Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

şimdi saçımı boyuycam dibim gelmiş :9:

kaç zamandır duruyo biraz daha aksın biraz daha zayıfliyim dedim artık yeter boyuycam :27:

sabah nişanda aldığım eteğimi çıkardım kullanılmayanları kaldırdığım yerden
denedim oldu :64: biraz göbeğimi fışkırttı ama fazlada sıkmadı bir 5 kilo daha versem rahatlıkla olacak inşlh

ama hala iri yarı hükümet gibi gacıyım :60:

ben geldiiiim:D yemeği koydum ocağa.mercimek çorbası ve bezelye yemeği:))sizler naptınız bakalım..

hb.
bizde öyle barışma yok :( gerçi çok büyük tartışmalar yaşamıyoruz ama sadece anlık için teselli ediyo ve hep diyo ki kimse senin moralini düzeltemez anca kendi kendine moralini düzeltirsin diyo :43: ertesi günde pek ilgilenmiyo.zaten sürekli alttan alan bnm buda pek bi işe yaramıyo gerçi ama üzülüyorum işte bunada. tartıştığımızda sürekli zıttıma gidecek şeyler söylüyo:43: nasıl olsa ne dersem diyim senin fikirlerini değiştiremem o yüzden kabul ediyorum diyo. örn beni seviyo musun diye sorsam ki bugüne kadar hiç sormadım sevmiyorum der. aldatıyo musun diye sorsam ona da evet der höüff :/ 2 gün önce konsere gitmiş ve biz o akşam konuştuk bana hiç bişi söylemedi nasıl güvencem bn yaaa:50:

bi çok şeyin sebebi annesi yüzünden zaten. kadın beni bildiği halde gidiyo oğluna kız bakıyo olcak iş değil yaaaaa. oda annesine kızıyo bana soğuk davranıyo ayrılalım mı desem kesin tamam dicek biliyorum çünkü kendi söyledi :/

ya canım senin işin zormus baya dertliymişsin Allah'tan benim ailesiyle problemim yok.ne kdr zamandır birliktesiniz cnm

evet kesinlikle çok hızlandırıyo vücudu.Ben aktardan aldım.Bi kupanın içine 1 tatlı kaşığı yeşil çay koyuyom,1 parça tane tarçın ama az bi parça yoksa çok acı oluyo.Bi dilim de limon üzerine sıcak suyu koyup ağzını kapayıp bekletiyom 2 dakka.sonra onu başka bardağa süzüyorum yanlız süzerken ilk demlediğin bardağın dibini koymamak gerekiyomuş en kafeinli yeri orasıymış.Sonra da şekersiz afiyetle içiyom.bana diğer sallamalar acı geliyo endense

canım aç karnına mı içiyoruz ben günde 3 kere içmeyi düşünüyorumm da sıkılaştırıyormuş vücudu çünki yorumlardan bakdım da senin bi bilgin varmı canımm:44::44:

ya bende içiyorum ama sallama çaylardan
tarçınlı karanfilli yeşil çay

normalde form çay 5 1 yerdede içiyodum ama bu ara bıraktım sürekli bişiler söleniyo zararlı gibilerinden ne bileyim kafam karıştı benimde

ben ara öğünlerde içiyorum yeşil çayı :34:

kızlarr ara öğün olarak bişey yiyemedim ablamda olduğum için deli gibi temizlik yapıyorum wallaa bacımın canı sağolsun:4::4:
akşam yemeği olarak 1 tane kır pidesi ve ayran içtim bi bardak:26::26::26:
dahada sabaha kadar bişeycik yemem zaten moralim bozuk tartıdaki rakam yüzüden:59::59:
ablam da dedi adetliyken fazla çıkar şişkinlikten dolayı die ama bilmiyorum kızlar ya walla kafaya çok taktımm:59:

kızlarr ara öğün olarak bişey yiyemedim ablamda olduğum için deli gibi temizlik yapıyorum wallaa bacımın canı sağolsun:4::4:
dahada sabaha kadar bişeycik yemem zaten moralim bozuk tartıdaki rakam yüzüden:59::59:
ablam da dedi adetliyken fazla çıkar şişkinlikten dolayı die ama bilmiyorum kızlar ya walla kafaya çok taktımm:59:

