Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok doğru farkındayım ama çok alıştım ilgilenmeden duramıyorum ben soğuk davrandıkça sinirleniyo :/ ne yapsam ki ama aklıma koydum 2 ay sonra biraz daha zayıflayayım gidip cadı annesiyle tanışcam zor bi kadınmış :/

orası öle canceğizim ne kolay ki.Baksana alışkanlıklarımızı değiştirinceye ve bi kaç gram verinceye kadar neler çekiyoruz.Sen de onun sinirlenmesine fırsat vermeyecek nedenler bul.Mesela yoğun ödev vardı de ve gerçekten ders çalış ya da bi ark.la otur çay iç ve ark.la ilgilenmem gerek.Sen müsait olunca ara ben muhakak açarım teli de.Bölece onun aramasın ve senin cevaplamana hem sen alışırsın hem o.Yoksa elbette erkekler kendi egolarının okşanmasını ve sürekli ilgi gösteren kadını daha çok seviyolar ama bi süre sonra alışkanlık oluyo onlara ve zamanla ilgisiz kalıyolar işte.Ne yaparsın fıtrat.Onu değiştiremeyince ona uygun kendine zarar vermemek için uğraşmak gerekiyo malefes

orası öle canceğizim ne kolay ki.Baksana alışkanlıklarımızı değiştirinceye ve bi kaç gram verinceye kadar neler çekiyoruz.Sen de onun sinirlenmesine fırsat vermeyecek nedenler bul.Mesela yoğun ödev vardı de ve gerçekten ders çalış ya da bi ark.la otur çay iç ve ark.la ilgilenmem gerek.Sen müsait olunca ara ben muhakak açarım teli de.Bölece onun aramasın ve senin cevaplamana hem sen alışırsın hem o.Yoksa elbette erkekler kendi egolarının okşanmasını ve sürekli ilgi gösteren kadını daha çok seviyolar ama bi süre sonra alışkanlık oluyo onlara ve zamanla ilgisiz kalıyolar işte.Ne yaparsın fıtrat.Onu değiştiremeyince ona uygun kendine zarar vermemek için uğraşmak gerekiyo malefes

güzel bi fikir hemen uygulamaya koyuluyum (: tşk ederimm

yemek saatlerin okula göre mi?

ikinci öğretimim okulum 17:00 dan 20:00 yada 21:00 arası değişiyo eve gelmem 21:30 civarında
18:00 da çorba saatimiz var :/ çorba içtikten 1 saat sonra ara öğün olarak 3 tane büsküvi yiyorum sonrada bol su içiyorum ama sabah kahvaltısının saati yok mesela

güzel bi fikir hemen uygulamaya koyuluyum (: tşk ederimm

kesinlike işe yarıyo.Tabi bu ilgilenmesinin ilk adımı.2 adımda da teli aradığında meşgul çalması:):)ona da sinir oluyolar ve arama sayılarını arttırıyolar emin ol:)
kayınvalideyi de salla.Sen erkek ark.ınla iyice işleri sağlamlaştır sonra onlardan teklif gelince eh tanışalım bare de bence.Bunu da gülerek de ki anlam veremesin haz etmediğin için mi yoksa şakasına mı dedin düşünsün dursun:)

kesinlike işe yarıyo.Tabi bu ilgilenmesinin ilk adımı.2 adımda da teli aradığında meşgul çalması:):)ona da sinir oluyolar ve arama sayılarını arttırıyolar emin ol:)
kayınvalideyi de salla.Sen erkek ark.ınla iyice işleri sağlamlaştır sonra onlardan teklif gelince eh tanışalım bare de bence.Bunu da gülerek de ki anlam veremesin haz etmediğin için mi yoksa şakasına mı dedin düşünsün dursun:)

önceden teklif edildi ama ben erken diye hiç gitmedim

ikinci öğretimim okulum 17:00 dan 20:00 yada 21:00 arası değişiyo eve gelmem 21:30 civarında
18:00 da çorba saatimiz var :/ çorba içtikten 1 saat sonra ara öğün olarak 3 tane büsküvi yiyorum sonrada bol su içiyorum ama sabah kahvaltısının saati yok mesela

sabah kalkınca en geç 1 saat içinde muhakkak ye bence.Ben bi ara dietisyene gidiyodum.o öle demişti kahvaltı aynı saatte olmasa da vücut 1 saat içinde yaparsan kendini topluyo demişti.Sonrasında da 2 saat ara ile ilk ara öğün ve öğlen yemeği.3 saat ara ile de 2 ara öğün ve akşam yemeği yiyebilirsin.Mesela okuldaki çorbayı 2.öğün saati olarak kabul edebilirsin.Akşam yemeğinden sonra sadece yatarken bi bardak süt içersin.Mesela 11 de kalktın kahvaltı,13 de 1.ara öğün meyve,15 de öğle yemeği,18 de çorba,çıkınca akşam yemeği,yatmadan da bir bardak süt ve bir meyve.Benim aklıma ilk gelen böle oldu inş işine yarar.

