- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #268.341
cnm sen squata başla 15 20 diyince ayakların çekmemeye başlıyorGünaydın kizlar...
Bende sumo squat yapacam dk da 5 tane yapsam üç puan fena değil bence buna bi el atin ic bacak eritme hareketini gordum sadece yutuptan baskanlarrSchonerDuft Luluuu94 puan 5 deneye 3 cok gibi bide siz deneyin. Bende puanimin artmasini istiyorum ozaman 5dk kondisyon 5ci kademe de suruyorum bayagi zorluyo bene ne bene nee :))
tebrik ederim canım inşallah bu cuma takımı yukarılazra taşıycaz benim yüzdem üçe bölünercek ama olssun yine de iyi bi yüzdem olacak
kullanma ama varis kilodan da olabiliyor ben de migreni tetiklediği için kullanmıyorum hiç sadece iki kere ertesi gün hapı almak zorunda kaldım o bile mahvettiAyrıca dün gittiğim kalp damar dr dkh kan pıhtılaştırdığı için damar tıkanıklığı yapma riski var dedi ama buna dayanark bırak ya da devam et diyemem ben 8 sene kullandm bende bi problem olmadı bu riski almak istemiyrm dersen kullanmayabilirsn dedi yani ayağımdaki varis nedenli ödemi ben buna bağladım çünlü aniden çıktı ortaya bende bıraktın günlerdr gram verememi de bundam kaynaklı olduğunu düşünüyrm artıl kullanmıcam
tebrik ederim canım inşallah bu cuma takımı yukarılazra taşıycaz benim yüzdem üçe bölünercek ama olssun yine de iyi bi yüzdem olacak
Kilo problemli olsa daha kilolu olduğum dönemler oldu özellikle hamilelik dönemimde oluşması içün mükemmel bi ortam vardı vücudumda amacıyla onun içinkullanma ama varis kilodan da olabiliyor ben de migreni tetiklediği için kullanmıyorum hiç sadece iki kere ertesi gün hapı almak zorunda kaldım o bile mahvetti
Günaydın kızlar
günaydın canımGünaydın kızlar
canım squatla sumonun farkı ne acaba40 dk git cardio 40 puan
50 squat 20 puan
50 sumo squat 30 puan
1 dk plank 4 puan
toplam 94 puan
Puanlar super olmus
Luluuu94
Cumartesi03 - 07 Mart spor yarışması....
DOMATESLER
Luluuu94 :140+160
munter :16
orkide1453 :20+9
Buki_89 :38+60+73
segus :62,5+70+22
@swtyheart :16+43+85
poncikbirgelincik :36+30
@Pembesepet :25+10
PATATESLER
BitmeyenUmidim :30+48+36+24
UMEYYE :
@aaadddaaa:99+152
GamzeK17 :65+52
tugbaFB :76,5+51
N Nehir60 :20
N-A-R :12
Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 3
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>10tane..2
Plank =>1dk..4puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 5tane... 2puan
Sumo squat =>5 tane... 3puan
Twist Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan
Pilates=> 5dk=3 puan
Kızlar çarşamba günü sonuçlar belli olacak....
Kaybeden takım 500 ip atlayacak
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Perşembe, Cuma vücut dinlenme günü...
Not: Haftalık 100 puan sınırı vardır altında kalan cuma günü 50 yarım şınav 1dk plank 50 mekik
Ödül sistemi:
Sporda ilk 3 e girip 300 gram ve fazlasını verenlere verdiği kiloya göre ödül olacak
canım squatla sumonun farkı ne acaba
Basladim onuda yapacağım platesin arkasina acayip terletiyocnm sen squata başla 15 20 diyince ayakların çekmemeye başlıyor
Sen nasıl oldun[/QUOiyiyim cnm doktora geldim su anda sira bekliyorum insallah bi sıkınti yoktur
bende yaptım aksam sabah aksam ıcıcem 3 gun canım bakalım neler olcak2. Gunum canim oglen ve aksam iciyorum bi alkis alayim
katılıyorum sumo squatın puanı ıyı bencecnm sen squata başla 15 20 diyince ayakların çekmemeye başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?