Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar,eşim ve çocuğumla açtım gözlerimi çok mutlu bir şekilde yusufun mutluluğnu şımarıklığını anlatamam hep beraber çok güzel bir kahvaltı yaptık şimdide baba oğul oynaşıyorlar ve beni çağırıyorlar....

selam kızalr okuldan geldim. şimide birazdan yola çıkacam. kazasız belasız gitmek nasip olur inşallah. haftasonu beni mazur görün. istanbulda görümcem var onlara filan gideriz gelemem sanırsam pek. öpüyorum hepiniziiii...

gülçinim buraya geliyorsun yolun açık olsun eşinle bol bol hasret gider ama fazla kaçırma mamaları ama eritirsin yesende :60::60:

selam kızalr okuldan geldim. şimide birazdan yola çıkacam. kazasız belasız gitmek nasip olur inşallah. haftasonu beni mazur görün. istanbulda görümcem var onlara filan gideriz gelemem sanırsam pek. öpüyorum hepiniziiii...
iyi yolculuklar arkadaşım.İyi gez ama ipin ucunu bırakma yine de.Ne zaman ben bıraksam 2 gün bile olsa 2 kilo muhakkak geliyor malefes:(

günaydınnn kızlar bana günaydın size tünaydın aslında ben daha yeni uyandım sayılır:52:
günaydın canım.Olsun arada uyku güzel oluyor.Vücut direncini topluyo.

evt cnm yeni uyandm yani artık yeni sayılmaz 11 di kalktığımda:52: her tarafım agrıyo.hastayım ben muayyen günümde olduğum için herşeyim şaştı:50:

selam kızlar,eşim ve çocuğumla açtım gözlerimi çok mutlu bir şekilde yusufun mutluluğnu şımarıklığını anlatamam hep beraber çok güzel bir kahvaltı yaptık şimdide baba oğul oynaşıyorlar ve beni çağırıyorlar....
yeni arkadaş gelmiş çatlak kemmik hoşgeldin canım....

canım selamlar ben de yeniyim ben de oşgeldim:)Yüzsüzlük yapıyım biraz.Muhtemeln görmemişsindir çünkü.Bu arada bu güzel anların kıymetini bil kaçırma fırsatı.Ne güzel hem ailenlesin hem de mutlu.:nazar:Rabbim bozmasın bu tür anlarınızı ve bollaştırsın.

bu arada ara öğünü yedim.Misafir vardı iş yerinde.Ona eşlik ettim malesef:(şekersiz nescafe,3 çubuk kraker,1 kremalı bisküvi,1 tane de kayısı.Of baya iyi bi ara öğün olmuş yazarken farkettim:)

o zaman güyandınnnnn
belki çok fazla uyuduğun içinde her tarafın ağrımış olabilir:44:
bnde fazla uyuduğumda her yerim ağrıyo,bi hoş oluyorum salak gibi sapıtıyorum

erken kalkmamın sebebi bu aralar sevgilimle aram bozuk gibi sırf güneydin msjı çekebilmek için erken kalktım o kadar msj yazdım tık yok. fazla üstüne düşülmesini sevmiyo bunun yanında ilgisiz davranıyo. annesine kızdı bu hafta bana da soğuk davranıyo.normaldede öyle ama bu hafta ekstradan bişi var öff yaaa bi ara dertleşelim yufffeennn:59:

cnm ya ben de dün sevgilimle kavga ettiğim için çok geç uyudum burdan cıktım yatıp dinlenmek için tel de başlayan kavgamız msnde son buldu.ama anlaşabildik sonunda.ve ben sonra uyuyamadm kitap okudum.saat 4 fln olmustu yani uyuduğumda..off off nedir bu sevgililerden cektiğimiz:((
bu arada ara öğünü yedim.Misafir vardı iş yerinde.Ona eşlik ettim malesef:(şekersiz nescafe,3 çubuk kraker,1 kremalı bisküvi,1 tane de kayısı.Of baya iyi bi ara öğün olmuş yazarken farkettim:)

h.geldin aramıza cnmm:)

tünaydın canım:) hadi git bekletme onları:))

cnm ya ben de dün sevgilimle kavga ettiğim için çok geç uyudum burdan cıktım yatıp dinlenmek için tel de başlayan kavgamız msnde son buldu.ama anlaşabildik sonunda.ve ben sonra uyuyamadm kitap okudum.saat 4 fln olmustu yani uyuduğumda..off off nedir bu sevgililerden cektiğimiz:((

hoşbulduk canım.