canım benim çıkmam lazım sanırım sen de yoksun.Yarın sabah görüşürüz.çok iyi bak kendine moralini de hiçççç bozma nasıl olsa herşey olacağına varıyor.

kızlar gruba yei bir daha gelmiş hoş geldin canımmm:92::92::92:
fatoş canım saol yaa ama moralim bozuldu yani yeşil çaya pztesi başlıcam zaten hem zayıflatıyormuşş dimii:59::59::59:

kızlar gruba yei bir daha gelmiş hoş geldin canımmm:92::92::92:
fatoş canım saol yaa ama moralim bozuldu yani yeşil çaya pztesi başlıcam zaten hem zayıflatıyormuşş dimii:59::59::59:

evet kesinlikle çok hızlandırıyo vücudu.Ben aktardan aldım.Bi kupanın içine 1 tatlı kaşığı yeşil çay koyuyom,1 parça tane tarçın ama az bi parça yoksa çok acı oluyo.Bi dilim de limon üzerine sıcak suyu koyup ağzını kapayıp bekletiyom 2 dakka.sonra onu başka bardağa süzüyorum yanlız süzerken ilk demlediğin bardağın dibini koymamak gerekiyomuş en kafeinli yeri orasıymış.Sonra da şekersiz afiyetle içiyom.bana diğer sallamalar acı geliyo endense

evet kesinlikle çok hızlandırıyo vücudu.Ben aktardan aldım.Bi kupanın içine 1 tatlı kaşığı yeşil çay koyuyom,1 parça tane tarçın ama az bi parça yoksa çok acı oluyo.Bi dilim de limon üzerine sıcak suyu koyup ağzını kapayıp bekletiyom 2 dakka.sonra onu başka bardağa süzüyorum yanlız süzerken ilk demlediğin bardağın dibini koymamak gerekiyomuş en kafeinli yeri orasıymış.Sonra da şekersiz afiyetle içiyom.bana diğer sallamalar acı geliyo endense

canım aç karnına mı içiyoruz ben günde 3 kere içmeyi düşünüyorumm da sıkılaştırıyormuş vücudu çünki yorumlardan bakdım da senin bi bilgin varmı canımm:44::44:

evet canım aç karnına özellikle öğleden sonra ve akşam denedim ve işe yaradı bende.Sabah aç karnına bende mide ağrısı yaptı bıraktım ben de.Ama diğer zamanlar için gayet iyi geldi

evet canım aç karnına özellikle öğleden sonra ve akşam denedim ve işe yaradı bende.Sabah aç karnına bende mide ağrısı yaptı bıraktım ben de.Ama diğer zamanlar için gayet iyi geldi

çokk sğol balım yaaa valla pztesi başlıcam yarın kilolar bildiriliyo zatennn ufffffff yarın kaççıkıcam acaba merak ediyorum:59::59::59:

çokk sğol balım yaaa valla pztesi başlıcam yarın kilolar bildiriliyo zatennn ufffffff yarın kaççıkıcam acaba merak ediyorum:59::59::59:

sorma canım ben de ilk başlıyormuş gibi tartılacağım bakalım kaçla başlayacağım.Ben de bi de tartılmadan bi gün önce sanırım stresten vücut ödem tutuyo bazen sen de de oluyo mu

canım ben kaçar.demin tam çıkıyodum seni görünce bir daha giriyim laflarız dedim.Hoş oldu senle görüşmek.Çok öptüm kendinize iyi bakın.Bu arada biz kiloları buraya mı yazıyoruz yoksa özelden mi atıcaz onu bilmiyom.Neyse yarın herkese bakar öle davranırım olmadı.:kkk:

amaninn kimsecikler kalmamış yahuu tatilemi girdi topiğimiz :51:

ben bu akşam gidemiyorum çünkü eşim bilet bulamamış ne trende nede otobüste gece yarısı varmış ama bende gece gece tek başıma gidemezmişimm :63:

gülçincim sen çıktınmı görüşelim diycem ama sende sadece yarın sabah çıkabilirmişsin :96:

öğle yemeğim

bir tabak bezelye yemeği
4 kaşık yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

ara
2 yağlı gevrek (bitsede kurtulsam :37:)

akşam artık saat 7 de eşim gelince yeriz

bir tabak zeytinyağlı taze fasulye
bir dilim çavdar ekmeği
1 kase cacık :56:

ara olarakda elma yerim günü kapatırım

ama çok kötü midem ekşiyo yaa diyete başladığımdna beri hiç olmamıştı :59: