- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #268.221
nekadar zamandır yapıyosun canım ben 4 gun yapmayı ıstıyorumda bı soklama olsun dıye su 70 ten bı dussem gerısı gelıcekkac kılo verdın corbayla
anladım canım ıns guzel verırsın takıpteyım senıbana diyetisyenim c.tesi günü verdi canım bu çorbayı 5 günlük bi detoks sabah ve akşam bir kase içmemi istedi
bende 70 den düşmem için istedim sıvı artışımda olduğu için bunu verdi
öğlen bir kasenin yanına ton balığı yada balık (60 gr)
akşam bir kasenin yanına da 1 orta boy patates haşlaması verdi
bu ikinci günüm olduğu için tartılmadım ne kadar veririm bilmiyorum
canım kerevızın sapımı kokumu mıktar olarak nasıl yapıyosun.
oo seninde cok iyi vallah... evet ja vicudum o kiloyu istemio belli etti kendini:) ben en iyisi direk 64 olayim hahashahaoo tebrik ederim bende 100 gram verdimbir 65 i sabitleyemedin he
anladım canım ıns guzel verırsın takıpteyım senıbende bugun yapayım
saol canım tarıf ıcınben kökünden yaptım canım yarımdan biraz fazla kereviz, 1 adet küçük boy lahana, 1 havuç, ıspanağı çok fazla koymadım bikaçtane ekledim, 2 adet kabak, 2 adet soğan, 2-3 adette yeşil biber ekledim
ne demek canım acelem yok dersen c.tesiyi bekle sonuca göre yaparsınsaol canım tarıf ıcın
bu çorbayı mı içiyorsun kuzum senben kökünden yaptım canım yarımdan biraz fazla kereviz, 1 adet küçük boy lahana, 1 havuç, ıspanağı çok fazla koymadım bikaçtane ekledim, 2 adet kabak, 2 adet soğan, 2-3 adette yeşil biber ekledim
bu çorbayı mı içiyorsun kuzum sen
bu ara soganla aram pek iyi dğil ama bol baharatlı sahane olurduOff aynen çok severim bol kavrulmuş soğanli salçalı :)))
hafta sonu sehır dısına cıkıcaz bıraz vermıs olayım ıstıyorum canımkızlar ben bu hafta
ne demek canım acelem yok dersen c.tesiyi bekle sonuca göre yaparsın
evlilikten dolayı şehir değiştiren iş bkarım diyen sendin dimi geçen biri dedi ama kimdi
Aynen ohh miss givi kokusı geldi burnumapatetes diyei diyince nedense aklıma börek için hazırlanmş patates kavurması geliyo bütün gün yiyebilirim sahsen
hedefler hayatlar olmasındanabionuzz
yogun yorucu bir hafta geciriyorum
pek gelemiyrm ama takip ediyorum
cuma hedefim 65kaptinn
Aynen ohh miss givi kokusı geldi burnumasabah öğle yaptım içine limon kırmızıbiber maydanoz koydum güzel yani iyi oldu
hafta sonu sehır dısına cıkıcaz bıraz vermıs olayım ıstıyorum canımspordan dolayı sıkılasma oldu ama kılo kaybı yok su 7lı kıloları kırmak ıstıyorum bıanonce
içinde bulgur ve pirinç olduğu zamanLahana diüretik değil mi? içinde de et var. Nasıl etkiler ki kilo vermeyi?
tadı güzel canım içilmeyecek gibi değil ben pul biberi bastım güzel geldi
ama sabahki ıspanak detoksum felaket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?