Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tatlim benim menumu alintilamadan yorum yaomissin karistirdin mi
afiyet olsun cnm guzel
munter 1er ısırık almış bırakmışsın eğer cumaya -500 gram vermemiş olursan 3 gün şeker diyetin var
hiii

3 gun seker diyeti cok agir kuzum etmee

bravosss hadi insallah cnmcim

ben yaptim da icemeeim ya icenleri ayakta alkisliyorum

heh iyi en azindan yakin bir rumuzla karistirmissin:)
Malzemeleri aldim bi deniyim bakalim canim yaptim simdi guzel.kokuyo ama. Bende bu istah varken bunuda gomerim kesin

Balık fırında olsaydı keşke akşamda makarna yemişsin dikkat edelmm cumaya az kaldı

Afiyet olsun bence güzel .

Menun guzel olmus canim afiyet olsun.

@Bir garip 300 sumosquat 180 ama varya bittim öldüm bacaklar gitti yani:)))) ve 10dakika abs toplam 190puan

Acaba sumo squatin puani biraz cokmu kizlar?

tatlim benim menumu alintilamadan yorum yaomissin karistirdin mi

afiyet olsun cnm guzel

hiii

3 gun seker diyeti cok agir kuzum etmee
Yoo menunu okudum yarim yarim issiri kek poacalari gordum aklimda sadece sayfaya geri donmedim :))) de bakiyim nasil bi yorum istersin :)) kizz menulerin güzel kg veriyorsun maşallah gormezden geldim ♡♥♡

İyi akşamlar.Bugün öğleden sonra uğrayamadım. Öğlen bir cenaze haberi alınca evden çıktım. Yeni eve döndüm. Yakınım değildi ama yine de düzenim olmadı o yüzden bugün menü spor bildirimim yok . Doğru düzgün birşey yemedim gündüz akşamda gereksiz yedim. Şimdilik iyi akşamlar yarın görüşmek üzere.

@Bir garip 300 sumosquat 180 ama varya bittim öldüm bacaklar gitti yani:)))) ve 10dakika abs toplam 190puan

Acaba sumo squatin puani biraz cokmu kizlar?
kk ne yapyin sen otle kuzum
Yoo menunu okudum yarim yarim issiri kek poacalari gordum aklimda sadece sayfaya geri donmedim :))) de bakiyim nasil bi yorum istersin :)) kizz menulerin güzel kg veriyorsun maşallah gormezden geldim ♡♥♡
ay cnm bende dedim acaba karistimii. Imm soyle bir yorum isterim menun cok guzel afiyet bal olsun cnm o minnak isiriklardan bisi olmaz aferin sana
sen nasil oldun kuzumm halin keyfin nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…