- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #268.301
tatlim benim menumu alintilamadan yorum yaomissin karistirdin miCok guzel afiyet olsun..
munter aksam cerez kurabik yeme kuzu canin cok isterse gunduz yemeye calis bugunku menune göre yorum bu..
Menun karisik geldi kuzu aksam bi kepçe herhangi corba icebilirdin afiyet olsun. .
Cok güzel menun karatay uyguluyorsun heral :)) afiyet olsun. .
afiyet olsun cnm guzelBenim menu
Sabah 6:30 erik su iki saat sonra spor
kahvalti 10:30
Omlet peynir zeytin kuşburnu cay sekersiz
Ara 13:30 elma iki kasik yogurt tarcin
Ikindi16:00
Yarim porsiyon kuru fasulye salata
17:00 b saat yürüyüş
Aksam19:00 bi kase ezogelin çorbası bi bardak kefir(seker hapi icin)
......aara bi porsiyon meyve yiyebilirim tarcinli yarin regl olacam tatli krizine
@Bir garip bir saat tempolu yürüyüş var 24 puan onuda yaz hakimemm
hiiimunter 1er ısırık almış bırakmışsın eğer cumaya -500 gram vermemiş olursan 3 gün şeker diyetin var
coookk haklisin aslinda ikindi ve aksam.sporda oliyorum o yuzden cikista bir meyve ve yogurt ye dio hocalar o yuzden aksamlarim boyle oluyor bikac gndur canmOk daha iyi olmuş sağlığımız önemli
cok guzel cnm bravoevet karatay kolau geliyo bana 4. gunumde kacamaksiz bitti
Malzemeleri aldim bi deniyim bakalim canim yaptim simdi guzel.kokuyo ama. Bende bu istah varken bunuda gomerim kesinbravosss hadi insallah cnmcim
ben yaptim da icemeeim ya icenleri ayakta alkisliyorum
heh iyi en azindan yakin bir rumuzla karistirmissin:)
Akşam hazır makarna mı yedin
Balık fırında olsaydı keşke akşamda makarna yemişsin dikkat edelmm cumaya az kaldıBugunki menum
1.5 dilim tb ekmegi
2 yumurta
1 kasik kasar peyniri
2 tatli kasigi visne receli
Ogle
Bir balik malesef kizartilmis
az salata
2 ufak patates
Ara 3 kuru kaysi
Aksam
Bir tabak sebzeli tavuklu noodles
Ogle yemegim sanki agir oldu evde degildim
Balık fırında olsaydı keşke akşamda makarna yemişsin dikkat edelmm cumaya az kaldı
Afiyet olsun bence güzel .Benim menu
......aara bi porsiyon meyve yiyebilirim tarcinli yarin regl olacam tatli krizine
Cuma genel diyet gruplarinin tartı günü yüzdesinj hesapliyoruz kilomuzun ..pazarteside haftasonu kaçamak olmusmu:)diye kendi aramzda grupta bildiriyoruzHaklisiniz :/ ya bu takimda tarti gunu cuma mi pazartesi mi ? 1. Sayfadz pazartesi yaziyo
evet cnm biraz fazla seker oraniKizlar ben bu incir isini galiba abarttim bazen 5 oluyo gunde cokmuki acaba kalorisi
afiyet bal seker olsun yarasin kuzuma:)Malzemeleri aldim bi deniyim bakalim canim yaptim simdi guzel.kokuyo ama. Bende bu istah varken bunuda gomerim kesin
Menun guzel olmus canim afiyet olsun.Benim menu
evet cnm biraz fazla seker orani
afiyet bal seker olsun yarasin kuzuma:)
Yoo menunu okudum yarim yarim issiri kek poacalari gordum aklimda sadece sayfaya geri donmedim :))) de bakiyim nasil bi yorum istersin :)) kizz menulerin güzel kg veriyorsun maşallah gormezden geldim ♡♥♡tatlim benim menumu alintilamadan yorum yaomissin karistirdin mi
afiyet olsun cnm guzel
hiii
3 gun seker diyeti cok agir kuzum etmee
@Bir garip 300 sumosquat 180 ama varya bittim öldüm bacaklar gitti yani:)))) ve 10dakika abs toplam 190puan
Acaba sumo squatin puani biraz cokmu kizlar?
ay cnm bende dedim acaba karistimii. Imm soyle bir yorum isterimYoo menunu okudum yarim yarim issiri kek poacalari gordum aklimda sadece sayfaya geri donmedim :))) de bakiyim nasil bi yorum istersin :)) kizz menulerin güzel kg veriyorsun maşallah gormezden geldim ♡♥♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?