- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #268.241
evet ya öyle yapmam lazim aslinda ama hic gözümde kesmio cünki habire 66-67 lerde geziniyom 63 imkansiz gibi
valla hedefini yükselt63 olcam de 65de sabit kal
tadı ?
@aaadddaaa karıştırdığım kişiyi buldumsen le adayı krıştırdım d azcık
kereviz var içinde ama . sabah ki, zaten saçmalık ötesi fark var mı peki
bi tartılır mısın merak ediyorumbana diyetisyenim c.tesi günü verdi canım bu çorbayı 5 günlük bi detoks sabah ve akşam bir kase içmemi istedi
bende 70 den düşmem için istedim sıvı artışımda olduğu için bunu verdi
öğlen bir kasenin yanına ton balığı yada balık (60 gr)
akşam bir kasenin yanına da 1 orta boy patates haşlaması verdi
bu ikinci günüm olduğu için tartılmadım ne kadar veririm bilmiyorum
bnm yicek bişey istiyo ne oldugu önemli değilHee gismetcanim sürekli tatli istiyo
Ben istemiyom bebik istiyo dicenbnm yicek bişey istiyo ne oldugu önemli değil
he yok öncesinde zaten bi göbek vardı o arttı azıcıkBen istemiyom bebik istiyo dicenkarnin çıktı mi gi
Olacah o kadar 4 kilo alirsanhe yok öncesinde zaten bi göbek vardı o arttı azıcık
ama pantolonlar sıkıyo
Temizlikkızlar napıyosunuzzzzz
4 değil 3Olacah o kadar 4 kilo alirsanaman bebik iyi olsun da al bisi olmaz dogum sonrasi sahalara doner verirsin
Temizlik
hee uyuyum azcık ya gece uyuyamıyormanca uyu
bende uyumak istiyorm ama önce eve gidip yemek yiyip banyoya girmem lazımhee uyuyum azcık ya gece uyuyamıyorm
bi tartılır mısın merak ediyorum
demek artısınP.tesi artıydım (hafta sonuna karışmıyorum dedi abartmadım ama diyette yapmadım) yarın sabah tartılıp yazarım
benimde +300
sadece akşam çok acıkmış çeyrek bile değil tost yedim ( normal ekmek) sonuç bu olmamalıydı
ay görmemisim
ben yapıyom bi kerem
65.8 çıktım 300 gr fazlam var ama bugün anca tartıldım. Cumaya söz eksideyimpazartesi bildirimi yapmayan kızceleerrrrr bekleniyosunuzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?