- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #267.221
geçende eşim istedi bende bi tencere sardım. sonra noldu dersin? eşim az limonlu sever ben cok limonlu yapmışım tencere bana kaldıTadına tabii ki baktım
Akşama davete götürcem diye yaptım
Kavradım şükür 2. haftada
valla solladı sen ne kdar verdin
Biz bi karar verip toplaşamadığımız için balo falan olmadıayyy ne günlerdiii biz mezuniyet balosuna gitmemiştk oraya vercemiz parayla toplaşp piiknige gitmiştk bizim buranın meshur bi yerine
Aslinda ben bu hafta yuzdenin iyi olacagini dusunuyordum
Kız yerim seni öneriler bilmem nelerolur canim neden olmasın ben dinlenme diye lafın gelişi diyorum yoksa şahsen dün sporumu yaptım
tamam cnmmBak onu yapabilirsin üzüm pekmeziyle yap ama
oo sende iyi indin masallah masallah kilo tutmuyor vucudunharikasin tatlimmmm bende Sabah 66,1 ciktim 65 i kiyisindan kösesinden bile göremedim
aynen bende öle
valla okul içinde pek durmamıştk son günler sürekli dısrdaydk bide ilce parkı biizm okulun dbindeydk okey takımı fln getiriyodk akşama kadar oynuodkBiz bi karar verip toplaşamadığımız için balo falan olmadısadece kantinde iki göbek attık pasta kebap falan
ravo canm harikasin tebriklerrrr3.4 canim ama yeni basladigim icin galiba tabloya eklemeyi bi turlu beceremedim benide eklermisin
oluyormus demekki canimcim harikasin bu gazla devamBizim verilecek kilomuz çok ilk ay çok gitmesi gerek
bende siradaki hedefim sizin kilonuz bayanlarrrr:)@UMEYYE kuzum ayni kilodayiz
senin guncele 65.2 yaziyor artimi oldun 65.5 sunregl oncesimi bu hafta gitmemis sen ya sporu azalt ya da beslenme seklinde bir degisiklik yap bu kadar ugrasmaya 200 cok az acaba direniyor mu vucudun
oooooo harika bir haber buuuu ayy benim de mezuniyetim olcak mi acabaaaYüzde o kadar iyi olmasa da çokta kötü değil yine
Veee mezun oluyorum parti yapmıyoruzmu hani
aman iyiki tutmadi vallah:)... keske ama simdi coook zor iki gün var önümde buaksam arkadaslarla yemek yarinda amca oglunun nikahi var orda olcaz yani yemekler bol olcakoo sende iyi indin masallah masallah kilo tutmuyor vucudunyarina benim kiloma dusetsin
canimsinn
tamam cnmm
oo sende iyi indin masallah masallah kilo tutmuyor vucudunyarina benim kiloma dusetsin
valla okul içinde pek durmamıştk son günler sürekli dısrdaydk bide ilce parkı biizm okulun dbindeydk okey takımı fln getiriyodk akşama kadar oynuodk
Olcak inşallah ponponları sallayacaz senin içindeoooooo harika bir haber buuuu ayy benim de mezuniyetim olcak mi acabaaa
ben giremedimAslinda ben bu hafta yuzdenin iyi olacagini dusunuyordum
Kaç kg verdin canımben giremedim
2.3 cnm şeker orucunda ekstra incelme oldu yarın ölçüm yapıcamKaç kg verdin canım
bnde bugun daha fazla yag vermisim aslinda ama odem var regl eminim cok guzel incelmissindir cnm2.3 cnm şeker orucunda ekstra incelme oldu yarın ölçüm yapıcam
hayirli cumalsrrHayırlı Cumalarrrrrrrrr
Süper ya kaç kilosun şimdi peki2.3 cnm şeker orucunda ekstra incelme oldu yarın ölçüm yapıcam
Hoşgeldin canım ilk sayfada kurallar var kabul edersen tabiki gelebilirsinbayanlar 22 yasindayim 167 boyunda 75 kiloyum bende sizinle baslamak istiyorum
Hayırlı cumalarHayırlı Cumalarrrrrrrrr
Evet ya merak ediyoruzSchonerDuft canim test yapmissin sonuclari alcakmissin sanirim hayirla bekliuoruz
SchonerDuft canim test yapmissin sonuclari alcakmissin sanirim hayirla bekliuoruz[/QUOTE
Hamile mi yoksa
Benide haberdar etsin söyleyin
Kızzz zzz benide haberdar et unutmaaayaptırdım canım sonucu 4 gibi alacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?