afiyet olsun :56:

canım adetliyken vücut ödem yapıyo moralini bozma diyetinide bozma tabi :92:
adet bitiminde fazlasıyla alırsın karşılığını :38:

cnm ne kadar fazla cıktı benimki de fazla ben de adetliyim

kızlarr walla bende ablamda kalmış bi kaç kıyafetimi buldum 38 beden pant. olmuyo içine giremedimm ablamda dediki işte sen bukadar inceydinnn :36::36::36::36:
ablamda iki çocuk annesi 60 kilo ne selülit ne çatlak hiç bişiii yok hatunda incecikkk:22:

neyse kalkayım boyalı boyalı konuşuyorum sizinle
yıkıyayım fön çekeiym bakalım :98:
ne renge boyadın cnm
canım 72 düşmüştüm yaa halaa aynı duruyoo hiç verememişim gibi:59::59:

olsun cnm bu hafta veremessen haftaya verirsin ben hiç olmassa şu şişkinliği atıım üstümden baska da bişi istemiorm

selam kızlar,biz kahvaltıdan sonra avm ye gittik orda magnum dondurmanın 1/3 ünü yedim birde az önce 5 yemek kaşığı menemen ve 4 y.k makarna yedim cacıkla akşama hiçbirşeycik yemem artık biraz sonra sporumu yapıcam ama halim yok kendimi yorgun hissediyorum havalardan sanırm...

herkese merabalarrrrrr
annemin arkadaşını gidince tiramisu yemek zorunda kaldım umarım kalorisi fazla değildir:26: küçük bi dili sayılır. bugün akşam yemeğimide geç yedim salata tavuk ve mayonezsiz (rus salatasının mayonezsiz halini yidim) garnitür.ve 1 bardak ayran :26:

sabah kalkınca en geç 1 saat içinde muhakkak ye bence.Ben bi ara dietisyene gidiyodum.o öle demişti kahvaltı aynı saatte olmasa da vücut 1 saat içinde yaparsan kendini topluyo demişti.Sonrasında da 2 saat ara ile ilk ara öğün ve öğlen yemeği.3 saat ara ile de 2 ara öğün ve akşam yemeği yiyebilirsin.Mesela okuldaki çorbayı 2.öğün saati olarak kabul edebilirsin.Akşam yemeğinden sonra sadece yatarken bi bardak süt içersin.Mesela 11 de kalktın kahvaltı,13 de 1.ara öğün meyve,15 de öğle yemeği,18 de çorba,çıkınca akşam yemeği,yatmadan da bir bardak süt ve bir meyve.Benim aklıma ilk gelen böle oldu inş işine yarar.

hemen bunu hafızama kaydediyorum çooooooooğğğğğkkkk tşk ederim :54:
ya canım senin işin zormus baya dertliymişsin Allah'tan benim ailesiyle problemim yok.ne kdr zamandır birliktesiniz cnm

ocak 27 den beri yeni sayılırız:59:

herkese merabalarrrrrr
annemin arkadaşını gidince tiramisu yemek zorunda kaldım umarım kalorisi fazla değildir:26: küçük bi dili sayılır. bugün akşam yemeğimide geç yedim salata tavuk ve mayonezsiz (rus salatasının mayonezsiz halini yidim) garnitür.ve 1 bardak ayran :26:

hemen bunu hafızama kaydediyorum çooooooooğğğğğkkkk tşk ederim :54:

ocak 27 den beri yeni sayılırız:59:

canım hoş geldin aramızaaaa:92::92:
kilo bildirimi kaptana msj atıyoruz canım özel mesajdan :8::8:

kızlaarr yine kimse yokkk:59::59:
ben bittimm yaa resmen temizlik yapmaktann:52::52:
spor yapamıyorum ama bu temizlikler inşallah eritir birazzzz:8::8::8:
daha eve gidicemm duş felan all yatmam yine gece yarısını bulucakk uff
sabah da iş varrrrr neyseki yarın cumaaa hafta sonu tatili geldii:52::52::52:

Back
X