fatmacım sende hoşgeldin aramıza bizimle beraber inşallah istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde gelirsin....

hoşbulduk arkadaşım inş ya istediğimiz kilolara ineriz:)

kızlarrrrrrrrrrrrr hepinize güaydınnnnnn
esracım gözün aydın senin adına çokkk sevindimmmm:80::80::80::80::81::81::81:

kızlar günaydın dedim de öğle oldu:9::9::9:
ablamdayım bugün daha iyiiiiiii çok şükür bu arada sabah kahvaltımı da paylaşıyım
3. dilim ekmek
k.kutusu kadar peynir
3.tane zeytin şekersiz çayy

sesimi duyan yokmuuuu kızlarrrr :32::32::32:
kızlar bu arada bugün bi tartıya çıkıyım dedim hani şişkinlik var dedim yaaa adetliyim diee
tartıda ki rakamı görünce şokkk oldumm üzüldüm yaaaa nie öyle oldu dieti bozmadım kii annemde bile bişey yemedim okadar direndimm nie böyle oldu kızlarr yaaa:59::59::59:

sesimi duyan yokmuuuu kızlarrrr :32::32::32:
kızlar bu arada bugün bi tartıya çıkıyım dedim hani şişkinlik var dedim yaaa adetliyim diee
tartıda ki rakamı görünce şokkk oldumm üzüldüm yaaaa nie öyle oldu dieti bozmadım kii annemde bile bişey yemedim okadar direndimm nie böyle oldu kızlarr yaaa:59::59::59:

canım adet olunca öle oluyo sakın moralini bozma.ilk 3-4 gün rahat 2 kilo fazla çıkıyo genelde merak etme iner şişin bitimine doğru.Yeşil çay iç çok iyi geliyo şişe.Yanlız ben sallama içme taraftarı dilim normal aktardan alıp içiyorum ve nedense onun tadı daha hoşuma gidiyor.

Aaaaa nereye kayboldunuz yine:44:,

ara öğünüm dediğim gibi nesfit oldu bol bol sıcak su içiyorum bence sizde içmelisiniz tokluk hissi sağlıyormuş.soğuk suda aksine açlık hissi sağlıyomuş denedim gerçektende öyle. akşamları saat 6 da okulda çorba saatimiz var orda 1 kepçe çorba içiyorum ekmeksiz 1 saat sonrada 3 tane form büsküvisi tıkıştırıyorum.eve gidince bol bol su içiyorum acıkmıyorum akşamları.

hb.
bizde öyle barışma yok :( gerçi çok büyük tartışmalar yaşamıyoruz ama sadece anlık için teselli ediyo ve hep diyo ki kimse senin moralini düzeltemez anca kendi kendine moralini düzeltirsin diyo :43: ertesi günde pek ilgilenmiyo.zaten sürekli alttan alan bnm buda pek bi işe yaramıyo gerçi ama üzülüyorum işte bunada. tartıştığımızda sürekli zıttıma gidecek şeyler söylüyo:43: nasıl olsa ne dersem diyim senin fikirlerini değiştiremem o yüzden kabul ediyorum diyo. örn beni seviyo musun diye sorsam ki bugüne kadar hiç sormadım sevmiyorum der. aldatıyo musun diye sorsam ona da evet der höüff :/ 2 gün önce konsere gitmiş ve biz o akşam konuştuk bana hiç bişi söylemedi nasıl güvencem bn yaaa:50:

bi çok şeyin sebebi annesi yüzünden zaten. kadın beni bildiği halde gidiyo oğluna kız bakıyo olcak iş değil yaaaaa. oda annesine kızıyo bana soğuk davranıyo ayrılalım mı desem kesin tamam dicek biliyorum çünkü kendi söyledi :/

Son düzenleyen: Moderatör:
hb.
bizde öyle barışma yok :( gerçi çok büyük tartışmalar yaşamıyoruz ama sadece anlık için teselli ediyo ve hep diyo ki kimse senin moralini düzeltemez anca kendi kendine moralini düzeltirsin diyo :43: ertesi günde pek ilgilenmiyo.zaten sürekli alttan alan bnm buda pek bi işe yaramıyo gerçi ama üzülüyorum işte bunada. tartıştığımızda sürekli zıttıma gidecek şeyler söylüyo:43: nasıl olsa ne dersem diyim senin fikirlerini değiştiremem o yüzden kabul ediyorum diyo. örn beni seviyo musun diye sorsam ki bugüne kadar hiç sormadım sevmiyorum der. aldatıyo musun diye sorsam ona da evet der höüff :/ 2 gün önce konsere gitmiş ve biz o akşam konuştuk bana hiç bişi söylemedi nasıl güvencem bn yaaa:50:

bi çok şeyin sebebi annesi yüzünden zaten. kadın beni bildiği halde gidiyo oğluna kız bakıyo olcak iş değil yaaaaa. oda annesine kızıyo bana soğuk davranıyo ayrılalım mı desem kesin tamam dicek biliyorum çünkü kendi söyledi :/

canım üzme kendini.Seni bu kadar geriyorsa eğer sal ipini biraz.Sen de peşine düşme şnan o zaman etrafında döner.O senden emindir nasıl olsa ben ne yaparsam yapayım benimle hissi uyanmış onda.Belki bunu gaz verme olarak görürsün ama benim gibi bi abladan tavsiye olarak gör bunu.1 sene boyunca birinin peşinde dolandım durdum sonra dank etti.Ben saldım ipi hatta hiç aramadım.O aramaya başlayınca da başka arkadaşlarıma yöneldim tabi ki kız ark.lar ama bu onu bilmiyordu.O her aradığında da benim te genelde meşgul olunca tedirgin oluyordu.Neyse en snunda o üstüme düşmeye başladı.Fakat başka sorunlarımızdan dolayı ayrıldık sonunda.Şimdi başkası ile evliyim.Ve çok şükür mutluyum.En azından dengem yerinde.Onunlayken çok dengem şaşmıştı sürekli onun gözünün içine bakan,konuşan,tek gayem o olan birine dönmüştüm.Sen de biraz sal ipini bence.Olmayacaksa ne kadar uğraşsan da olmaz ama olacaksa da ne kadar başkaları uğraaşsa da olur.O yüzden kendini yiyip bitirme canım arkadaşım.Allah sağlıktan etmesin gerisi inan ki bi şekilde çözülüyo ve alışıyosun herşeye.

canım üzme kendini.Seni bu kadar geriyorsa eğer sal ipini biraz.Sen de peşine düşme şnan o zaman etrafında döner.O senden emindir nasıl olsa ben ne yaparsam yapayım benimle hissi uyanmış onda.Belki bunu gaz verme olarak görürsün ama benim gibi bi abladan tavsiye olarak gör bunu.1 sene boyunca birinin peşinde dolandım durdum sonra dank etti.Ben saldım ipi hatta hiç aramadım.O aramaya başlayınca da başka arkadaşlarıma yöneldim tabi ki kız ark.lar ama bu onu bilmiyordu.O her aradığında da benim te genelde meşgul olunca tedirgin oluyordu.Neyse en snunda o üstüme düşmeye başladı.Fakat başka sorunlarımızdan dolayı ayrıldık sonunda.Şimdi başkası ile evliyim.Ve çok şükür mutluyum.En azından dengem yerinde.Onunlayken çok dengem şaşmıştı sürekli onun gözünün içine bakan,konuşan,tek gayem o olan birine dönmüştüm.Sen de biraz sal ipini bence.Olmayacaksa ne kadar uğraşsan da olmaz ama olacaksa da ne kadar başkaları uğraaşsa da olur.O yüzden kendini yiyip bitirme canım arkadaşım.Allah sağlıktan etmesin gerisi inan ki bi şekilde çözülüyo ve alışıyosun herşeye.

çok doğru farkındayım ama çok alıştım ilgilenmeden duramıyorum ben soğuk davrandıkça sinirleniyo :/ ne yapsam ki ama aklıma koydum 2 ay sonra biraz daha zayıflayayım gidip cadı annesiyle tanışcam zor bi kadınmış :/

canım sen içini ferah tut.Bu tür üzüntüler senin metabolizmanı kilitler üstelik.bu arada öğle yemeğim 1 konserve light don balığı,1 dilim çok tahıllı ekmek,yanına biraz ketçap(onu da tatlansın diye koydum)

Back
X