu sene 54 55 kilodayim ve 1 seneye yakin olcak ağırlık çalışmaya başladım ve suan göbeğimdeki catlaklari saymazsak vucudumun en guzel oldugu donemdeyim

cok uzun oldu kusura bakma ama azmedersen daha bile guzel olabilir vucudun