- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #267.201
Yüzde o kadar iyi olmasa da çokta kötü değil yine***14. TAKİM 559. ETAP***
bir garip(49,2///%) 555. etapta bildirimsiz izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 5e bölündü. mezun olmak istiyor
munter (65.9/65.5/0.4/%0.61)
UMEYYE(65.7/65.5/0.2/0.30)
06Derya (81.9/80.9/1/%1.22)
tgb1907 (71.70/70.9/0.8/ 1.12% )
SchonerDuft (70,30 ///% )sabit
GamzeK17 (63.8 /63.3/0.5/0.78%)yeni üye başl.t:5subat başlangıc k:66.8 hedef:55
poncikbirgelincik (58.6/62.1/3,5/-0.18% )527.etapta izine ayrılan üye extrem durum 2 ye göre listeye geri döndü. yüzdesi 32ye bölündü
14.Takım Ortalaması :%0,550
partiiiiiiiiYüzde o kadar iyi olmasa da çokta kötü değil yine
Veee mezun oluyorum parti yapmıyoruzmu hani
Cıkspartiiiiiiii
tatlilar cipslerrrr kuruyemisler cikolatalaryapalim yapalim
Cıkskuruyemiş tamam ama sağlıklı kurabik sağlıklı kekler falan olsun bence şekersiz içecekler
veee bir mezunumuz daha olduYüzde o kadar iyi olmasa da çokta kötü değil yine
Veee mezun oluyorum parti yapmıyoruzmu hani
Yap yap stokla o zamanparti anlatislarimiz cok farkli
kuzum sana ne diyecektim saglikli dedin aklima geldiyaptigim saglikli kurabiyeleri kac gundur yiyemedim bayatladi bir guzel oldu ki sert sert sonra esimde yedi sevdi ve bitirdik
veee bir mezunumuz daha oldu
yok daha yapmicamYap yap stokla o zamanhey Allahım ya
Kız yerim seni öneriler bilmem nelerLuluuu94 kuzum biz simdi 5 gun ful spor 2 gun pespese dinlenme yapiyoruz ya Soyle ypsak nasil olur 3 gun spor 1 gun dinlenme 2 gun spor 1 gun dinlenme son dinlenilen gun de sporlari toplariz. Neden dersen iki gun ust uste dinlenince 3. gun biraz spor yapmak zorlasiyor en azindan beni zorluyor vucut hamlamis gibi oluyor pespese 5 gun yapincada cucut cok yoruluyor. Benim onerim bu yonde kabul edilirse sevinirim. Edilmezse aynen devam
Bak onu yapabilirsin üzüm pekmeziyle yap amayok daha yapmicam
sutlu tatli cekiyor cnm saglikli pudink vardi onu bakip yaomak istiyorum
ayyy ne günlerdiii biz mezuniyet balosuna gitmemiştk oraya vercemiz parayla toplaşp piiknige gitmiştk bizim buranın meshur bi yerineayy lise mezuniyetim aklıma geldi
harikasin tatlimmmm bende Sabah 66,1 ciktim 65 i kiyisindan kösesinden bile göremedim
Ayy canisi heyecamdan hep daha yapmicigmm sozzhamis kapatanimi hic yormam ve usmem
evet hurma besleyici aama sen biliirsin vücudunu sen tanıyosun sonuçtaYok ya baştan sıkı tutmam lasım ki yoğurt ve hurma çok besleyici ve kan şekerini çok dengede tutan bi ikili zoroanmıyorum zaten eskisi gibi
Tadına tabii ki baktımliste olayını kavramışsınve umarım o sarmalardan yemedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?